Rift (Free to Play mmo) ajánló

Manapság annyi ingyenes mmo található, hogy szinte képtelenség kiválasztani a tömegből egy igazán jó alkotást. A nyári szünetben anno volt időm körbenézni és találtam egyet, ami úgy hiszem megérdemli, hogy bemutassam nektek is.

Kommentek

#8
#7: Én tudom milyen volt :)
#7
#5: Csak annyit fűznék, hozzá, hogy szerintem nem érdemes a WoW-hoz hasonlítani, MMO az is, de más kategória (fizetős). Amúgy is, hányan vannak itt akik emlékeznek a vanilla WoW-ra? Feltételezem nem sokan, az is elindult valahonnan :)
#6
Köszi a véleményeket.
#5
Szerintem Jó játék Rift elég sokáig volt fizetős csak most nem rég lett ingyenes jól tartotta magát.
Bár személy Szerint én még mindig WoW párti vagyok.
A Gw2 nem rossz megjelenéskor megvettem de ahogyan a többiek is mondják nem egy nagyszám a dinamikus harcrendszer nem rossz de szerintem gyorsan megunható a dolog én úgy éreztem nm kell nagy skill a játékhoz.
Én főleg PvP-t toltam és vannak hibák balance téren is kevés a map és közel se hozza egy WoW-os Rated bg szintjét.
A sztori az nem vészes azzal most WoW-nál se vagyok teljesen kibékülve bár az se rossz Bár a Siege of Orgrimmar az kifejezetten jó lett (de majd a köv kieg sztoriban is ott lesz)
Az Insták szerintem borzasztóak Gw2-ben nagyon gyenge alakításnak éreztem.
hát ennyi lenne.
#4
A GW2-ben jelenleg több, mint 2000 órám van, szerintem abszolút megéri a pénzét. A sztorit leszámítva kb. egyet értek eszem-mel. Szerintem a Dragon Age Origins után a GW2 rakja elénk a legjobb "sablon világmegmentős sztorit középkori fantasy köntösben", a sok választással, lehetőséggel meg mindennel együtt.
A living story viszont egy kalap szar, achi farm az egész, kb. 2-3 havonta egy igényes, ha kijön.
#3
"Szívesen látnám a véleményeteket a Guild Wars 2"

Szerintem ha eddig elvoltál a Rifttel, akkor a GW2 is tetszeni fog neked.
#2
Elkezdtem írni a gw2-ről de rájöttem, hogy nagyon hosszú lenne bemutatni az egészet, de ezt a blogot mindenképpen ajánlom: http://gw2.variance.hu/

Azért röviden: közel 1000 órám van a játékban lényegében kipróbáltam szinte mindent benne. A játék története súlytalan, a 2 hetente megjelenő living storyval együtt. A PvP is egy sarkalatos része a játéknak, kevés térkép kevés játékmód (1!!! ismétlem 1 darab... :/) de a PVE, hogy úgymond nincsenek questek(haha) helyette vannak szívek - ezek annyiban különböznek, hogy több féleképpen is meglehet oldani őket - megannyi felfedezni valók, random eventek (bár azért itt lehetne változatosabb maradandóbb a hatás) jumping puzzle-ök, dungeonök (ide is illene már egy ráncfelvarrás), maga a játék világa Tyria (művészileg ezt tartom a légkiemelkedőnek a többi MMO közül), maga a "dinamikusabb" harcrendszer mind mind pillanatok alatt beszippant. Illetve ott a World vs World vagy Zergfest :) Jelenleg 4 nagy térkép várakkal, tornyokkal, campekkel, itt 3 szerver játszik egymás ellen.

Bár sok hibája van a játéknak azért ne felejtsük el, hogy még mindig csak 1 éves és folyamatosan fejlődik, számos ígéretet kaptunk már a fejlesztőktől (mondjuk ki tudja mikor is lesz belőle valami) és tényleg egyre jobb lesz. Én a gem store-t se tartom lehúzásnak, nem kötelező használni, illetve a kellő arany mennyiséget is össze lehet szedni hamar ami beválthatsz gem-re.

A Pay To Play játékok abszolút királyának tartom a játékot, azt a 10000 Ft-ot bőven megéri remek szórakozást kínál ténylegesen hosszabb távon :)
#1
A Rift nekem nagyon nem jött be, túlzottan wow típusú játék lett szerintem és ez is lett a veszte, hogy átkerült F2P :/

GW 2-vel szoktam játszani lehet írok róla egy "feketén-fehérent" :)