Véget nem érő sorozatok

Odaát, Két pasi meg egy kicsit, Dexter. Sokáig folytathatnám a sort ha a manapság népszerű sorozatokat böngészném. De vajon tényleg megérdemelt még a népszerűségük? Nem lettek időközben saját népszerűségük áldozatai?

Kommentek

#11
Jó kis bejegyzés, érdekes téma :) Sajnos a legtöbb sorozatot nem tudják idejében befejezni, vagy nem csinálnák hozzá egy tisztességes befejező részt, mert elkaszálták (és szarnak a rajongókra), vagy túlnyújtják teljesen feleslegesen. Dragon Ball GT-nek szerintem a vége nem volt olyan vészesen rossz anno, inkább az eleje-közepe volt ami borzalmasan unalmasra sikeredett.

South Park nálam már rég kuka, Két Pasi meg szerintem is már megcsúszott Sheen távozása előtt. De hossz lenne a lista ott van régről a Vészhelyzet is amiben már kb. a full gárdát lecserélték de csak erőltették még.. De mondhatnám a Knight Ridert amit meg pont, hogy néztem volna még, erre egy tisztességes befejező részt sem kapott ahogy a Nevem Earl sem... De pl. a Csillagkaput szerintem pont jókor fejezték be, vagy a Harmadik Műszakot. :)
#10
#8: Az a 4. évad volt :)
#9
#8: Hello, köszi! A színvonalról azért lehet szerintem magán véleményt írni. Mág akkor is ha sokan nézik és kedvelik az én szememben csökkenhet a színvonal. Meg a nézettség amúgy sem mindig arányos a színvonallal, rtl klubbon is van erre rengeteg példa.
#8
YanezModerátor
Dexter-nek az 5-ik évadja volt a legjobb, ahol szentháromság után vadászott. Látszik, hogy már nincs sok fantáziája a készítôknek, de még mindig vannak csavarok a soriban, még mndig képes meglepetéseket okozni.

A Supernatural-nak az elsô évadját sem tudtam végignézni. Túl egyformák voltak a részek, persze ez szigorúan az én véleményem.

Nekem mindegyik része tetszett a Két Pasi meg egy Kicsi-nek. Kutcher-ral is pont olyan jó!

Dragonball nagy kedvenc! Itt teljesen egyetértek veled. A GT részek valóban erôltetettek voltak, nem is csoda, hogy csak 60+ részt élt meg. Mondjuk a végefelé már érdekessé vált.

Mellesleg nem nagyon lehet saját véleményt írni arról, hogy melyik sorozatnak csökkent a színvonala. Arra ott vannak a számok, imdb meg stb. Amíg rengetegen nézik és pozitívan értékelik, addig sehogyan sem lehet mondani egy sorira, hogy csökkent a színvonala.

Mellesleg igen jó blogot véstél, gratula!
#7
SLi
#2: a South Park kb 10 éve kifújt, sajnos, néha éjszaka elcsípek néhány újabb részt de már borzalom az egész
#6
Supernaturalból csak egy-két epizódot láttam, de nem fogott meg, nem vonzott. Két pasi meg egy kicsi addig volt számomra igazán jó, míg Jake fel nem nőtt, a 8-10 éves kiskölök nagyon jópofa volt. Dexterből semmit nem láttam. Dragon Ball meg valószínűleg azért gyengült meg a GT-re mert azt már nem az eredeti brigád készítette.
#5
#2: Sztem pont az újabb sp részek a jobbak :P de ez szubjektív
#4
Odaát: első három évadát szeretem a többi kb. értékelhetetlen
Két pasi meg egy kicsi: első pár évadot megnéztem aztán vhogy lemorzsolódott a nézendő sorozatok népes kompániájától
Dexter: alkalmi néző vagyok, egyszer sem kezdtem el nézni rendszeresen, nem tudok véleményt formálni
Dragon ball: Csak kisebbként néztem, akkor örültem ha két egymás utáni részt elcsíptem :D
#3
#2: Hello, köszi. Supernatural ötödik évadot érdemes megnézni, nekem az a kedvencem. Utánna viszont egy epizóddal se tovább! South Parkot nem néztem soha, de én a Family Guy-al vagyok hasonlóan.
#2
Supnatot a negyedik évadig láttam, de nem te vagy az első, aki azt mondja, hogy a hatodiktól hulladék.
2 and a half men esetében én is aggódtam, hogy Sheen távoztával vége a sorozatnak, de áttért egy másik irányba, amit utólagosan baromira jónak és hitelesnek tartottam. Ugyanannyira imádom a mostani évadokat, mint az összes többit. Nagyon megszerettem Kuchert.
Dexter első évada nekem nagyon nem jött be, de tovább néztem, és onnantól baromira jól felpörögtek az események. Egészen Rita távozásáig, én ott kaszáltam el. Számomra szánalmas volt az egész utána.
Én a South Parknál érzem leginkább, hogy hagyni kéne a francba. A legutolsó évadának talán ha 2-3 jó része volt, az összes többi olyan erőltetett szar volt, hogy el se hittem, mennyire eredeti volt a rajfilm egykoron.

Amúgy jó lett a blog, grat!