Dead Space

A USG Ishimura bányászűrhajó éppen egy távoli csillagrendszerben végzi a feladatát, mikor egy napon megszakad vele minden kapcsolat. A Cég szervízcsapatot küld a kommunikációs hiba kijavítására, Isaac Clarke fedélzeti mérnök és néhány fős személyzete azonban biztos nem vállalta volna el a megbízást, ha tudja, hogy munka helyett rémálom várja őket a hajón.
  • Írta: Daks

Kommentek

#81
#79: Nem ez az első játék amit azért szid mert béna hozzá, valszeg nem is az utolsó.
#80
#78: Git gud
#78
Most tartok a meteoros résznél és hát üzenném a fejlesztőknek, hogy ba...ák teherbe a jó b.....ös k.....va édes anyjukat!
#75
#74: Az ívvágó nagy területekre, nagy ellenségekre, az impulzuskarabély sok kis kenya kiirtására, hogy kíméld az ívvágó és a plazmavágó lőszert és a második részben majd a lándzsvetőt fogod szeretni. A többi fegyver vagy túl lassú, vagy túl kevés a lőszere, vagy szimplán sz*r, mint a lökéshullámos mocsok. Jah és majd a kinézist sűrűn fogod használni a további részekben mert sok hegyes dolgot hajigálhatsz a szörnyek felé
#72
#70: Szerintem is jo volt mindhárom rész. Emlékszem, amikor megvettem a ps3-mat, még nem nagyon ment a két analogos célzás, és a DS elso részével kezdtem. Hát volt egy rész, ahol manuálisan kellett kiloni a hajo felé érkezo meteoritokat. Ott legalább 50x meghaltam, mire átverekedtem magam rajta.
A második a kedvencem.
A harmadika meg szintén tetszett, de ott is normálon nagyon szivatott a játék. Már az elején is joval gyengébb volt a plazma cutter, mint a tobbi részben. Az ellenfelek meg kétszer olyan gyorsan mozogtak. Attol fuggetlenul nagyon hangulatos pályái voltak.
#70
#67: Szerintem semmi baj nincs a Dead Space egyik reszevel sem. Teny, hogy mind mas egy kicsit, de teljesen megalljak a helyuket. Az igaz, hogy az elso a legkomorabb, legnyomasztobb, de nagy badarsag emiatt le-szarozni a tobbi reszt. A masodik peldaul nem sokban kulonbozik, legfeljebb azert talalhatod kevesbe parazosnak, mert az elso resz vegigjatszasa utan mar megedzodik az ember es sok ujat nem tud nyujtani ezen a teren. A harmadik reszben tenyleg tobb az akcio, sokkal porgosebb a jatekmenet, nem annyira nyomaszto, de szerintem az is teljesen rendben van. En ilyenkor csak annyit szoktam mondani, hogy barcsak minden jatek pont annyira lenne szar, mint a Dead Space sokat szidott harmadik resze... tobzodnank a jobbnal jobb jatekokban. :-)

Mai napig az egyetlen sorozat, amit megjelenes ota minden evben vegigjatszok, megunhatatlan.

Ja, es legdurvabb fokozaton kell nyomni, egy szal plazmavagoval, ugy igazan izgalmas. ;-)
#68
#67: Azért még a második bőven jó!

A 3. hát....ott lehet, hogy csalódni fogsz, ha karakterfejlődést vagy horrort vársz...
#64
#63: Abszolút egyetérték, kár, hogy nem ez a fajta horror lett népszerű zsáner, hanem a sétálgatós-menekülős