Filmajánló: The Wolverine ~ A Rozsomák (Nem Farkas) - Extra: Rozsomák eredete

...Azoknak, akik hozzám hasonlóan talán még képregényeket is szerettek/szeretnek olvasni!^

Kommentek

#24
#23: Nem. Nem arra értette ugyanis a kérdést, h szórakozik-e még, hanem arra, hogy szórakoztató-e még a dolog. Apró különbség talán, de én ezt akartam írni, ami oda lett írva, de köszönök minden észrevételt!^
#23
having funny yet? az nem having fun yet? akart lenni?
#22
#5: ...Frissítve, és mégegyszer köszi!^
#21
...Köszi srácok mégegyszer!^

Nekem egyébként a film bejött (már voltam is a moziban, éjszakai premieren. ^^), egy rövid kritika is így érkezik tőlem hamarosan róla!^ :) ...Durván 8.9 nálam a film 10 pontból, ha pontoznom kellene. Az eddigi képregényekből készült adaptációkhoz viszonyítva szerintem legalábbis ennyit legalább megérdemel, a hibái ellenére is. ;)
#20
#18: Hehe! :D
#19
#17: ...Pókember is nagy kedvencem, így kellő rálátssal rendelkezem szerintem a róla készült filmes adaptációkra is, de sajnos nincsen időm mindre. De majd talán, ha egy számomra kellően jó filmes változat jön belőle is, akkor erőt veszek majd magamon. :)
#18
Törölt felhasználó
Rozsomákhoz

Dió, dijó, dejó volna, ha vóna!
Mák, mák, Rozsomák --
Mákja van, hisz' Ő nem farkas ám!
Szereti mi szemnek-szájnak ingere
S ami való egy Torkosborz ínyire.
#17
Basszus, te aztán nem viccelsz ha tartalomról van szó. :) Ugyanezt megcsinálnád Pókemberrel is?
#16
Na,ezt úgy hívják, hogy blog!
Nagyon jó blog! : )
Grat!
És még sok hasonlót! : )

Sajnos én mostanában nem tudok moziba menni, de ha mást nem ,megnézem dvd-ről!
#15
Nagyon jó blog lett,végigolvastam! Viszont véletlenül nem tudjátok,hogy a filmet hol tekinthetem meg feliratosan?
#14
Vasárnap érek csak rá megnézni ):. Hát tudom nem az de nekem akkor is jobban tetszik a Farkas :D
#13
Tartalmas blog, és köszi a sok infót.
#12
#11: Én szeretek úgy tenni, mintha az nem is Deadpool lett volna. Ha eszembe jut csak mosolygok és azt mondogatom magamnak: "Ez mind meg sem történt, ez mind meg sem történt, ez mind meg sem történt..." De a lelkem mélyén azért zokogok.
#11
Jövő kedden megyek rá, de a lécet alacsonyan tartom. Túl mély sebet ejtett az előző film Deadpool-lal.

..Istenem! Miért varrtátok össze a száját! A száját! MIÉRT!!!
#10
Ma mész??? Á...
Pedig en is terveztem hogy premierkor megyek megnezni de inkabb hanyagolom!
Amúgy egy rosszabb van annal amikor valakÁi Farkasnak vagy pézsma kapitánynak (:D en is lattam azt... Megbotránkoztam...) hívja ROZSOMÁKOT!
Amikor azt mondjak ő X-Men...
(-.-")
Szepukk...
#9
A filmet nagyon várom, kíváncsi vagyok mit hoznak ki FARKASból. :-D A fordításról annyit, hogy - én, mint idegen a képregények világában - teljesen hidegen hagy, hogy Farkas vagy Rozsomák. Így szoktam meg, nekem megfelel a jelenlegi elnevezése is.
Persze, ha Batman-t vagy valamelyik másik kedvenc karakteremet másféleképpen fordítanák, az egy csöppet engem is zavarna. :-) A bloghoz pedig fogadd gratulációmat!
#8
YanezModerátor
#7: Torkosborz XDDDDDDDDDDDDDDDD

Am nagyon nagy blog lett, grat!
#7
#6: Elfelejtettem leírni, pedig akartam, hogy szerintem a Farkas név egy 20 éves örökség, még a '92-es X-men rajzfilmben fordították Farkasra a nevét. Gondolom a film fordítását végző úriemberek ezért maradtak a Farkas mellett. Történhetett volna sokkal nagyobb tragédia is, például ha Torkosborznak fordítják, ami a rozsomák "magyaros" neve. Abba meg bele sem merek gondolni, hogy mi lett volna, ha újból az a személy ül le az X-men filmeket fordítani aki a '94-es Pókembert ültette át magyar nyelvre, és a Wolverine-t egy cameoja alkalmával Pézsmapatkánynak fordította. Szóval még hálát is adhatunk. :D
Én is örülnék, ha egyszer a közeljövőben Rozsomákként is elhangozna a neve a magyar mozikban, de a Farkassal is teljesen kiegyezem. Lehet, hogy az az oka, hogy gyerekként hamarabb láttam a rajzfilmet mint, hogy a képregényt olvashattam volna, így hamarabb is találkoztam ezzel a névvel és az édes nosztalgia mindent megszépít. :)
#6
#5: Köszi!^ Rendben, javítom és köszi a javítást is! ;D

Azt a részt egyébként a Wikipédiáról másoltamn, mert idő hiányában nem volt kedvem annyit gépelni, plusz egyébként sem tudtam volna nagyon ennél tömörebben én sem megfogalmazni Logan már eddig is igencsak hosszúra nyúlt életét. Azért akkor még átnézem azt a részt is újból és korrigálom, pontosítom picit a mai nap folyamán.^
#5
Jó blog lett! Részletes, jó olvasmány. Annyit pontosítanék, hogy az Avengers vs X-men után a New Avengers feloszlott és Logan "átigazolt" a sima Avengers-hez.