Pókember halála képregénykritika

Viszlát Peter, és köszi az emlékeket!

Kommentek

#2
Bár valószínű ezer összetevője volt a képregénylufi kipukkanásának. Egyik fő okának tartom azt, hogy a rajzolók horror irányba vitték a teljes műfajt. Nem jelent meg képregény gyerekeknek, ki akarták elégíteni azt a közönséget akik már felnőttek a képregényeken és nekik jobb minőség kellett. Viszont nem volt elég az a bevétel amit ők biztosítottak. Anyukák meg nem vettek meg horror pókembert a 8 éves gyereknek.

1975-ben még úgy nézett ki a pofon, hogy megjelent egy sárga csillag az arca mellett és oda volt írva, hogy puff. Ma úgy néz ki, hogy látszik a becsapódás hulláma az arcon és a vér fröccsenésének pillanatképe van megrajzolva. esetleg szakadó húsok, karok ha épp képes arra a lény. És az anyuka aki megvenné ezt a gyerekének, nem veszi meg. A 2000-es generáció gyerekei nem kaptak képregényt.

Megvettem a 2 nagy sorozatot ami pár éve megjelent DC és Marvel fronton. Ott díszeleg a polcon a sok keménykartonos képregény viszont a 12 éves gyerekemnek a mai napig nincs hozzá gyomra. Nem szeretne ennyire sötét képregényt olvasni. Szerencsére Asterix nem változott. Így azt veszem neki.
#1
Soha nem voltam egy nagy pókember fan (#teambatman :D ), de lehet ezzel a kötettel teszek egy próbát.