Top 10 akciójáték

Megpróbálom megkísérelni a lehetetlent és listába foglalni a 10 legjobb akciójátékot valaha. A lista csakis az én véleményemet tükrözi! Csapjunk a lecsó közé!

Kommentek

#9
Remek írás!
A 3. DMC-vel megleptél, nekem szerintem a 4. rész olyan mint neked a harmadik, bár az egész szériát nagyon szeretem, és hozzád hasonlóan én a DMC vadhajtást is örömmel fogadtam, megvoltak annak is a maga pozitívumai és egy remek kis hack n' Slash-t kaptunk vele.
A blogod hatására összeraktam a saját top 10 RPG listámát, és őszintén meglepett mennyire nehéz volt kiválasztani az első három helyet.
#8
#7: Ezek mind nagyszerű játékok. A Prince of Persia sorozatot és a Metal Geart én is nagyon kedvelem. A Last of Us-t nem igazán sorolnám az akciójáték kategóriába. Viszont remek játék az is!
#7
YanezModerátor
Képtelenség top 10-be szorítani az összes kedvenc akciójátékot, de hasraütésszerűen:

Uncharted 2
Uncharted 4
Max Payne
PoP: The Sands of Time
GoW
GoW3
TLoU
MGS 3
MGS
Spiderman (PS4)

Aztán biztos kimaradt egy tonna, mint pl az Arkham széria, Contra, Soldier of Fortune, stbstbstb. :D
#6
#5: Lenne az simán TOP 25 is, ha nem több :D
#5
#4: Igen, mint ahogyan írtam is, a lista az én véleményem és ízlésem alapján készült. De kíváncsi lennék rá, hogy te még milyen játékokat tettél volna be. Ja meg a top 10 RPG-t is elolvasnám szívesen. :D
#4
#3: Gondolkodtam már egy RPG töplistában, de ez is megérne egy misét. Szerintem nagyon sok fontos és jó játék hiányzik a listáról. Persze személyes lista, abból válogatsz, amivel játszottál és kimarad, amivel nem.
#3
#1: Én nagyon szívesen elolvasnám a top 10 fps-t!
#2
A Sleeping Dogs nagy kedvenc,nekem bármelyik GTA-tól jobban tetszett,a város,a hangulat,a feladatok,a járművek,a bunyó,minden részét szerettem ennek a játéknak,ha kiadnák Switchre újra,biztos megvenném!
#1
Remek összeállítás. Én ugyan az itt felsoroltak zömével nem játszottam (többek között azért is érdekel annyira a Steam deck, mert sokuk ott csücsül a könyvtáramban, csak gép híján nem tudtam tolni velük, de a Sleeping Dogs például PS4-en van meg), de az pár mondatból remekül átjön, hogy neked sokat jelentenek. Én is gondolkozom mostanság egy hasonló listán, csak abban a 10 kedvenc FPS-emet taglalnám, de mostanság nagyon kihalt az oldal valamilyen oknál fogva, ha meg magamnak akarok írogatni ahhoz elég egy napló is:D