Fallout Pen and Paper

Minden idők egyik legjobb RPG-je asztali szerepjátékként
  • Írta: Mr.Dead

Kommentek

#20
Kommentelek, mert szeretlek
#17
#13: "meddig húzza?"

Ha lesz állandó mesélő, aki tudja, hogy hogyan kell adott (értsd: már létező) sztorit az éppen aktuális játék settingjébe illeszteni, akkor elég sokáig elég lehet egy rpg.
#14
#13: Nehéz kérdés. Van amit meg lehet unni, de a legtöbb szerepjáték úgy működik, hogy van egy szabályrendszer és vannak hozzá történetek amiket eljátszhattok. Ezekből nem csak gyáriak léteznek sokan írásra adják a fejüket, ti magatok is megpróbálhatjátok. Eleinte furcsán néz ki a dolog de át fogod látni a mechanikáját. Csak a ti képzelőerőtökön múlik mikor fullad ki egy dolog.
#13
#12: Kössz a tippeket. Még az lenne a kérdésem, hogy egy kb 4-5 fős csoportnál egy szerepjáték meddig húzza? Tudom, hogy ezt lehetetlen pontosan megmondani, de azért egy átlagnak lennie kell.
#12
#11: Akkor nagyon ajánlom a passzív művelődést.Kicsit ismerkedj a D&D-vel, Shadowrun-nal, Dragonlance-el (ezek a nagyon alapok) vagy KJK könyvekkel, amiket ingyen le lehet tölteni PDF-ben legálisan.
#11
#10: Sajnos nem tudok odatolakodni, mert vizsgaidőszak van.....
#10
#4: Hát a felnőtt az annyira felnőtt, hogy az ilyen játékokat nem éppen kisgyerekek számára gyártják. Miért kapnak videó játékok +18 minősítést? Nézz szét szellemlovason vagy egyéb oldalakon ahol új/használt játékokat árulnak. Nagyon drágának tűnhet elsőre, de hidd el megéri beruházni? Ha az idősebbek MAGUS-t tolnak akkor kéreckedj oda és tanulj. :)
#9
#6: Konzolra, XBox 360. Ha már játszottál a játékkal: milyen hosszú, ha mindent megcsinálunk? És ha az összes DLC-t is megcsináljuk hozzá.
Ooorky: Jó látni, hogy még így is játszotok :)
#8
Ha meg nem tudsz helyben embereket akkor ajánlom a
https://app.roll20.net/ -et.
Minket eléggé szétszórt az élet, ezért haverokkal ezen az oldalon toljuk a Pathfinder-t mostanában.
#5
#3: A New Vegas-ből az Ultimate Edition-t akartam, bár eddig sehol nem láttam a neten...
#4
#1: A kollégiumban nagyon sokan játszanak, csak mindenki MAGUS-szal, mi meg annak a történetét nagyon nem ismerjük.....
A felnőtt az mennyire felnőtt?
Veldspar: szerencsére már lefordították, így nem kell szenvednem az angollal. A társaság remélhetőleg meglesz a szobatársaim személyében, szóval a szórakozás garantált :)
#2
Olyan tizenkét éve ugyanezzel toltuk mi is, bár az angolul volt. Szerezz egy jó társaságot és próbálj ki sokat, ritka jó szórakozás tud lenni.