Need for Speed: Shift

A váltás megérett, hisz’ annyi hosszú év után csupán ugyanazokat a rigmusokat ismételte folyton az EA. A Need for Speed széria már az utolsókat rúgta, voltaképpen az Underground óta az alapfelállás nem változott, minden télen ugyanolyan lelkesedéssel ültünk le az új epizód elé. Néhány óra játék után a forradalom ismét hiányzott. Ám a Shift gyökeresen változtat a koncepción, félve jelentem ezt ki, hiszen ismét „csak” egy NFS előzetesét írom. Higgyünk a szemünknek, vagy nem? Isten hozott a belső-nézetben!
  • Írta: zoenn

Kommentek

#22
Nem tudom...én kezdetektől játszom a NFS-el a legelső részektől kezdve...A MostWanted volt a legnagyobb dolog szerintem a NFS történetében és nem tudtak jobbat annál kihozni...a Carbon UGYAN AZ VOLT mint a MW és onnantól kezdve el lett cseszve az egész...A ProStreetről ne is beszéljünk mert az egy katasztrófa volt.onnantól kezdve elhatároztam hogy nem dőlök be többet az Ea-nak nem játszok több NFS-t. Kijött az UC hát mondom kipróbálom nem lehet rosszabb mint a PS :)DE TÉVEDTEM!!! Tiszta MW koppincs az egész!Csak jobb grafikai elemek és új, cifrázott történet!Ciki , nem ciki én még néha most is előveszem a MW-t!Mert annál jobb már úgy sem lesz!Majd még meglátom hogy mi lesz a Shiftnél, mindenképpen kipróbálom,de ha az meg ilyen ProStreet-Undercover keverék az lesz az utolsó hogy NFS-el játszok! Peace és bocsi h ilyen hosszú lett :)
#21
Nekem az Undercover is tetszik.Szerintem nem rossz.Én elvagyok vele... :)
#20
Hát szerintem jobban járnának egy underground 3-al szerintem az abszolút frankó lenne ha a legutolsó csavarig te rakhatnád össze az autódat hatalmas választékból olyan szinten szétszedve mint a PURE-ban a quadokat!
#19
A cikk nagyon jól ellett találva! Grat Zoenn!
#18
Az EA tudja, hogy a 2008 év a GRiDé volt, és most egy nagy koppintással tértek vissza.
Nekem a Carbon tetszett igaz hogyott kezdődött el a süllyesztő de tényleg elég monoton volt.
A Most Wanted az ász ezt mindenki tudja.
Amugy a Undercoverről annyit, hogy nekem megvan a Driver 3,
és amikor meghallottam hogy az egész karrier mód egy beépülős maszlag... Hát az undercover A driver3 és egy gyengébb autós játék - fegyverek nélkül-ös keveréke.
Na várjuk ki ,hogy mi lesz ebből.
#17
bocs, azt akartam írni hogy ennek sokkal jobb lesz a játék élménye ...remélem
#16
nekem az undercover nem igazán jött be,de remélem ez sokkal jobb lesz a játék élmény.remélem egyetértetek?!
#15
mese habbal...felét se fogják megvalósítani...
#14
csátok skacok. halljátok szerintem ezt azért már megint elk,rták mert már megin szimulátoros lesz mint a pro street és véleményem szerint a régi részak a városba mászkálós versenyzős jobb volt de megoszlik a vélemény sokak szerint a most wanted volt a legjobb rész majd emglátjuk hogy mit hoznak ki ebből és a world onlineból:)
#13
csőd
#12
Hatred, picit türelmetlen voltál, ha van online profilod (és nem kell ügyeskedni hogy legyen) akkor F2 nyomkodással eljuthatsz egy bővebb menüig és az irányítás is átállítható
Bár maga a gém annyira nekem sem jött be
#11
Mi az a PIAA?
#10
