24 vs 30 vs 48 vs 60 vs 144+ FPS

FPS. Nem most nem a First Person Shooterekre gondolok. FPS= Frames Per Second. Hány kép kockát látsz egy másodpercben. És a legtöbb esetben minél nagyobb ez a szám annál jobb. A legtöbb esetben
  • Írta: lesik20

Kommentek

#29
Ezek az fps-ek.... mindenhol csak fpsek... ez is fps-el dobálózik, az is fps-el dobálózik, mindenkit csak az fps érdekel... én feladom CSÁ! xD
Őőőőőő, amúgy ezzel csak én vagyok így hogy valahogy filmnézés, meg gamelés közben nem tud érdekelni az fps mert épp bele vagyok zombulva és a cselekménnyel foglalkozok ???
#27
#25: nem baj az, úgy is nagyon szép :)
#25
#24: Én kitoltam 75% konzolon most pc-n játszok vele. AMD-m van szóval nincs Cuda waterem sajna :P
#24
#23: hajjaj, főleg a cuda water. Nekem a víz tetszik benne a legjobban. De az egész úgy ahogy van szép munka. Én folyamatosan játszom vele évek óta :) Persze nem minden nap, de rendszeresen megyek vele. Van, amikor csak egy kis repülővel körözök, és gyönyörködöm a tájban :)

#11: Godach: próbálj meg nem csak magadból kiindulni, és gondolj bele, hogy nem mindenki olyan, mint te. Vannak olyanok is, akik nem csak "úgy tesznek mintha enélkül megállna a világ." Engem pl. "ha agyon vernek" sem tudok rendesen játszani 30 FPS-el, mert borzasztóan zavar. És nálam ez nem csak mostanában van így, hanem mindig is így volt, pedig én is játszom már vagy 25 éve. Nem vagyunk egyformák ;)
#23
#21: Köszi, nagyon tetszet a Sandboxos listád. :D Főleg a Just Cuase 2-ös. Magam is azt nyomom jelenleg, gyönyörű játék :D

http://webmshare.com/play/9Wjjm
#21
#20: szerintem meg nem reagáltad túl, teljesen jogos volt. De hagyjuk. A lényeg, hogy nem lesz ez rossz, szóval hajrá a blogolással :)
#20
#19: 19, 18: Áh rendben ez érthető! Picit tulreagáltam, csak most kezdtem el használni a blogolást, 6 év nézelődés után!
#19
YanezModerátor
#14: Bocsesz, nem ez volt a célom! Egyetértek Frank-el, jó lett a blogod, és más is, mert itt a Te nézőpontod a főszereplő!
#18
#16: de a tied viszont rövidebb, tömörebb, emészthetőbb, mint az enyém, és a lényeg ebből is lejön. Szóval jó blog lett ez :)
#17
#14: bocs, nem akartam még én is ezt tetézni, de lehet, hogy talán Yanez is csak azt akarta megelőzni, hogy elkezdjem itt 20 oldalban leírni megint ugyan azt, amit már ezekben a blogokban is leírtam :))
#16
#15: Elolvastam a cikkedet, tényleg sokkal jobb az enyémnél, belinkelem
#15
#13: Köszönöm az ajánlást, de talán még ennél is jobban sikerültek az interjú alanyaid válaszai ebben a blogodban (amiben szerintem én is érthetőbben írtam le a dolgokat)

http://gamekapocs.hu/tag/yanez/blog/8579/interju_egy_gemerrel_8_triple_edition
#14
#13: Kedves moderator, ez most olyan volt nekem mintha a filmem premierjének estélyén egy néző fölkiáltana "Ha valki egy jobb filmet akar nézni, menjen át a szomszédba"

;_;
#13
YanezModerátor
Aki érthetőbb "képet" szeretne kapni az fps-ekről, az jobb ha nekilát elolvasni FrankBlack zseniális posztját! :

http://gamekapocs.hu/tag/frankblack/blog/5714/hd_ready_30_fps_vs_full_hd_60_fps
#12
#11: Sosem beszéltem úgy mintha új alfái lennénk.

Nem ártana ha elöbb elolvasnád a blogot mielött kommentelnél amugy.

"Én nem nagyon bánom ha egy játék 30 FPS-re le van korlátozva."

Bocs hogy az elvárásaim mások a tiédnél. Bocsi hogy én inkább 60 fps mellet játszanék mintshogy 30.
#11
#10: Mégis úgy viselkednek, mintha valami új faj alfái lennének.
Másodszor pedig átok különbséget. Ha egymás mellé van rakva a két cucc és úgy nézem mind2őt.
Ha viszont gépről egy ps2-re váltok, akkor fél perc után már egyáltalán nem zavar. Nem a minőség beli különbséggel van bajom, csupán hogy úgy tesznek mintha enélkül megállna a világ.
#10
#9: A "sok gyémántszemű juhász" a mai átlagot képezi, nem egy közösség kiemelkedő alakját.

https://www.youtube.com/watch?v=YCWZ_kWTB9w

Veled nem fogok vitatkozni emiatt, ha nem látsz külömbséget, a te dolgod