Marvel's Spider-Man: Miles Morales játékteszt

A Pók új ruhája.

Kommentek

#4
Nagyon jó írás, csak így tovább :DD

Kedvenc képregény világom a Spider-man világa , nagyon szerettem a Ps2-es Spider-man 2.részét.
Számomra maga a csoda volt amit letett az Insomniac az asztalra 2018-ban.
A Miles Moralest Ps4-en űzöm, kb. 5 órám lehet benne és iszonyatosan élvezetes számomra ez a rész is , Miles karaktere is nagyon szimpatikus. :)
Remélem sok ember kedvet fog kapni a teszted alapján, vétek lenne kihagyni ezt a játékot és az elődjét.
#3
#1: Köszi és szívesen!

Ahogy a tesztben említettem, a platina itt is nevetségesen könnyű, annyiban más a leányzó fekvése, hogy újra végig kell vinni hozzá a játékot, de úgy emlékszem az eredetinél is így volt a DLC-k megjelenése után - csak ott legnehezebb fokozaton, itt viszont bármelyik után csilingel a platina.

Az Arkham-sorozat nálam óriási kedvenc, de hiába használja fel az abban látható elemek nagy részét az Insomniac, a szívemhez mégis a Pókember-játék áll közelebb.
#2
Remek írás. Látszik, hogy egy valódi videojáték rajongó írta, aki tényleg élvezi amit csinál.
#1
YanezModerátor
Ez egy nagyon jó írás lett, akár a főoldalra is mehetne! Én is kiplatináztam a 2018-as pókit, és amúgy a rajongói résszel is teljesen egyetértek! Az Arkham szériát is imádom, és én mondom, egy képregény rajongónak kihagyni az új pókember játékokat bűn, pláne, ha még bírja is pókember figuráját!

Gondolom ezt a mellék epizódot is kiplatinázom majd, amikor veszek egy PS5-t. Teljes pompájában szeretném magamévá tenni, így PS4-re kimarad. Köszi a tesztet!