Troll Tibi szerelmes

Ha egy gamer igazán szerelmes...
  • Írta: Scoo

Kommentek

#5
Nariko a legszebb. Rengeteget fantáziáltam arról nôrôl. :)
#4
#3: meg sem lepődtem az eslő helyen, de nálam Ashley Williams is ott van ám)
#3
ScooModerátor
#2: Jó, persze túloztam egy picit :)
Egyébként ha már beszélgetünk arról, hogy milyen hölgyemények, karakterek lopták be a szívembe magukat, akkor feltétlen meg kell említenem az ME-ből Liarat és Talit. Kettőjük közül gyakorlatilag nem is tudok választani.
Jade (Beyond Good & Evil) bár nem olyan karakter volt akiért rajongani lehet, viszont helyén kezlet a dolgokat éa hát másnak nem állt volna olyan jól a zöld rúzs :)
Alyx Vance hátsóját sokszor láttuk a Hali-Life 2-ben, de azért az arca is szép volt. Kár, hogy nem tudtuk meg mi lett szegénnyel, pedig nem semmi dráma közepén hagytuk ott őket a Episode 2 végén.
Cortanának is sikerlt végül elérni, hogy foglalkozzam vele, igaz ehhez a Halo 4 újfajta sztorijának is sok köze van.
Trip is szerethető karakter az Enslavedből.

Hirtelen őket tudtam kiollózni erről a listáról, ami persze közel sem teljes (A fent említett két ME hölgy nincs is rajta :( )
http://www.complex.com/video-games/2012/06/the-50-hottest-video-game-characters/

A férfiakat elő se veszem, a sorozatokat, animekat, filmeket, pedig most nincs erőm átgondolni, pedig ott biztos sokkal több karakter van. A játékokban általában csak mellékszereplők.
#2
baszki Yanez, kisértetiesen hasonló a listánk:D

Scoo, együtt érzek veled:D Jó a cikk, de perverz vagy:D. Annyi szent, hogy maga a karakter nagyon jó lett. Hm. Hogy szerelmes lettem bele? Azt nem mondanám, de vannak olyan tulajdonságai ami bejönne egy valódi nőben. Mindig is a gyengéim voltak a vagány csajok:). So, Lara is a really Bad Ass Woman...:D
#1
YanezModerátor
Jó kis téma, grat! Én soha nem voltam még szerelmes kitalált személyekbe, legfeljebb pisis koromban, amikor az ember minden szarba hajlamos beleszeretni gyerekfejjel. De sok játékhőst nagyon megkedveltem életem során. Ezeket:
A Contra főszereplőjét (a nevét elfelejtettem)
Abe (Abes Oddyssey)
Lara Croft
Crash Bandicoot
Snake (MGS)
Kratos
Nathan Drake (Uncharted)
Gex
Earthworm Jim
Mario
A Donkey Kong majmok
Jin Kazama
Leon, Jill Valentine (Resident Evil)
Aya Brea (Parasite Eve)
Vannak még mások, de most hirtelen ezek jutottak csak eszembe.