The Thing (2011) kritika

Tegnap megnéztem A Dolog című filmet. Egyik kedvencem az 1982-es film, így kíváncsi voltam mit hoznak ki belőle a remake-el (hivatalosan nem az). Vajon felér az előddel? Tudott újat mutatni vagy ismét mellényúlt Hollywood?
  • Írta: Scoo

Kommentek

#7
#6: :) azért nincs benne a nő, mert szegény halálra fagy:) vagy csak az első film vége után talál rá Curt és együtt sétálnak a havas tájon
#6
ScooModerátor
Megnéztem a régit. Írtam róla.
#5
Megjegyzem az elődben is megjelenik a dög rendesen az első fél órában.
#4
#3
Szerintem nem rossz film, és, ha jól emlékszem az eredetiben is látjuk többször is face to face a szörnyeket. Most megnézem az eredetit is, mert már nagyon rég nem láttam... Nem árt föleleveníteni a dolgot :)
#2
Törölt felhasználó
az eredetit én még nem is láttam :$ de a héten tuti pótolom
#1
A nő nem marad életben, mivel akkor került oda a bázisra, és a végén messzire kerülnek a bázistól, ráadásul éjszak a fagyban, és hiába látta az oda utat, vissza nem talál.Végül is a hósivatagban a szélben ki találna vissza a mérföldekre lévő bázisra?Az űrhajó meg szerintem elsodródhatott, mint Ripley kompja az Aliensben.A szörny meg éhes volt, meg szomjas, meg balfasz így megfagyott a hidegbe.Egyébként az eredeti tényleg jobb, de a mai horrorokhoz képest bőven jobb ez az előzmény film.A női főszerep meg nem volt rossz, mert ez nem volt egy cica baba, és az Alien sorozatba is ugye nő volt a főszereplő.A szörnyeket meg nem a Dead Space-ből vették hanem szerintem éppen hogy az első Thingből lopták a Dead Space-hez a lényeket :D (de ez csak az én meglátásom :) )