2020-as játékok rangsorolva.

Az összes egyjátékos játék amit 2020-ban végigjátszottam, a legjobbtól a legrosszabbig rangsorolva...

Kommentek

#6
#5: Ez egy VR cím alapvetően. VR-ban mocskosul imádják, főleg, hogy 2/3 áras volt a játék. Élvezeti szempontból kb. olyan, mint egy autós szimulátort szídni, mert billentyűvel szar játszani... Más kérdés persze, hogy "akkó' minek aggyák ki így is? He?". De hát EA is ugyebár a cucc... :)
#5
Én a Squadrons ennyire negatív véleménnyel nem értek egyet. Játszottam vele az ingyenes hétvégén, és persze nem egy újkor Xwing vs Tie Fighter , de egyáltalán nem rossz. Foleg nem ennyire. De nem vagyunk egyformák.
#4
Hab
Nagyon vártam a Valhalla-t, de amikor megtudtam hány darab páncél szett van a játékban, annyira felhúztam magam, hogy félbe is hagytam. Ma már szerintem több a páncél az Ubi store-ban, mint magában a játékban. Odyssey-ben nem zavart a store, mert a játékban volt dögivel loot, és lehet hogy egyesek soknak találták, de itt teljesen átestek a ló túloldalára. Egyszerűen csapnivaló a jutalmazási rendszer. Legalább a Zealot-okért és a célpontokért járna 1-1 fegyver, vagy páncél darab, de nem mindegyiket el kellett rejteni valami hülye ládába... Az hogy az egykezes kardot kihagyták a játékból, csak hab a tortán, Ugyanolyan idióta döntés, mint a pajzs kihagyása Odyssey-ből.
Jó lenne, ha a dlc-kben ezen változtatnának, de nem sok esélyt látok rá.
#3
#2: Nekem a C&C tetszik, pont nemrég játszottam újra a win95-ös verziót, és ahhoz képest nem éreztem semmi különbséget. Persze belekerült remixelt zene, de ez nekem pont nem tetszett abszolút, az eredetiek sokkal jobbak. A videók meg alig jobb minőségűek mert csak egy upscaleren tolták át őket. Ezen kívül nem tudom mi különbség van a single player részt tekintve.

Szóval én nem éreztem, hogy bármi érdemlegeset kaptam volna a pénzemért.
#2
Jó lista, de a C&C-ről a nagyobb felbontású grafikától eltekintve leírtad a valóság teljes ellentétét. De mondjuk engem nem zavar, ha nem tetszik neked a cucc. Amúgy tényleg jó kis lista, örömmel olvastam :)
#1
YanezModerátor
TLoU2, Mafia, Control nálam is tervben van. Nem sok játékot toltál ki, de legalább jókat. A kevesebb néha több.