Gothic 2

Mivel jön a nyári szünet és az uborka szezon, ilyenkor hajlamosabb rá az ember, hogy szemezgessen kicsit a régi klasszikusok között. Ezek közül is remek választás a Gothic 2.

Kommentek

#9
#8: Nekem is a kedvenceim közt van, de a Mass Effectet (ott is a döntés szabadság, a választás lehetőség tetszett meg) még ennél is jobban szeretem. Viszont ennek a játéknak van egy sajátos hangulata, ami lenyűgöző. Legalábbis számomra mindenképpen. :)
#8
#7: Köszi! Örülök neki, hogy kedvet kaptál, jó kis játék ez, nekem a kedvencem.
#7
Nagyon jó cikk lett Bálint! Épp a napokban gondolkodtam rajta, hogy elő kellene venni és leporolni (tényleg poros :D )
Én még a Gamestarhoz kaptam, így megvan eredetiben.
Így végig olvasva elég kedvet kaptam, hogy feltelepítsem és végig toljam. :) Régen 1024*768-an szaggatott, mint az állat, de ma már a 7850-nek ez nem jelent problémát.
Aki meg ezután kedvet kap a 3-hoz mindenképpen töltse le hozzá a Community Patch 1.73-at, mert alapból szörnyen optimalizálatlan a játék. Ez sajnos Gothic sajátosság. :)
#6
Sajnos lemaradtam arról a Gamestarról.
#5
SLi
#3: A Gamestarhoz adták, nekem is úgy volt meg.
#4
nekem a 3-om valamíért szaggatott XD de mért azt nem tudom.
#3
Az első rész ha jól emlékszem egy pc guru-hoz is járt :D.

Jó gamek :D
#2
Én is imádtam ezt a játékot. A legjobb rpg, legjobb hangulattal. Talán az első része volt az első hosszabb játék amit végigvittem. Egyerűen zseniális. A másodikat nem tudtam befejezni, mert mielőtt a szigetre értem volna, ahol volt a főboss, elvesztek a mentéseim. A harmadikat nem bírta a gépem, így sokat azzal nem játszottam. Az Arcania-ból elég volt a demo is. Sajnálom, hogy ez a nagyszerű franchise így elromlott. Kár érte.

Az írás nagyon jó lett! Lehet leveszem a polcról a játékot és újra belekezdek. Az első részét sehol se tudtam lemezesen beszerezni, így az csak warezosan van meg. :/
Köszi hogy felidézted a jó emlékeket! :)
#1
Imádtam a Gothicot, az összeset (még a nagyon gyűlölt 3. részt is). A kettőnél jobb rpg számomra nem is igazán létezik. Firemages ftw!