A nők a legbunkóbbak

A kórházban a nők 100%-a bunkó és a férfiak 100%-a jófej. Legalábbis ezt mutatja legutóbbi tapasztalatom, amikor látogatást tettem a sürgősségi osztályon.
  • Írta: InGen

Kommentek

#14
Kimoderált üzenet
#13
drakecsajModerátor
Komolyan mondom igazad van Ingen!
Nálunk is a fehérvári kórházban siralmas a helyzet. Múltkor ott voltam, és mindenki aki nő volt, olyan bunkó stílusban beszélt mintha egy utolsó szardarab lenne az ember, és jé láss' csodát, bementem egy pasihoz -aki fiatalabb volt, khm. és azé elég jóképű is, bár az már más tészta- ő érdekes módon normális volt...
#11
Mesteri írás! :)
#10
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
#9
Szeretjük InGen-t! Aki velünk van, nincs ellenünk. Aki ellenünk van, nincs velünk.
Utálom a kórházat. Nővérestől, férfivérestől, mindenestül.
#8
tjamesModerátor
Ismét könnyesre röhögtem magam cimbi! :) THX
#7
#1: ...Szerintem, amit te ideztel, az mar az intenziv foorvosahoz kapcsolodott, de sebaj. XD ^^

Annyi biztos, h van hajtas rendesen 1 korhazba, de tenyleg nem tul kellemes, ha eleve sokat varatjak az embert ( nem szandekosan, megvan az okuk ra ), plussz ki vagy szolgaltatva masoknak, hiszen lehet, h fogalmad sincsen, h eppen mi lehet a bajod, v. ha tudod is, nem tudsz ra gyogymodot, eppen ezert mesz be ugye a korhazba. Aztan erre jon meg az, h pl. a te esetedben ( is ) durvak, modortalanok is az apolok ( szandekosan, pedig nincs meg a valodi okuk ra, legalabbis a te iranyodba ) a beteggel szemben...
#6
ScooModerátor
A párom év elején volt bent három hónapot egy klinikán. Nem tudom nekünk volt e szerencsénk, de majd mindenki végtelenül kedves volt. Főorvostól kezdve az ápolónőkig mindenki. Persze ez nem sürgősségi volt, ahol nagy valószínűséggel én is utálnék minden embert.
#5
hakydakillahModerátor
4. Majd csatlakozom Tjames barátomhoz, és dobok róla egy bejegyzést. Igen, lányom született :-) Kedden volt két hetes :-) Eleinte minden nap ittunk rá, most váltottunk hetekre, majd hónapokra stb.
#4
#2: ?????? Megszületett kisHaky?:D
Amúgy az egész bejegyzésen jót derültem, írogass még :D
#3
Törölt felhasználó
Állásfoglalás nélkül csak annyit, hogy ismerem a korházat, apám vendégeskedett náluk pár hétig... Csak annyit szeretnék reflektálni: "rossz helyet választottál majdnem meghalni" :)))
#2
hakydakillahModerátor
Amúgy friss tapasztalatom, mikor a páromat vittem be szülni, hogy 9 nővérből 2 volt csak szerencsére picsa. Az egyik a legerősebb fájdalmaknál beszólt, hogy: „Nem kell itt nyavalyogni, hisztizni, meg csinálni a műsort…” Ha akkor ott vagyok, nekiestem volna, az tuti. Az a legrosszabb, mikor még a doki is bunkó, beszól stb.

Egyszer ki kellett hívni hozzánk mentősöket, mert anyum nagyon rosszul volt. Miután egy bedrogozták mutert, az ügyeletes doki félrehívta a fatert, azzal a kérdéssel, hogy „A felesége nem szereti megjátszani magát – szimulálni? Semmi baja nincs, változékony az idő, biztos kényes…“ Másnap olyan rosszul lett, hogy 1,5 hónapig kórházban volt, jó hogy nem vesztettük el őt...


Kérdem én: Miért vállal valaki olyan melót, amivel állítólagosan segíteni akar az embereken-embereknek, miközben utálja őket, agyukra megy az egész...?!
#1
hakydakillahModerátor
"S mivel ha kórházban vagy, általában nincs nálad pezsgő és bonbon, pontosan tudod, hogy mit adj. De sajnos nálam az sem volt, mert előtte vásároltam be a szombati bulira." - lett volna mégy egy lehetőség :-) Térdelj le, és szopj ribanc! :-D