Blog Challenge : Hogyan leszel alfahím

Amikor a tabella élén végzel, az egódat simogatja a K/D ratio. Amikor addig vered az ellent, hogy az ragequit-el és odaszúr egy kellemes üzenetet, királynak érzed magad. Amikor az utolsó kanyar előtt előzöd le lógó futőművel az elsőt...

Kommentek

#31
#30: Idióták ellen, tahóság a védekezés? lol
Ez aztán a magyarázat.
#29
Egyébként érdekes olvasmány volt, meg kell mondjam, megleptél. Hírek alatt sokszor kifejezetten bunkó paraszt stílusban lépsz be már az első hozzászólással, ennek fényében pozitív csalódás látni hogy mást is le tudsz tenni az asztalra :).

Őszintén szólva ahányszor megláttam a neved a híreknél kapásból előítélettel kezdtem el olvasni, ez most megszűnt, és grat hogy kikerültél a főoldalra, remélem mások akik esetleg még így gondolták, hozzám hasonlóan megváltoztatják az álláspontjukat :).
#28
A verekedős címekkel nem értenék egyet, igaz most parkolópályán van pontosan azért mert rettentő mód fel tud húzni a lag, de lehet nem is kevés olyan embert találni akivel a kapcsolat "tökéletes" (persze papíron sosem az, de érted hogy értem).

Ott egyébként rengeteg íratlan szabály és az adott címre vonatkozó technikai háttértudás is egyszerre van a képben, és akinek van rá affinitása, tehetsége, a másik oldal gondolatait szinte nyitott könyvként olvassa, vagy manipulatív módon csalja csapdába. Szerintem érdemes volna kivenni azt a bizonyos sort a fenti irományból (~2500 óra multis Street Fighter után mondom)..
#26
#25: Traktoros, nem kell kutatnod, nyertél :D Vörösmarty egyik írásában ráleltem a hidje el kifejezésre, ő pedig valószínűleg tudott helyesen írni, szóval "Mea culpa, mea maxima culpa" :D
#25
#24: Kis kutatás után azt kell mondanom, semmiféle erre utaló jelet nem találtam (mármint hogy régiesen "hiddjetek" lenne...) De cáfolj meg, mert tényleg érdekel, szeretem a magyar nyelvet, és abszolút nem kötekedésből rágódok ezen, hanem mert kíváncsi vagyok.
#23
Le a kalappal, remekül összeraktad! Még én is megértettem a nagyját, pedig műszaki érzékem a 0 felé konvergál... A stílus remek, olvasmányos, és szépen van felépítve az egész. (Egy javaslat: a hiddjétek-et javítsd át higgyétek-re, és doktorálhatsz :D ) (Ja, és igen, nyelvtan-náci vagyok (és grafikabuzi, de az más téma)) :D
#22
A blog lett nagyon. De nem vígasztaltál meg. :D Ettől még béna Bf játékos maradok. :D De azért köszi!!!
#21
#20: Jaja, és az utolsó gif pedig elsöprően jól sikerült. Gondolom nem csak én találkoztam már hasonlóval :)
#20
nagyon érdekes írás remek témaválasztással ...gratula
nagyon kíváncsi voltam mi folyik multi közben a háttérben eddig lusta voltam utána nézni de ahogy sejtettem nem egyszerű a történet
#19
#1: Igen, az elején pár mondatban tényleg érezhető Traktoros úr szokásos, lekezelő, a "majd én megmondom a tutit ti dilók" stílusa, de a folytatás tényleg nagyon jó. Nem vagyok nagy blog-olvasó és azt sem állítom, hogy minden tökéletesen érthető volt amit olvastam, de leszámítva ezeket, a fentebb említett kis malőrt és a kisebb helyesírási, fogalmazási hibákat, tényleg nagyon jó lett! Köszi a tartalmas időtöltést!
#18
Ahhoz képest, hogy jobban érdekelt kit hívsz majd ki.....jó blog lett.
#17
#16: És most képzeld el, milyen algoritmusok vannak a profilok adatai között. Nem egyszerű összeadás, kivonás. Legalábbis remélem.
#16
#15: Nem értem mit kell ezen titkolni. Játékon belüli szint, K/D, W/L arány + egyéb statisztikák, esetleg ping, persze az se mindegy hogy 500 vagy 5000, éppen játékot kereső user-ből kell válogatni. Több tippem nincs arra hogy dob össze két csapatot a játék.
#14
#13: Ahány játék, annyiféle matchmaking.
#13
Remek írás lett, legközelebb jöhetne hasonló a matchmaking folyamatáról.

Érdekelne még a véleményed arról amikor a hitreg szerver ill. kliens oldali. Mi a különbség (bár ezt sejtem) és melyik jobb a játékos szempontjából.
Előre is thx.