Mortal Kombat (2021) magánvélemény

Mortal Kombat ami nem Mortal Kombat
  • Írta: godach

Kommentek

#16
#15: Ami kimaradt... A 95 -ös filmben még némi jellemet is kaptak a karakterek. Szinte hihetetlen hogy az új filmben még a minimumot sem sikerült megugrani ezen a téren sem.
#15
Nos. Az 1995 -ös film harcművészeti akciófilmként nincsen épp az élmezőnyben, de mint játékadaptáció, a 2021 -es filmhez képest egy valódi remekmű. Annak a filmnek volt története legalább annyi amennyi kell, volt íve, volt dinamikája. Voltak benne szórakoztató jelenetek, és a színészek még ha nem is a legjobbak, sokszorosan túlteljesítik az új csapatot.

Szinte hihetetlen de a 2021 -es mortal kombatnak sikerült mindent elrontani amit csak el lehetett. Még zenét sem írtak hozzá megfelelőt. Az egész film mérhetetlenül unalmas, és mivel nincs benne semmi tartalom (a nagyon alibi katyvaszon kívül), csak várjuk azt a maradék 20 perc, erősen középszerű akciójelenetet.

Rettenetes. 10/-10. Ha választhattok aközött hogy megnézitek ezt a filmet, vagy csináltok bármi mást, akkor a "bármi a más" lesz a jó választás.
#14
Magát a filmet nem láttam csak videókat a harc jelenetekről, a kivègzèsekről, meg hogyan kèszült a film, ès hasonlókat.
A játèkot a harmadik rèszig játszottam, azóta semmi, ès az 1997-es filmre emlèkszem, ami nekem a mai napig tetszik.

Őszintèn szólva fèltem ettől a filmtől, túlságosan brutálisnak kèpzeltem el, de ahogy megláttam az animációkat, inkább húzódott mosolyra a szám, mintsem borzongtam volna.
Reptile-on nem tudtam eligazodni, emlèkeim szerint nem ilyen a játèkokban.
Vagy èn vagyok nagyon durván lemaradva.
Goro a másik akire furcsán nèztem, ha jól emlèkszem nagy bajnok a karakter.
Sonya Blade-t játszó hölgy meg hú de csinos.
Na az telitalálat legalábbis nekem.
A látottak alapján egy egèszen jó adaptáció, lehet egyszer majd megnèzem.
#13
#11: Nem először fordul elé, hogy belém állsz valami förmedvény indokkal, csak mert nem egyezik a véleményünk. Nincs gondom azzal, hogy máshogy látjuk a világot, de légyszíves ne állíts be úgy, mint valami hisztis idiótát.
Ezerszer leírtam, miért imádom a Days Gonet. Megfogalmaztam nem egyszer, ahogy azt is, hogy a Driveclub, Resistance, Motorstorm miatt miért haragszom a sony-ra amikhez úgy néz ki, most a DG is csatlakozik. Nem beszélve a pökhendi viselkedésükről és a nevetséges fortheplayers hozzáállásukról. Olyan dolgokról, mint ahogy beintettek az EAPlaynek az elején, a crossplatformnak és sok másnak, amivel visszaélni akartak. Céltudatosan támogatok valamit, vagy nem. Nem tudom honnan jön a hiszti szó...
#12
#11: 17 órálya kondolkotok hoty jön ez ide pasztmek?
#11
#6: De az hogy azon hisztizel hogy miért nem folytatja a Sony a DG-t, ( közben meg kb. semmit nem tudunk mibe került / mennyit hozott ) és “ha így lesz leveszed a kezed róluk” az felnőttes , és hiteles.
#10
Egész szórakoztató film, Keno beszólásain nagyot nevettem. De filmként nem működik, ezt a forgatókönyvet egy 13 éves is meg tudta volna írni, a cgi-ba pedig nagyon sok helyen bele lehet kötni. Ez egy tipikusan streamingbe való film, nem nagyvászonra. Ha lesz is jövője, én inkább sorozatként tudnám elképzelni. 55%-ra értékeltem, de még így is a jobb videojáték adaptációk közé tartozik.
#9
"Igazából, annyira elkeserítő ezeket a "minek új karakter" és egyéb véleményeket olvasni."
Annyira elkeserítő, hogy egy szaros vélemény miatt képesek elkeseredni az emberek...
#8
YanezModerátor
Kár, hogy spoileres írás, mert még nem volt szerencsém a filmhez. Az utolsó kommented viszont nagyon biztató! Igaz amúgy sem hagynám ki, hiszen... Mortal Kombat!!!
#7
#5: Én mai napig imádom az 1995-ös feldolgozást, de ha őszintén kellene ajánlanom akkor nem merném. Szép volt, jó volt, elmúlt. Ma már nem állná meg a helyét. Ehhez képest ez a mostani, szerintem a videójáték adaptációk csúcsa. Nem csak mint adaptáció, hanem mint akciófilm is. Aki azt se tudja, mi az a Mortal Kombat, szerintem az is élvezné. Aki meg tudja, az nem fog csalódni :D
#6
Igazából, annyira elkeserítő ezeket a "minek új karakter" és egyéb véleményeket olvasni.

