Dead Space 3 - Egy másik vélemény

Nem szoktam cikkeket kritizálni, de most nagyon nem értek egyet a GK-n megjelent teszttel.
  • Írta: Scoo

Kommentek

#20
Ja és ne mondja már azt mindenki,hogy a Dead Space 3-nak nem a horrorról kéne szólnia, a mai napig ha az első részről nézek Trailereket akkor visszatérnek a régi szép emlékek. Az űrhajó azaz "atmoszféra" is rátett a dologra. Mások az emberek mások a vélemények sajnos ezt kell elfogadni. Story-ban csalódtam, izgalom nekem nem volt benne. Játékélményt is untam és nem a nehézség miatt, hanem a mértéktelen sok akció. Cod-ba nincs ennyi mind itt.
#19
#16: A minőségtelent nem a könnyű fokozatra értettem... Kicsit unalmas volt,hogy 1 perc pihi, utánna vagy 2-3 perc akció. Egyszerűen a játék egyfolytában pörgött- és csak pörgött, már a fejem nem tudtam hova kapni. Úgy néz ki silent hill-downpourra visszatérek, azt még félelmetesnek mondják. Ami tetszett a DS3-ban,hogy még az optional küldetések néha-még be is paráztattak :) am a kampány nem.
#18
#17: az első részt én is azzal toltam végig, akkor nagyjából minden fegyvernek megvolt az előnye és hátránya is, a sima kis plazmavágó is jól teljesített, mert lehetett fejleszteni
#17
#16: Tényleg nagy kihívás lehet, ha plazmavágóval hardon végig toltad.... (ami elvileg a pisztoly dedszpészes megfelelője)
#16
#3: Hát azért nem minőségtelen. Jah és nem szeretnék vitatkozni, csak érvelni szeretnék :) "Történetről annyi, hogy nem méltó befejezés a Dead Space sorozathoz" Amikor a végére értem és elpustítottam azt a holdat, Ellie meg sírdogálva elballagott, csak ültem és néztem, hogy ennyi? De sejtettem, hogy valami nem stimmel. Mivel az első két részben a Crediteket el lehetett nyomni egy sima B-vel gondoltam, hogy valami Turpisság van a dolgok mögött. Így hát kivártam amíg lefut a sok sok név, és lááááám meg is lett az eredménye :D Még nincs vége a "Trilógiánknak" :D Ellie és Isaac története a szokásos Hollywood igaz szerelem. Engem sem zavart volna ha kihagyják, de hát benne van azt jónapot. A szuperfejlesztettszarokhoz meg csak annyit, hogy a plazmavágóval lett majdnem Hardon kitolva a game. :D Jah és még a minőségtelen lövöldözésről annyit, hogy az Hard vagy Impossible fokozaton nem lesz olyan agyatlan és minőségtelen!!!! Ha túl könnyű nehezíts nem ésszerű?
#15
Törölt felhasználó
Túl sok ígéretes cím lesz itt még idén ahhoz hogy máris megtegyük a DS3-at év játékának, nem gondolod? :P

Pláne hogy szeptemberben GTA 5, ami szerintem kb. a teljes éves terméssel szolidan fel fogja mosni a virtuális padlót xD
#14
Egyet értek teljesen, tetszik a játék de még meggondolom hogy megvegyem :/

Engem nem zavar hogy most már nem mindenkinek kielégítően "ijesztő", azoknak nem való a játék, mert ez a játék más viszont SZÁMOMRA SOKKAL JOBB mint a többi dead space. Lehet megköveztek de nem érdekel :) lesz@rom :)

Jó blog lett scoo!
#13
#10: Általában normálon tolom, ahogy ezt is, de lehet hétvégén kipróbálom a impossible fokozatot.Bár amekkora gamer vagyok szerintem első pályán elakadok majd XD.
#12
#8: Gt17-el egyet értek :) és még nem is voltál szigorú a pontozással :D
#11
Teljes mértékben egyetértek.
A fő-tesztet lecserélném ezzel.
#10
ScooModerátor
#8: Tényleg többe benne a darálás, de azt azért megkérdezném, hogy milyen nehézségi fokon tolod. Nekem az segített, hogy magasabbra állítottam amikor úgy éreztem, hogy túl könnyű lett a túlélés.
#9
ScooModerátor
#7: Egyébként én sok helyen szívesebben látnák 5 pontos értékeléseket, mivel az sokkal tisztább, elvégre anno mindenki kapott jegyeket az iskolában, így tudja, hogy a hármas az közepest jelent. Max tizedespontokkal lehetne jobban pontosítani.
A "tehetségkutató" showknál szoktam röhögni, hogy ott is 10 ponttal értékelnek, de sose mennek 6 pont alá :) Egyedül Puzsér használt alacsony pontokat, de ő kivétel.
#8
Ugyan én még csak a chapter 8 nál tartok solo-ban, de azt kell hogy mondjam lapos, eszméletlen lapos.Számomra nem üti meg a mércét, történet sz*r, a játékélmény az ami miatt eljutottam idáig, egy kis hent jól esik este, mivel ez piszkosul hentelős game lett.Számomra 3/10 nagy csalódás lett, bár várható volt sokan már jelezték, hogy ha coop lesz, akkor gyatra lesz...
#7
Én csak demóval játszottam, (az nem tetszett annyira) ezért nem tudok róla teljes véleményt alkotni. Azt én sem értem miért baj, ha egy játék hosszú. A végén a szöveges osztályzat sokkal jobb és logikusabb mint a GK-s pontrendszer, szerintem simán elég lenne mondjuk 5 fokozat.
#6
Ott a helye a az állványomon az első és második rész mellett :D
#5
Törölt felhasználó
Mind a három rész úgy ahogyan van nagyon jó! (nem vitatkozni szeretnék csak vélemény:))

Valahogy gondoltam ,hogy a Dead Space 3 nem fog mindenkinek tetszeni,mert ,hogy "ez már nem horror...."-bölcs hozászolások egyike:)
De jó látni ,hogy vannak akik tényleg szeretik a Dead Space-t.
Akik pedig a Dead Space-től félnek de az Amnesia-val nem mernek játszani azok ne akarják félelmetesebbre.
#4
Így van-így van, Scoo, Te vagy az én hősöm ^^
#3
Én maximálisan egyet értettem a GK-tesztjeivel !
Állandóan az a minőségtelen lövöldözés folyik basszus! Amikor én játszottam már azt éreztem egy Cod-ba kevesebb az akció. Történetről annyit,hogy nem méltó befejezés a Dead Space sorozathoz, és nállam itt elásta magát. A Story valóban érzelmekkel van tele, annak ellenére ,hogy nekem ez az ELIE - Isaac közötti kapcsolat iszonyatosan nem jött át! 2 jobban tetszett, ott még volt súlya a plazmavágónak, itt már csak a modern felfejlesztett sz*r fegyverekkel tudtál csak menni!
#2
ScooModerátor
"Természetesen az év játéka ;)" - ez alatt azt értem, hogy eddig, ami nem nagy kunszt :)
#1
Teljesen egyetértek. Szerintem is jó hogy változni akart, mert ha nem is maradt horror az egyik legjobb akció-scifi élmény. Else hittem amikor a GK-s tesztben azért kap minusz pontot mert nem horror és mert túl sok az akció.