Assassin's Creed II Brotherhood

Nézzük hogyan folytatódott Ezio Kalandja

Kommentek

#4
#3: Ezzel nem tudok vitatkozni :D
A jelenkori idővonal gondolata tetszett, de a kivitelezés tagadhatatlanul kisiklott.
#3
#2: Én így is azt éreztem, hogy bele van kényszerítve a játékba Desmond és társainak a "kalandjai", mely vagy primitív jumping puzzle szekciókra korlátozódott vagy olyan időhúzó részekre mint mikor kapcsolótáblákat kellett keresgélni az áramellátás beindításához.
#2
#1: szerintem a jelen még itt egész jól volt adagolva, főleg, hogy itt már nem is szakította meg a játékot, csak egy keretet adott neki.
Én bátran ajánlom a reveletaionst is végigjátszásra. A közel keleti hangulat jól átjön, van benne pár jó ötlet, és személy szerint imádtam Yusuf karakterét.
Ezio történetvonala és Altair élete kicsit összefonódik benne és kap az egész egy szép kerek történetet.
#1
Az Ezio Collection részeként végigjátszottam egymás után a II-t és a Brotherhoodot. Összességében kellemes élményt nyújtott mindkettő, bár inkább a (múltbéli) sztori jelentette a vonzerőt, nem pedig a mai szemmel csiszolatlan játékmenet. Ami meglepett, hogy milyen tartalom gazdagok a játékok. A Brotherhoodban annyi mellékes tennivaló akadt, hogy muszáj volt szelektálnom közülük. Nekem a jelenbéli szál nagyon töltelékízű volt, így semennyire se tudott izgatni a cliffhanger, amivel zárult. Azzal nagyjából nekem le is zárult a történet, hogy Ezio elintézte a Borgiákat. A Revelationst szerintem átugrom, viszont a Rogue és a III. rész beszerzésén gondolkodom.