A széthullott biodalom

Mass Effect hatás a könyvvilágban.....
  • Írta: Mr.Dead

Kommentek

#9
#5: Hát azok a Mass Effect könyvek kukába valóak. Nem vagyok nagy regényolvasó, így viszonyítási alapom nem igazán van más írott művekhez képest, de nekem marhára nem tetszett. 1-2 nevet leszámítva semmi mass effect nem volt bennük, már a sztoriját sem tudnám felidézni. A magyar fordítás meg hemzseg az elírásoktól, helyesírási hibáktól. Ha internetes újságban látok hibákat, már attól is a hajam tépem, hát még ha papíron.
Na de akkor szerencsére sokat nem hagytam ki a 3. 4. résszel.
#8
#7: 1000 forint volt a kettő, hibátlan állapotban, hülye lettem volna nem megvenni....
#7
#6: Nem lehet, hogy a könyvválasztás nem a te erősséged? :"D
#6
#5: Nekem csak az első meg a negyedik része van meg, most olvasom az elsőt, nem túl bizalomgerjesztő az, amit mondasz....
#5
#1: Lehet hogy négy Mass Effect regényt adtak ki, de abból csak az első hármat lehet Mass Effect regénynek nevezni. A negyedik köszönőviszonyban nincs a szériával (konkrétan a neten egy olyan 6-7 A4-esből álló doksi terjed a kontinuitási és világépítési hibák felsorolásával)
#4
#3: Mi lenne velem, ha te nem lennél?
#3
Mass effect hatás? Tehát mass effektus?! Hahaha
#2
#1: A játékokra gondoltam, nem a könyvekre. Nem rosszak Jorg kalandjai, csak na....nem ezért a befejezésért olvastam.
#1
A Mass Effectnek nem három, hanem négy része van.. Kicsit elgondolkodtatál, lehet hogy ezek után majd csak nyáron veszem meg a Tövisek trilógiát, most úgy is van mit olvasnom, pedig már nagyon vártam.