Felhőatlasz könyv vs film

Olvastam a könyvet, láttam a filmet. Írtam mindkettőről véleményt, valamint össze is hasonlítottam őket.
  • Írta: Scoo

Kommentek

#6
#5: wooops, sok lett a majdnem, sry
#5
Jó írás lett, pont jól jött mert a héten néztem meg a filmet, a könyvet pedig nem olvastam. Maga a film tetszett, bár igazán a részletek kidolgozásában leltem örömömet, mert úgy egyébként a film nem más mint majdnem egy majdnem 3 órás óda a szabadságért és liberalizmusért. Ha ezt ennyire nem nyomnák a fejünkbe talán jobban tetszett volna. De egyáltalán nem tartom így sem rossznak.
#4
megnézem a filmet, bár nem várok sokat tőle trailer alapján nem jött be, aztán visszatérek majd ide, nem akarok spoileresen olvasni :)))
#3
Szórakoztató "kis" produktum lenne ha nem itatná át teljesen az evidens, milliószor átvett mondanivalók bűze. A filmet a színészek és maszkolás miatt akár érdemes is végigülni, de a könyvre nem néznék rá semmiképpen.
#2
A könyvet és sem olvastam viszont a film nagyon jó lett! Minden karakter története izgalmas és az ember várja, hogy folytatódjon a filmben egy-egy történet és az egész ahogy egybe van szőve az is korrekt. Nekem is idén ez a film tetszett a legjobban. Hiába hosszú mégis az ember egy percig sem unatkozik rajta.
#1
Nagyon jó blog és köszi az összehasonlítást. Ugyanis a könyvet nem olvastam , de a filmet 2x néztem már meg . Egyszer moziban és most hétfőn itthon. Még többször megfogom nézni , nálam év filmje hobbit mellett. Könyv egyenlőre nincs tervben.