Ma GK GAME PARTY

Csak hogy senki se feledje ide is beírom. Ma este 19:00-kor UT2004 GK party. Részletek a fórumban. Alant Limit segítségét olvashatjátok.
  • Írta: Scoo

Kommentek

#6
#5: éés steamen, vagy hamachival lefteztetek? mert nekem eredetiben van meg, és ha ti is így játszottatok, ott szívesen beszállnék.
#5
ScooModerátor
#4: Szerintem szerezzétek be a Left 4 dead 2-t. Az elégé bejött nekünk, mivel kevesen is jót lehet vele játszani. Ilyen co-op gamekben kellene gondolkodnunk. A BF2-ben elvesznénk. MW2 az jó lenne, mert abban vannak kis pályák is meg co-op is.
#4
ha máskor lenne vmi más is,akkor benne lennék!de én az UT2004-el nem vagyok jóba sajna:P
pl.BF2,FEAR Combat,CoD4 vagy vmi ilyesmik:)
#3
ScooModerátor
Megvolt tegnap a GK Game party. Több, kevesebb sikerrel. Sok emberre nem számítottunk, kb olyan 5-6 főre. Hatkor még meg is voltunk annyian, de a tényleges indulásra már csak 4-en maradtunk. Ebből kettőjüknek nem ment az UT2004. Így Limittel toltuk a játékot, amíg a többiek próbálkoztak. Végül áttértünk a Left4Dead 2-re. Ott már hárman is voltunk a GK-ról, de mivel ez alapból 4 személyes co-op játék, így ezzel nem volt gond. Fasza móka volt, bár tizenegykor feladtuk, mivel nem sikerült megcsinálnunk ötödjére se az egyik pályát. Ma este megint nekiesünk. A TeamSpeaknek hála végig dumálni tudtunk, ami alapból egy élmény egy ilyen társaságban :) Szóval ha minden igaz ma 19:30-kor újrázunk.
#2
Valószínűleg igen. Mára kipróbáljuk mennyi ember lesz. Nem számítunk sokra, olyan 4-5 emberre, de tényleg jó lenne ha minél többen jönnétek ma. Megvan TS3 szerver + játék szerver is.
#1
Hali!
Sajna csak most fedeztem fel, hogy lesz ez az össznépi UT-zés, így ma már tuti nem érek rá, viszont a kérdésem az, hogy lesz-e még máskor is? Mert nagyon szívesen feleleveníteném azt a sok UT-vel töltött évemet..:P