jó cikk. viszont nem hiszek az ea nek.... az utóbbi időkben nagyon nem voltam megelégedve a munkájukkal ( ez egyéni vélemény, anyázásokat nem kérek) pl Mirrors edge pc-s létemre csak nem rég játszhattam vele de szép grafó meg minden de valahogy hiányzott az hogy: áhh most pont itt vagyok 10 perc és megyek. jó de azt mondom még ok aztán utána sikerült belekóstolnom az undercoverbe ami a cikk szerint is 1 mélypont. nekem a favorit az nfsu 1 volt utána a 2 ben hú de jó szabadon mászkálhatsz, de ez... jó de aztán: Burnout Paradise: The Ultimate box először boxon toltam vele és ott valami k*va jó volt mondtam ha ez kijön pc re én tuti megveszem meg is vettem felrakom hú de jó lesz erre jó kezdés menjél de mivel? nem megy a wasd kombináció jaaaa hát az A val kell menni Y a fék és a navigációs billek a kanyarodás nah gratulálok menüben semi nem volt azt se tudtam hogy kell kilépni de hát a jó öreg ctrl+alt+delete és máris kiléptem uninstall és nem is fogok vele többet pc-n játszani. bocs hogy ilyen hosszú lett.
#9
Nos ez az egész NFS mánia chhhh szégyen én az undergrund egynél leálltam...voltak ismerőseim akik számítógépbuzik voltak életükbe nem hallottak pl a grand turismo sorozatról nem hogy még játszottak is és engem néztek le hogy én mé nem játszom a NFS szériával... a jó öreg ps2 és a granturismo4 legyőzhetelen páros akárki akármit mond ...
tudom hogy a két szériát nem lehet öszehasonlítani de ami nem megy azt mér erőltetik
najóvan csak ennyit akartam pá
#8
K2 The HighestModerátor
A Cikk remek:)
Várom ezt az nfs-t:) Nekem az Undercover is bejött:)
De az Underground2 óta tényleg lefelé tartanak...Valahogyan arrafelé kellene visszatérniük...Bazi nagy város és szabad kóborlás...Úgy mint a TDU-ban:) Ezt is ki fogom próbálni...És szerintem tetszeni is fog...:)
#7
Olvastam a PC Guru előzetes és ezt is és szerintem jó játék lesz. Egy ideig biztos elleszek vele. Azért bizakodásra ad okot, hogy ezúttal a SMS fejleszti és nem a Black Box.
#6
Nagy koppintás az egész! Tizsta Grid, de ezt már az első képek alapján is tudtuk. és egy kis proStreet is fellelhető.
#5
Furcsa ez. Az EA makacsul ragaszkodik az NFS címhez, mert mindíg is jól tejelt. Már-már beteges a ragaszkodásuk, ami valahol megmosolyogtató.

Viszont! Magamból kiindulva azt kell mondjam: a masszív-agresszív utcai autós játékok, amióta jómagam is vezetek (személygépjárűvet) már nem tudnak lekötni.
Az optikai tuning nem mozgat: a való életben nem vagyok már híve.
A teljesítmény tuning jó dolog, de normál utcai közlekedéshez nem szükséges, éjszakai vagizásból már kinőttem.

Szóval az előre szkeptikus viselkedésem valahonnan innen ered.
A TDU2-t még várom, mert a szolíd szabad autókázással még néha-néha szívesen elütöm az időt.
#4
Én bízok a fejlesztőkben,meg azokban a srácokban akik kipróbálták már és cikket is írtak róla (pc guru) engem eddig meggyőzött,tuti kipróbálom!
#3
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de sztem az NFS-nek nem áll jól ez a GTR-es koppintás :(:S A belső nézet még elmegy...


#2 Én is így voltam ezzel, habár én nem az U1-et, hanem inkább az U2-t szerettem :D Még a Carbon nálam elment a kanyoncsatákkal, de én a Pro Streetnél mondtam azt hogy ez már nem igazi NFS :(