Stalker2: Heart of Chenobyl trailer reakció

Már megint átverik a népet és vért fognak hányni megjelenésnél

Kommentek

#7
#1: Igen sok a hülyeség benne végig se olvastam. De a Metro Exodus Enchanted is jól mutatja ha rá vagy gyúrva a sugárkövetésre nem feltétlen fps felező .....
De várjuk meg amíg kijön a game hiszen a GSC a saját maga által kreált enginejével se tudott bánni anno, ez meg ugye egy teljesen másik nem az övéké...

Lehet atomkotta is majd ahogy fut és lehet egy optimalizálatlan fos is (bughalmazt nem írok mert én unreal engine-es bughalmazt megmondom őszintén meg nem láttam)
#6
#5: "Mert ezek csak szórakoztató ipari termékek." -és még ingyen sincsenek és még a reklám törvények, valamint jótállás és szavatosság sem vonatkozik rájuk.

Amúgy régen volt egy ember youtube-on, aki nagyon szétszedte a játékokat és nem lehetett abbahagyni a röhögést a műsorán. Nem biztos, de szerintem már abbahagyta. Az volt ott is a gond, hogy a legtöbb ember ezt nem tudta a helyén kezelni és személyes bántásnak, mi több támadásnak vette. Mármint tényleg azt, hogy hibát találsz egy játékban, vagy egy videóban.

Mivel ez így nem ment ott sem, ezért elkezdett tényleg csak nagyon rossz játékokat kritizálni, amik mindenki szerint rosszak. Na azok meg a kutyát sem érdekelték ugye, aztán ennyit a csatornáról, pedig nagy mester volt a pali :)
#5
A magam részéről én is szívesen fedezek fel hibákat filmekben, videójátékokban.
Mert ezek csak szórakoztató ipari termékek.
Se többek, se kevesebbek.
A reakciós írással semmi gondom.
#4
#3: Igazából nem tudok mit kezdeni az ilyen kommentekkel, sem az olyanokkal, ami alatta van, hogy "nem olvastam el, de azért hülyeség és jól megmondom a magamét". Az ilyen írás egy műfaj, amit van aki szeret, néznek ilyeneket youtube-on, stb és csak arról szól, hogy kössünk bele mindenbe egy olyan videóban, ami nyilvánvalóan átbaszás. Valamilyen értelemben hasonló tartalmat készít a Digital Foundry is és sok más csatorna is ki szokott térni ilyesmikre. Én az ilyeneket szórakozásból nézem (írom), ahogy a többi millió ember is és ez nem jelenti azt, hogy bárkinek bármilyennek kéne hozzá látni egy játékot - főleg egy olyat, ami még el sem készült. Vagy szerinted van olyan, aki tényleg így néz végig játék közben egy általa kedvelt 50-80 órás open world FPS játékot? És az pont én vagyok? Tévedés.

Bele van írva, hogy egyik kedvenc, hogy örülök, hogy jön, örülök a videónak, de SENKI sem fogja fel mégsem, hogy mi ez. Sajnálom, de úgy látom, hogy ez a közösség teljesen éretlen ehhez és nincs értelme többet ilyet írni, mert nem tudják az emberek sem poénnak, sem szórakozásnak venni.

Tudom, hogy nem rossz szándékkal írtad, amit írtál, de ne haragudj ennyi okosságot, hogy félig tele a pohár, meg félig üres és én nem vagyok boldog ember - na meg a másik karakter, hogy épeszű ember nem így nézi, meg hozzáállás, bla bla? Mi köze van ennek az emberhez, vagy miért hiszitek azt, hogy ti a neten és ilyen írásokon keresztül ismertek valakit? Ne haragudj, itt nem bennem van a hiba, hanem a nevelésben, vagy az iskolarendszerben és az irodalom oktatásban. Nézd, nekem van egy autóm, amit nagyon szeretek és ha most új kéne pontosan ugyan ezt venném még egszer. Ugyan így a telefonom is meg a fejhallgatóm is. Mindegyikről tudnék ilyen stílusú kritikát írni de vélhetően sok egységsugarú ember azt sem értené meg, hogy poén. Ha már itt tartunk, hogy ki mennyire boldog, akkor jobb, ha tőlem tudod, hogy sosem baj, ha valaki nem igénytelen és a saját kedvenc cuccaival kapcsolatban is tud kritikát megfogalmazni.

A trailert mindenki látta és mindenkinek kiszúrta a szemét, hogy kamu és ha nem tudsz hozzászólni a látottakhoz, akkor nem személyeskedni kéne, hanem tovább pörgetni.

TLDR: A Horizon trailer is szar és ez is.
#3
Szerintem sokkal boldogabb lennél ha nem a hibát keresnéd mindenben, pláne nem ilyen szinten. Egyetlen alkotás sem tökéletes, de azzá tud válni, ha arra fókuszálsz mit nyújt, mint hogy mit nem. Bármennyi időt és energiát fektethetnek a fejlesztésbe, ezzel az attitűddel soha nem fogod tudni élvezni.
Abszolút reális esély van rá, hogy amit láttunk parasztvakítás, de ugyanúgy esélyes, hogy ezt fogja nyújtani a kész alkotás is.
Ez a tipikus esete a félig üres pohárnak, csak te kiöntöd belőle a vizet, és belehugyozol, hogy olyan legyen amilyennek látni akarod.
Szerintem pofás videó lett, remek hangulattal, nem kevés nosztalgiával.
#2
#1: +1
#1
az írás hemzseg a hülyeségtől már az elején, így nincs kedvem végigolvasni, de lehet lenne benne jó észrevétel is... egyébként épeszű ember ezt nem úgy nézi hogy a játék ilyen lesz, már rég ki kellett volna ábrándulni az ilyen hozzáállásból, teljesen nyilvánvaló, hogy ez egy hud-tól letisztított, erősen manipulált videó volt, nem kell szétboncolni másodpercekre
kedvcsináló a fanoknak akik évek óta várják már hogy legyen valami, és végre lett