Őszintén megvallva, nekem már herótom van hogy Bruce Wayne vagy Peter Parker nyomorát is minden egyes alkalommal végig kell néznem.
Szóval, nem tartom magam egy érzéktelen embernek, de lassan 30 éve játsszom és filmezem, aztán kezd unalmas lenni, hogy minden filmben 10 perc az életemből elmegy ugyan arra a cselekményre, amit már ezerszer láttam. Sőt, mivel játszom is így játszottam is nem csak néztem. Ezért is tetszett az Új MK, mert mertek változtatni annyit, hogy érdekes legyen nekem is, aki már az első részt is csapatta, mégse érezzem magam átverve, megbántva, semmibe nézve, azért amiért nem ragaszkodtak görcsösen minden egyes pillanathoz. Szerintem, nagyon jó lett és úgy látom hogy sokaknak tetszik azért, aminek tiszta szívből örülök.
#5
Lehet ránézek mégis akkor. Mindenki azt mondja, hogy nagyon gyengus lett, de az 1995-os filmre is azt mondták, pedig számomra az is egy mai napig nézhető dolog.
#4
#3: Én nem... Tudtam előre hogy jönnek majd a megmondó emberek hogy mekkora szar lett. Pont leszarom az ilyeneket...

A film maga kategoriájában túlszárnyalt a szemeben jó pár olyan filmet amit felszoptak mostanában az emberek. Remèlem minnèl elöbb nekivágnak a folytatásnak. GG az egész stàbnak!
#3
#1: Ezen most meglepődtem. Én ritkán nézek újra filmet, ritkán játszok még egyszer végig valamit még ha tetszik is, de három nap alatt, most kezdem negyedjére nézni ;)
#2
Ahogy már írtam is, nekem az új főhőssel voltak problémáim. Igen, jóképű és nemes lelkű harcos, de nem tudunk meg róla szinte semmit, semmilyen karakter. Rengeteg MK karakter van, aki lehetett volna főszereplő, semmi értelme nem volt szerintem egy vadiúj főszereplőnek. Amúgy maguk a harcok se voltak rosszak, de nem egy Ong Bak vagy Vitathatatlan szint, sok amatőr szereplő van itt, akinek annyi köze van a harcművészetekhez, mint Kiszel Tündének a szemöldökcsipeszhez. A főhősön, meg a két nindzsán látszik, hogy valódi harcművész játssza őket, ahogyan Liu Kang és Kung Laonál is, de Sonya, Jax, Kano stb. amatőrök ebből a szempontból és ez látszik is sajnos. Nem volt rossz film az új MK, de sokkal-sokkal többet is ki lehetett volna hozni ebből.
#1
Nem mondanám nézhetetlennek, de a mérhetetlen undorom a film iránt pusztán a csalódottságom melléktereméke.