Ezért rossz az új Robin Hood

Muszáj leírnom, mivel elég sok pozitív kritikát olvastam róla. Tudtam, hogy ez egy előzmény film lesz. Tudtam, hogy nem az a vidám Kevin Costneres kalandot fogom látni, hanem egy aránylag komoly, hiteles filmet. Meg is próbálkoztak vele, de n
  • Írta: Scoo

Kommentek

#7
Nem volt 1 nagy eresztés a film az tuti de szerintem megnézhető nem olyan gázos.De az tuti, hogy nem nézem meg 62szer mint a gyűrűk ura trilógiát :)
#6
nagyon igazad van ez a film, úgy ahogy van sz@r
#5
Nagyon jó kis írás volt!Köszönöm,már tervbe volt véve hogy ezt is bepótolom!Hála neked nem teszem meg!:)
#4
Egyetértek... Hát talán mégis a legnagyobb hibája a filmnek az, hogy komolynak s hitelesnek próbálja eladni magát. Mikor is 1000-seből vérzik. De a hamburgerzabáló, tőrtténelmi hiányoságokal bírí USÁ-ban forgatott filmtől mt várhatunk el. De most komolyan???
#3
ScooModerátor
#2: Másik dimenzióban játszódó előzményfilm :)
#2
Amúgy sokan mondják erre - köztük Te is - hogy ez egy előzményfilm, amit azért nem igazán értek mert itt ugyebár Rihárd az elején behal, a Morgen Freemanes filmben meg a legvégén jön, szóval ez inkább egy másik dimenzióban játszódik :)
#1
Scoo, totál igazad van, de ahogy felvezetted az tetszett a legjobban. A térdemet paskoltam a nevetéstől :D nagyon jó kis összefoglaló :))