A játékok legkidolgozottab karakterei

Azt hiszem mindenki talált már gamerkedése során olyan szereplőt aki nagy hatással volt rá. Talán a karakter története, személyisége fogta meg, bizony a játékipar is létrehozott olyan alakokat kikre szívesen emlészünk majd.

Kommentek

#45
#44: Van bent hiba, amiért elnézést is kérek. Igyekszem majd leszedni egy magyar nyelvű wordöt és akkor javulni fog a helyzet. Sajna jelenleg minden angol a gépemen, bár igaz ez nem feltétlen mentség.
Neked azért ajánlanék egy zuhanyzást délutánra, bizony a meleg képes olyan állapotba hozni az embert, hogy hisztirohamot kap egy blogon is...
#44
Azonosul: rövid u. Rendkívül, végül: rövid ü. Hozzáállás: két l. Ússza: hosszú ú. Visszhang: kettőzött sz. Ha az igekötő az ige előtt van, akkor egybeírjuk. Sorolhatnám. Mi a fasznak ír aki nem tud? De az összes kibaszott oldal és az összes kurva cikk tele van helyesírási hibával! Pedig még teljesen hülyebiztos helyesírás-ellenőrző is van már minden szaros szövegszerkesztőben! Ideje lenne egy kicsit irodalmat is olvasni, vagy egyáltalán olvasni, nyomorult funkcionális analfabéta internet-generáció!!!
#43
#42: Köszi! Igazából nagyban ízlés kérdése de örülök, hogy más is kedveli őket.
#42
szerintem ezek a karakterek tényleg nagyon jól kidolgozottak lettek :D grat!!
#41
Szép válogatás, de azt hiszem vannak még :)
#40
#39: Akkor jó :D Aztán állj neki minél hamarabb mert megéri játszani vele. :D
#39
#29: Nem olvastam el végig :) Mikor kezdődött a spiler abbahagytam.
#38
Nekem War és Death a Darksiders karakterei kicsit hiányoznak,de amúgy nagyon tetszik a blog.Grat!! :)
#37
#34: Ezek közül az Arthast olvastam és nem jött be. :S Pedig vártam mert sokat ki lehetett volna hozni belőle. De lényegtelen dolgokon időzött el az írónő és fontosakat ugrott át. Értem ez alatt, hogy a könyv fele kb. Arthas fiatalkoráról szólt, ami tökéletesen lényegtelen volt. Ugyanis itt egy duzzogó kamasznak állította be ami köszönőviszonyban sem volt a játékbeli énjével. Amit szerettem volna, hogy részletesen kidolgozzon, de nem tett meg az a belső vívódása, a jellemének a leírása ahogy megváltozik.
Szerintem az írót egyátalán nem érdekelte a warcraft világa. Kapott vmi alapsztorit és köré írt egy gyenge történetet, miközben a warcraft 3 szinte összes eseményét átugrotta. Egyszerűen sütött a könyvről, hogy maga az író is unta miközben írta.
Arra is kiváncsi lettem volna még, hogy a Frozen Throne záró jelenetében Arthas mennyire volt önmaga? Végülis régi emlékei viszhangoztak miközben ment fel a lépcsőn, és mennyire érdekes lett volna egy olyan alapvetően jó hős, aki öntudatra ébred ennyi idő után, de már mindent elpusztított amit szeretett, így inkább "bejezi" a küldetését.
#36
Végezetül én biztos vagyok benne hogy nem a WoW lesz az utolsó WarCraft játék.
#35
#34: igazából összesen több is mint 12 mertaz ősök háborúja is 3 részes meg a Napkút Trilógia is ottvan
#34
Vannak ugye külön a WoW könyvek
World of Warcraft: A gyűlölet kora
World of Warcraft: Rise of the Horde
World of Warcraft: Tides of Darkness
World of Warcraft: Beyond the Dark Portal (2008)
World of Warcraft: Night of the dragon (2008)
World of Warcraft: Arthas (2009)
World of Warcraft: Tides of War (2012)
#33
Olvassátok el a könyveket van elég sok én 12-ről tudok
#32
A WoWot kicsit más szemmel kell nézni
#31
#24: Jó azér GTA-ban sosem lesz olyan karakter mint egy Arthas aki egy nagyon összetett személyiség..
#30
Hát azér a WoWnak a Loreja is elég jó.
A WarCraft könyvek alapján van megoldva WoW mindet ismerem. pl Cataclysmban is a Halálszárny az mint azt tudni lehet az egyik őrző volt akit Azerothon hagytak a titánok jó a történet.
Összességében jóa WoW története,ha meg az egész WarCraftot nézzük mindenestül akkor nincs jobb játék e téren Ahogyan létrejött Azeroth Kalimdor szétszakadása stb.. nagyon komplex hihetetlenül jó egy kicsit olyan mintha Tolkient olvasna az ember de mégis más.
*Egyébként akivel eggyévált Arthas őt úgy hívták hogy Ner'zhul.
a dolog meg úgy történt hogy Ner'zhul tulajdonképpen megfertőzte Arthas elméjét is ez is közrejátszott hogy elborult az agya de igazad van Arthas tényleg egy nagy karakter.
De ha már WarCraft akkor nem ártana megemlíteni Ilidant meg Malfuriont és
#29
#28: Érdemes végigtolni. Sajnos akkor lelőttem neked most a kieg. legnagyobb meglepetését, bocsi :S Bár amikor toltam én is tudtam mi lesz a vége mégis élveztem minden egyes percét és alig vártam, hogy eljöjjön a nagy finálé.
#28
Arthas nekem is elnyerte elismerésemet, pontosan azért a fejlődéstörténetért, amiért te is kiemelted. Balszerencsémre még nem sikerült végigtolnom a Frozen Throne-t, de eljön majd az ideje. Talán még Illidant is megemlíthetném itt bár nem ér Arthas nyomába.
Mellette Garett a kedvencem. Szarkasztikus, mester a szakmájában, nemtörődömnek tünteti fel magát, aztán mégis mindig megmenti a világot :)
#27
Prince és Arthas nekem is a kedvenceim közé tartozik, az utóirattal Arthas után teljes mértékben egyetértek (titokban arra vágytam, hogy legalább Sylvanas áll rajta bosszút, vagy valami hasonló, ha már ennyire ki akarták nyírni az egyik legjobb karaktert a warcraft lore-ból, de neeem). Az, hogy kinek mi a kidolgozott az pedig sokszor igencsak szubjektív, számomra a legnagyobbak Shodan, Ezio, JC Denton, Shepard és Garrett.
#26
#24: Brucie tényleg jó figura de csak mellékszereplő és akkor már ott van mondjuk Zimos is a Saints Row-ból rajta is mindig feküdtem a röhögéstől, de akármelyik gta szereplőt ide lehetne sorolni akik mind menőztek és mögöttük meg semmi csak a nagy szöveg volt :D De ők más kategória hisz csak epizód szereplők egy-egy játékban (persze van olyan élettelen főhős akiket simán aláznak ilyen mellékszereplők )