Offline Gamekapocs Magazin

Régi vágyam, hogy a wc-n ülve is olvashassam a GK-t. Ha a hegy nem megy Mohamedhez...
  • Írta: Scoo

Kommentek

#7
Ugyes, zsiiir lett ! ;)
#6
ScooModerátor
#5: Nincs annyit időt a kezemben a kindle, hogy megtudjam ezt tenni. A videóra is ki kellett könyörögnöm, de azért közben ott állt a párom a hátam mögött, hogy mikor fejezem már be :)
#5
#2: A jövő szerintem is ez bár addig várhatunk vele, amíg nem jönnek a szines einkek, ilyen magazinoknál azért elég fontos hogy a képek szinesek legyenek. Sima napilapok USA-ban már simán jelennek meg kindle-re elő lehet rájuk fizetni. Mo. majd talán 100 év múlva fog ez bekövetkezni.

Ui: látom a videóban alap margót használsz a Kindle-n, ami elég nagy. Ha le szeretnéd kicsinyíteni itt egy leírás:
http://kindle3hu.blogspot.com/2010/11/hogyan-valtoztathatom-meg-margo.html
#4
szerintem nagyon korrekt gratula hozzá! .. :)
#3
nagyon jó lett, gratula!
#2
ScooModerátor
Nevezettek hülyének, de szerintem van jövője a dolognak. Az egy dolog, hogy én önszorgalomból, poénból összedobok egy ilyet, de szerintem érdemes lenne vele komolyan is foglalkozni. Lehet most még nem annyira fontos, de az új, nagyon olcsó kindle-k el fognak terjedni itthon is. Ez pedig egy új piaci rés. A magazin ugyan ingyenes lenne, természetesen, viszont el lehetne adni a köztes lapokat reklám célra. Persze ebből nem igen fog senki se meggazdagodni.
Egy normális, igényes ebook-ot nem olyan nehéz összedobni, csak az a kérdés, hogy mennyi időt szán rá az ember. Sok szöszöléssel se lehet több az egész egy napnál.
#1
ez eszméletlenül jó, grat.! ; )