E3 - 2013 összefoglaló CRPG viszonylatban

Páran már ismerhetnek már itt az oldalon, mint a rossz pénzt. PC játékos vagyok, így az idei E3-on látottakat is igyekszem ebből a szemszögből picit jobban megközelíteni szokásomhoz híven. :)

Kommentek

#8
#6: Hali! Még nem az igazi, hamarosan pl. próbálok felvenni magam mellé pár segítőt, szerkeztőt az oldalhoz, de köszi!^
#7
#5: Köszi! Igen, ezeket mind én is várom (reméljük tényleg olyan jók lesznek, mint ahogyan azt eddig beállítják nekünk), bár nálam a Witcher 3 van a legelső helyen a várólistámon. :)
#6
Látom jól beindult az oldal, grat.
#5
Nagyon jó blog!!!:)
Amiket várok(bár konzolon nyomom):
Dragon Age 3
The Witcher 3
TESO
#4
#3: Köszi, már frissítve is lett picit! :)

Hááát a konzlos dolgokhoz inkább nem nagyonszólok, mivel nem követem figyelmmel rendszeresen. Mondjuk a CD Projekt RED-nek biztosan így is megéri majda boxra is elkészíteni szerintem, ha már csak pusztán amerikaiakból állna a felvevő piaca majd, akkor is.

névtelenség; Helyes! :)

metercsiken: Köszke, szerintem is! :)
#3
Szép kis blog:D
Ahhoz mit szólsz egyébként, hogy annak ellenére, hogy bár a Witcher 3 meg fog jelenni Xbox One-on, mégis Lengyelországban nem lesz Xbox Live? Kicsit érdekes. persze később lesz, de azért ahhoz képest, hogy a CD Project RED ilyen király kis játékot tesz alájuk (és egyébként Lengyelország sem egy kis ország) így hálálják meg. hát szép..:) Azt meg sem említem, hogy Magyarországon sem lesz Live.xD
#2
Meghoztad a kedvem!
#1
Jó blog, és egy nagyon jó játék! : )
Nagyon örülök neki, hogy ezt a részt majd én is kipróbálhatom,mert az előző részek nem jöttek sajnos az én platformomra!
Ebből ugye kiderül, hogy én konzolos vagyok. : ) ( ps3 )
Remélem ,tényleg hozza majd azt amik elhangoztak!?
( de miért ne hozná...!? )
A fejlesztő CD Projekt RED csapatának ,pedig csak hatalmas sikereket kívánok, persze nem csak azért, hogy nekik jó legyen, hanem azért is, mert akkor nekünk is az lesz!!! : )