2020 visszatekintés

Ezekkel játszottam, a teljesség igénye nélkül.
  • Írta: Umbra

Kommentek

#5
Ha nem idén jelent volna meg a Last of us folytatása, a P5R lenne az év játéka számomra, nekem is nagyon tetszett, és visszaadta a jrpg-kbe vetett hitem. Örülök, hogy nem csak én vagyok olyan elvetemült, hogy kedveljem a Yakuza sorozatot. Viszont a Judgment egyelőre csalódás számomra, nem tetszenek a nyomozós/drón reptetős részek, valamint a főszereplő se nőtt annyira a szívemhez, mint Kiryu. Helyette belekezdtem a Catherine Full Body-ba, az jobban leköt most. Amit esetleg tudnék ajánlani az általad leírt játékok alapján, az a 13 Sentinels: Aegis Rim, mestermű.
#3
A minap futottam bele a Tetris Effectbe, amiről először tőled halottam. Azóta persze több haver is mondta, de őszintén, annyira nem fogott meg a dolog, hogy pénzt adjak érte. Most viszont a Gamepassba benne van, és letöltés után alig tudtam abbahagyni. Tényleg kegyetlen jó, majdnem egy ülő helyembe végigjátszottam. Ha nem lenne most Now-ban a Stranded Deep akkor már rég lepengettem volna :)
#1
YanezModerátor
Remek kis összefoglaló, pompásabbnál pompásabb játékokkal! Nekem most alaposan megcsappant az időm játszani, napok maradnak ki, de tegnap tudtam játszani, szószerint 5 percet.