Mit várok a Fable 4-től?

Milyen legyen a Fable sorozat negyedik része, ha egyszer a Lionhead elkészíti....

Kommentek

#23
meh
most hogy petibácsit buszra rakták ne igazán várjál új értelmes fébül részt
valszeg csak heroes meg journey szintű tehénfejések jönnek, amíg ott nem hagyják a porba az egészet
#22
#20: Én azt, hogy mindenki éledjen fel, mert a DLC-ben ugyanazt el lehet érni, mint a befejezéskor...
#21: A Fable 2-ben úgy néztem ki, mint az ördög, harmadikban meg csak sötét vokt az arcom...
#20
#18: Am te a Fable 2 végén 3 döntés közül meiket választottad ? Én a kutyásat egyértelműen...
#18
#17: Hát egy-egy döntés után eléggé. Főleg a Fable 2 végén fordulhat nagyot a kocka...
#16
#15: Azt is hallottam, hogy ha több épületet veszel, akkor úgy is lehet pénzt szerezni, ha az egyik épületben maxra veszed a bért, a másikban lehúzod minimumra.( a kocsmákban, boltokban felhúzod fullra, és a kis házakban minimumra, így senki nem utál majd)
#14
#13: Na hát akkor viszlát Fable. Nem hiszem el, hogy a fejlesztők szerint ez jó lesz....remélem, azért a legends egy pozitív csalódás lesz, de nem hinném, hogy az lesz....
#13
#12: Én is szinte kimaxoltam mindent, amit lehetett, csak pár démonkaput nem tudtam kinyitni, (mert ugye az a 2 dlc-ben is van), meg még 1-2 kifejezést kellet volna megszerezni Murgótol úgy emlékszem.:(

Am sztem Fable 4 nem mostanában, vagy nagy eséllyel nem is lesz majd, mivel úgy tudni,h a Lionhead egy teljesen új IP-n is dolgozik a Legends mellett, és az utóbbit is folyamatosan bővíteni fogják, ahogyan írtad.:/
#12
#11: Én állandóan kardokat kovácsoltam. Azt a munkát láttam meg elsőnek, és az is maradt meg.
Emlékszem, az én legtáposabb karakteremnek 100 ezer hírneve volt(50 ezerért kapsz acsit) megszerezte mindegyik legendás fegyvert, kinyitotta a démonkapukat, szétlőtte a vízköpőket és összeszedte az ezüst kulcsokat. A két DLC közül a második szerintem sokkal jobb, mint az első, bár az elsőnek valahogy jobb hangulata volt :)
#11
#10: Sztem a csapolással lehetett a legtöbb, legkönnyebb zsét szerezni.:) Rengeteg időt bele kellett ölnöm ebbe a munkába, hogy megtudjam venni a Fairfax kastélyt, csak kár, hogy a mentéseim odalettek a corrupted save hiba miatt.:( Pedig annyira jó karakterem volt, és vagy 100-150 órát biztos beleöltem, meg a 2 dlc-t is terveztem volna még kijátszani, de ezt majd csak egy új mentéssel tudom megtenni, viszont úgy már nem lesz az igazi.:(
#10
#8: Én is csak úgy tudtam, hogy órákig pitéztem. Halálra untam magam....
Mondjuk kicsit hülyén volt megoldva a munka mindkét részben. A másodikba ugye minél több aranyat szereztél vele, annál jobb lettél, ezzel nincs gond.( mondjuk furcsa, hogy favágásból milliomos lettél :D). De a harmadik részben meg meg kellett vásárolni azt, hogy jobb legyél a munkába? Ennek mi értelme???
A negyedik rész, ha egyáltalán lesz, akkor nagyot kell ütnie, amire sajnos kevés esélyt látok....
#9
Szóval a 4.részben sokkal több munkát is szeretnék majd.
#8
#5: Ja, meg a munkák ! A 2.részben 7db munka közül választhattál , míg a 3-ban már csak 3 db volt összesen, és ezek végzését is szintén leegyszerűsítették sztem.:S Szóval a 3.rész néhány dologban visszalépés volt sajnos.

Én jóként sajnos nem tudtam a játék végére mindenkit megmenteni, ezért majd újra végigszeretném vinni ismét jóként, meg gonoszként is.:)
#7
#6: Szívemből szóltál :)
#6
"Mit várok a Fable 4-től?"

- hogy tudjak vele játszani :))
#5
#4: A saját fegyverével? :D
Gondolkoztam a harmadik részen. A bátyánk régóta sanyargatta a népet de csak 400 ezer aranyat tudott összeszedni?(asszem ennyi volt, rég játszottam vele). Miért nem kért kölcsön Reavertől??? Én persze nem léptem bátyám útjára. Mindent megadtam a népnek, aztán órákig pitét gyártottam, így pénzem is lett elèg.