Nintendo Wii U

Master Race Konzol Edition

Kommentek

#2
#1: Ezt is meg tudom érteni. Mondjuk nálad talán kicsit más is a szitu így, hogy van egy PC-d, meg egy csomó konzolod hozzá és még egy pár gaming előfizetés is, azt dől a game. Ebben az esetben csak játék szempontjából nekem sem tudná senki olyan olcsón adni a Wii U-t, hogy mindenképpen szükségét érezzem. Csak nálam annyiban más, hogy már jó rég óta a PC mellé csak egy laptop volt, tehát nem egy PS, vagy Xbox tetejére akartam rárakni, illetve ez az emulátor lehetőség volt a fő érdekesség számomra. Ennek ellenére kábé 20-22 órát játszottam vele egy hét alatt a rá való játékokkal, szóval egyelőre tetszik enélkül is.
#1
Nekem a WiiU volt még, amit nagyon szeretem volna de az első Nintendo konzol, amit már nem vettem meg. Hasonlóan a Switch-el, piszok túlárazottnak éreztem és érzem mai napig.
Persze, mivel tudom hogy a Nintendo milyen piszok jó játékokat ad ki, folyamatosan figyelemmel követem őket de inkább csak pillanatnyi vágyat keltenek bennem, mintsem vásárlássi szándékot.
Emlékszem a ZombiU miatt egyébként tervben volt éa képes lettem volna egy játék miatt is megvenni a konzolt, de ugye később megjelent másra is.
Jelenleg egy Wii fekszik a tv mellett, 4 kontrollerrel és kiegészítővel, ami viszi a GC játékokat is és amivel tök jól elvagyunk még. Később lesz talán U vagy Switch de az sem biztos. Tényleg az első két olyan konzol, amire sajnálom a pénzt.