Xbox One, az USA és ami mögötte van.

Miért volt USA centrikus a bemutató? Statisztikával eredtem az ügy nyomába.
  • Írta: Scoo

Kommentek

#11
Érdekes blog. A Microsoft "nagy dobásait" (haha) ilyen kis keleti porfészkekben mint Magyarország, nem hinném, hogy el lehet majd érni. Mondhatjuk, hogy mi az új xbox 30 százalékát kapjuk meg, de száz százalékos áron.
#10
ScooModerátor
#9
ScooModerátor
#8: Most nincs kéznél. Holnap előkaparom.
#8
FORRAS ???
#7
En is kivancsian varom az E3-at.
#6
A statisztikai adatokat melyik oldalrol nezted ? Megtudnad mondani ?
#5
ScooModerátor
#4: A TV-s dolog az inkább jogi, terjesztési kérdés. A Hulu, a Netfix és a többiek mind amcsi termék. Magyarországról elérhetetlenek egyébként is, így nem lehetséges, hogy az MS azt mondja, hogy a boxon meg csak azért is lesz
#4
Tudjátok mit nem értek a microsoftban? Hogy nem tud megoldani egy szaros konzol-mizzériát. Ha a gépeken minden szolgáltatás szinte független az országtól, itt miért nem? Ha a steam mindenhol majdnem ugyanazt adja (kivéve euró=dollár dolog), és a windows mindenhol telepíthetö, és megy a szolgáltatásokat beleértve, akkor miért nem? Ez a konzol-féle lokalizáltság, hogy semmi semmivel nem kompatibilis más országokból, a fejletlenségre utal. Fejletlen az agyuk, hogy felfogják, hogy bármit bárhol eladnak, bevételük lesz belöle. Amúgy ilyen sorozat stb dolgok azért nincsenek, mert gondolom nincs elég erös szerverük európában, és lassabb lenne.
#3
ScooModerátor
#2: Igaz. Az MS már elég rég mondta, hogy szívesen beszállna tv-s sorozatok készítésbe. Ha amerikai lennék valószínű tapsoltam volna a fejlesztésekhez és nem is lenne kérdés, hogy xbox, ps4 vagy pc-m legyen e.
#2
Egyértelműen az amcsi piacra tervez az MS. Semmi titkok nincsen ebben. Már kb. 2-3 év nyíltan elmondták, hogy ők sokkal többet akarnak egy konzolnál. Ki akarják túrni az amerikai TV csatornákat, és azt akarják elérni, hogy minden háztartásban álljon egy Xbox, teljesen függetlenül attól hogy játszanak rajta vagy sem.

Unokabátyám meg volt halva az Xbox show után, neki egyből kettő is kellett volna belőle. Amerikai viszonyokat kihasználja, és neki erre van szüksége. Európának maradnak a játékok, meg a pár használható funkció.

Az MSnek bőven elég ha meghódítja az amerikai piacot a gépével. Az hogy EUban eladnak egy "pár" gépet az pedig csak extrát jelent számukra.
#1
Szerintem is meg kell várni az E3-at!
Aztán meglátjuk mi lesz!?
( hozzátenném ,engem nem a box érdekel ) : )