Vasárnapi Blog #016

Bízni a játékosokban...
  • Írta: godach

Kommentek

#7
Írj sűrűbben, kedves Godach! :D (ha időd engedi)
Én is hasonlóan álltam a "nincs-végük" játékokhoz régen, de az egyik barátom unszolására kipróbáltam a WoW-ot, nos már lassan tíz éves a viszonyunk, kisebb-nagyobb elhidegülésekkel megspékelve :)
#6
#5: Na ez marha érdekes, mert nekem meg rengeteg olyan játék van, amit bottal sem piszkáltam volna ha nem ajánlják, sőt ahogy a blogban is írtam még ajánlásra is meg kellett emberelnem magam, hogy nekikezdjek de tényleg nagy általánosságban mindig jól sült el a dolog.
#5
#3: Nem ugrottam még neki, de megvettem mindkét felújított részt (illetve a felújítottat és annak a második részét, valamint a régit is steamre) szóval már csak idő kérdése és ledarálom a fenébe :D :D
#4
YanezModerátor
Én már nem is emlékszem mikor volt hatással valakire olyan játék, amit én javasoltam. Persze sok ilyen volt, csak már rég. Mostanság már nem ajánlgatok.

Amiket nekem ajánlottak, azokban szinte mindig csalódtam, pl Witcher 3, Bloodborne, Resident Evil 6. Így inkább már igyekszem távol tartani magam mások ízlésétől. Persze nem teljesen, mert pl, ha majd jön a Mass Effect trilogy, annak még adok esélyt. Plusz már megvettem és majd valamikor sorra kerül az Outlast is, asszem pont a te ajánlásodra fizettem be rá.

Örülök, hogy folytatod a blogsorozatot!
#3
Remek blog lett, jó volt olvasni :)

Amit én blog alapján próbáltam ki az a don't Starve volt. Ideig óráig le tudott kötni, de itt is beütött az open word szindróma és x nap elteltével meguntam, letettem.

Saját blog kapcsán pedig éppen te csábultál el a Shadow Warrior írásom kapcsán, hogy talán adsz neki még egy esélyt, miután Frank-el áradoztunk róla :D
Azóta se tudom nekiugrottál-e újra.
#2
#1: Nekem ilyen élményem a Panasonic 3DO-val volt. Ott ismertem meg a Need For Speed-et és valami helikopteres, 3D-s játékot, aminek a címére már nem emlékszem, de akkor ez a masina olyan volt, amit se PC se semmi más nem tudott űberelni. Hihetetlen volt a teljesítmény :D
#1
Jo kis iras ;) Kerdesedre valaszolva, nem nagyon jutt eszembe semmi, leven kozelebb az 50hez mint a 40hez :)))) Talan az Elite ZX Spektrumra, egy haverom tolta, volt hogy hetekig ki se mozdult, az o unszolasara feltelepitetuk (eveknek tuno prutyoges/sipolas kozepete), aztan hipp hopp, volt hogy hetekre en se mozdultam ki :)))))