Ennyi volt számomra 2020/3

The Last of szerelem, NFS pótlás és oldalnézetesverekedősös játékok.
  • Írta: godach

Kommentek

#14
#9: Nier az egyetlen játék az életemben amitől annyira tengeribeteg lettem, hogy abbakellett hagynom. Már többször megpróbáltam de valamiért a folyamatos kamera valtasok szétszedik az agyam
#13
#11: Csak az a baj hogy ez ugye játék, nem pedig film.
Mellé társul a még remakeben is nyögvenyelős irányítás és emiatt jó helyett sajnos csak egynek elment kategória.
#12
#9: Fent is van a listámon. :)
#11
#10: Ez is egy szó rá. De a kamernézetek azért kellettek, hogy szemléltessék, mennyire kicsi is vagy a világban körülvevő monumentális dolgokhoz képest. Csak egy ügyes eszköz, hogy még nagyobbnak tűnjenek a kolosszusok.
#10
#4: Nem volt ott művészi kamera sotc-ban szerintem, csak szar.
Tetszett egynek, de megint nem jatszanek vele.
#9
#8: Nier pedig még jobb hangulatban, karakterekben és sztoriban szóval ha anno kimaradt várt a remake-t.
#8
#6: A Nier A. kb a játékok királynője. Komolyan top 10-es alkotás! Mindenképpen ki kell próbálni, mert nagyon különleges, komplex és kreatív élményt ad olyan körítéssel, hogy az ember az arcát leteszi. A demo már mutat valamit ebből, de az igazi értékek ment közben bontakoznak ki. A hatalmas távolságok, a szuper fejlődési rendszer, a végletekig kidolgozott koncepció, a folyamatosan átalakuló zene... Minden porcikája kincs.
#7
#6: Oh igen, azt nagyon ügyesen oldották meg, annál kreatívabb jelenetk is lesznek benne, mint amit a demoban láttál. Amit még ki tudok emelni, az a soundtrack: egyik legszebb, amit valaha hallottam. És hogy hogy rezonál a játékossal minden egyes újabb végigjátszás alkalmával, ugyanazokban a jelenetekben, más megközelítésből. Vétek kihagyni.
#6
YanezModerátor
#4: Demót toltam csak a Nierből. A grafika nem zavar, a játékmenet viszont nagyon tetszett. Főleg a zseniálisan megoldott váltakozó játékstílus.
#5
#2: Igen hallottam már róla, sokan dicsérték. Le is szedtem, de még csak a tutorialig jutottam. Jelenleg csak matsolázgatok a rengeteg játék között, de szeretném végigjátszani.
#4
#3: A Bluepoint kitett magáért, elsőrendű munkát végeztek vele. Szóval a remake minőségével nincs gond. Viszont a játékkal már van. Szerintem végtelenül önző: ezt úgy kell érteni, hogy a művészi kamerabeállítások, egyéb gameplay-beli megoldások sokszor a játszhatóság rovására megy.

A Nierből eddig csak 2 befejezést láttam (5 van belőle), így még nem írnám le a játékot. Eddig tetszik, ha vevő vagy a mesterséges intelligenciával kapcsolatos sztorikra, akkor kedvelni fogod. A hack 'n slash része viszont messze elmarad a régebbi GoW-ok minőségétől. Plusz kicsit csúnyácska a játék.
#3
YanezModerátor
#1: A Nier Automata nekem is a listámon van. A SoTC hogy tetszett?
#2
YanezModerátor
Nagyon jó címek ezek. Wolfi első része nekem is valamivel jobban tetszett, de a második is sok kellemes pillanatot okozott. TLoU2 még hátravan. Double Dragon összes része anno nagy kedvenc volt. Injustice-ból bőven elég volt nekem az első része. Nem rossz játék, de az MK után olyan, mint lazac után a hering.

Nálam most fél évig csak a fifa pörgött, meg a Fall Guys mióta megjelent. Most viszont fél évig újra fognak menni a single címek. Elsőre már ki is toltam az A Plague Tale: Innocence-t. Igencsak pozitívat csalódtam benne! Az atmoszféra, a történet, a zenei aláfestés és a karakterek szépen elvarázsoltak, pedig a játék közepe felé kezdtem aggódni, hogy ez unalomba fulladhat. Szerencsére nagyot tévedtem. Esetleg játszottad, vagy hallottál róla?
#1
Örülök, hogy tetszett a Last of Us. A második része számomra a valaha készült legjobb játék. Hihetetlen, hogy egy éven belül Kojima megreformálta az open-world műfajt, a Naughty Dog pedig egy sokkal magasabb szintre emelte a videojátékokat. Jó dolog ebben az időben gamernek lenni. :)

Az én listám elég hosszú és változatos is. Bepótoltam sok dolgot (pl. életem első FF játéka), Rocket League-et is meglestem.. A szokásosnál lényegesen több japán játékkal játszottam, kezdem egyre jobban megkedvelni őket.

26. Persona 5 Royal
27. Shadow of the Colossus
28. Ghost of Tsushima
29. Final Fantasy XV
30. Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered
31. Final Fantasy VII Remake
32. Batman Arkham Knight
33. Rocket League
34. Yakuza 3
35. Afterparty
36. Nier Automata