Sons of Anarchy sorozatajánló

Valami történik 92 mérföld/óra sebességnél. A kipufogó zaja elnyom minden más hangot. A motor rezgése eggyé válik a szív dobogásával. A látómező eltűnik végtelenben és hirtelen nem is az úton vagy, része vagy…eggyé válasz vele.

Kommentek

#7
Köszi az ajánlót, már hallottam róla, de még nem jutottam el odáig, hogy megnézzem. De most meg fogom! Jó blog! :)
#6
#5: Elég erős akcentusa van de ha megszokod azért meg lehet érteni, az elején azért nekem is gond volt. A magyar cím elég gáz... Szerettem volna feltüntetni a magyar címét is ha már ajánlót írok de amikor megláttam annyira "égő" volt, hogy inkább passzoltam. :D
#5
#3: De például Chibs-nek nagyon erős ír akcentusa van amit már nehezen értek. Például van a Misfits című sorozat abban az ír gyereket meg teljesen meg értem tehát változó.
#4
#3: Igen. Az meg nevetséges hogy a magyar címe "Kemény Motorosok" ilyen hülye címmel semmit nem néznék meg. Miért nem lehetett Az Anarchia Gyermekei vagy Anarchia Fiai stb.
#3
#1: Hello! Köszi. A magyar szinkront én sem ismerem de egy Chibs féle eredeti ír akcentust aligha tud visszaadni. Érdemes eredeti nyelven nézni.
#2
Nagyon jó igényes sorozat. Én is nagyon tudom ajánlani. A legjobb pedig az benne hogy nem annyira akció orientált, ha nem inkább a drámára épít.
#1
Nagyon jó ajánló lett, grat! Én egy pár hónapja kezdtem neki és végignéztem egészen a negyedik évad végéig. Nagyon, nagyon tetszett nekem is. Nem tudom hogy a magyar szinkron milyen de angolul tényleg zseniális volt minden