Max Payne 3 teszt

Max Payne visszatért. Utoljára 2003-ban találkoztunk vele a második részben. Vajon ennyi év után ütős tudott maradni a sorozat?
  • Írta: Scoo

Kommentek

#4
ScooModerátor
#3: Ha azt néznénk, hogy nincs Max Payne 1-2, akkor sokkal jobb értékelést kapna, szerintem. Így viszont egy nagyon magas lécet kell átugrania, ami nem feltétlen sikerül neki. Egy picit változott a hangulat, de viszont mindenképp örömteli, hogy Max visszatért, így még van remény új részekre és talán a sötét, noir világ is visszaköszön majd.
#3
#1: én a MP 2-t legnehezebb fokozaton is lazán kipörgettem és imádom a sorozatot, a 3-tól még mindig óckodok, nem kap olyan kiemelkedő kritikákat, de hát így is tuti hogy majd beszerzem
#2
ScooModerátor
Nem tudom. Én jobban szerettem ezt a gamer korszakot, mikor még nem volt elég meghúzódni egy sarokban amíg újra meggyógyul az ember.
#1
Törölt felhasználó
"Nem egyszer kezdtem újra egy egy szakaszt, mivel úgy érzetem, hogy ezt meglehetne jobban is csinálni. Igen, ezt imádtam anno is. Hogy minden egyes szobát tökéletesen, sebesülés nélkül próbáltam megcsinálni, mivel sose lehet tudni, hogy mikor lesz szükség a gyógyszeradagra."
Na ettol nem volt jo jatek, pl. az elso ketto sem.
Ott volt egy jo story, de illuziorombolo amikor szarra lonek, mert az amugy segghulye ellenfelek pusztan ge*i modon vannak elhelyezve.
Es ha jo a story akkor elethuskodunk, de az eletben nincs masodik esely.
Emiatt az akcio film hangulat kuka.
Ami nem baj, csak akkor meg "realkedjen" mashol.
De lehet, ez csak az en velemenyem...