Amazon Kindle 3 röviden

Immár egy hete vagyunk boldog Kindle 3 tulajok. Sokan leírták milyen az Amazon könyvolvasója, így én erre nem térnék ki rá. Tényleg csak pár mondatot ejtek róla.
  • Írta: Scoo

Kommentek

#6
Törölt felhasználó
Ez a Kindle Fire valami brutális!
#5
Jaja http://amzn.to/nIj2sO elég barátságos a bill nélküli ára :D
#4
ScooModerátor
Tegnap jelentette be az Amazon az új kütyüit. A legfontosabb hír, hogy nagyon olcsón, már 100 dolcsiért is lehet majd venni kindle-t. Nagyon baráti ár!
#3
Öcsémnek van egy olcsóbb fajta (asszem prestigo) könyvolvasója. Bár én nem vagyok egy túl nagy könyvmoly (ha valami megtetszik, megszerzem és elolvasom, de nincs késztetésem hogy állandóan olvassak valamit) de szerintem sokkal kényelmesebb bármely könyvnél, hanyatt fekve is sokkal jobb olvasni. e-inknek van még egy nagy előnye a szemkímélő tulajdonságán kívül: nagyon kevés energiát fogyaszt, ritkán kell tölteni. :)
#2
ScooModerátor
Az e-ink lényege az, hogy nem monitort olvasol. Nincs háttér világítás, nem vibrál, stb stb. Gyakorlatilag a kindle képernyőjét ki se lehet kapcsolni, mivel nincs értelme. Hidd el, hamar megbarátkoznál vele. Az ára 30-33.000 ft (dollár függő). Igazából elég hamar visszahozza az árát. Az hogy másra nem való az nem teljesen igaz, csak épp engem nem érdekel, hogy tud zenét lejátszani, hogy van benne böngésző, hogy feltudja olvasni a szöveget, van benne szótár meg ilyesmik. Ez egy céleszköz, így szerintem ezek a pluszok nem igazán kellenek bele. Na jó, a tökéletes egy eink alapú iphone/ipad lenne, de ilyen meg nem igen lesz mostanság. Az ebookok is elkezdtek tft-be átmenni ami hatalmas baromság.
Mondjuk egy évtized múlva eink alapú, netről frissíthető, összehajtható napilapszerű kütyüt szívesen vennék. USA-ban elő lehet fizetni a kindlet is napilapokra, magazinokra, na de nálunk ez tudod mikor lesz.


Asszonypajtás anno eredetiben olvasta a Bűn és Bűnhődést.
#1
Az én pénztárcámnak valahogy drága egy ilyen gép, főleg, hogy lényegileg csak olvasásra lehet használni, plusz, hogy egyéb hiányosságai is akadnak.
Igazság szerint még mindig nem barátkoztam meg a "képernyőt hosszabb ideig bámulva, regényt olvasva"-metódussal, de egyszer biztos felfejlődöm arra a szintre is. :)
Nocsak, oroszul. Nekem nagy vágyam lenne eredetiben olvasni Dosztojevszkijt. Most kicsit irigykedem. :D

Az utolsó bekezdés közismert s fájdalmasan igaz...S sajna hiába beszélsz az ilyen egyéneknek.