Halo Wars

2531.01.03. Spirit of Fire csatahajó, James G. Cutter kapitány, Naplóbejegyzés. Öt év telt el azóta, hogy a Szövetség a semmiből előtűnt és rajtunk ütött a Harvest bolygón. Öt hosszú éve megy a véres háború, melynek úgy néz ki csak akkor lesz vége, amikor az egyik faj teljesen kipusztul. Pedig eleinte jó volt minden, egyik győzelmet arattuk a másik után, a villámhadműveleteknek köszönhetően közel volt a dicsőség. Aztán ők újra megjelentek, sokadmagukkal, bosszúra éhesen, kudarc jött kudarc után, sok embert veszítettünk, de végül vissza sikerült szerezni a bolygót. De vajon meddig? Úgy érzem hamarosan kiderül, minden egyes porcikám azt súgja nekem, hogy ezen a bolygón van eme pokoli háború befejezésének a kulcsa…
  • Írta: Ca$h

Kommentek

#15
Én most kezdtem hozzá az egész Halo széria végigjátszásának. Ritkán függök rá RTS-re, de mivel időrend szerint ez az első játék, hát neki fogtam és nagyon nem bántam meg. Jól sikerült darab, érdekes történettel.
#14
Gyerekek! Most cseréltem le a Halo Warsomat egy Limited Editionre. Ha láttatok már gyönyörű szép kiadást... ritka boldog pillanatok ezek most nekem... =)
#13
ScooModerátor
Egyetértek a jó és a rossz pontokkal. A legnagyobb hibája szerintem is az, hogy az egységek nehezen kerülgetik egymást. De ettől függetlenül fantasztikus játék! Egy kezem meg tudom mondani hány RTS-t vittem végig, de egyiket se élveztem ennyire. Ennyi átvezető mozit és ilyen jókat!!! Kalapom emelem. Kár, hogy a Halo sorozatban nem voltak ilyen átvezetők.
Plusz pont: magyar felirattal jelent meg.
#12
Master: jaja, együtt pendülünk rendesen, bár ma eléggé csúnyán elvertek minket... :(

Crysis: szavtosságban tutira nem lehet megverni a Starcraftet, még a második részével sem ez biztos... ;)

szily: tutira nem fog jönni...
#11
Cash: köszi a választ, már több hónapja töprengek ezen a gondolaton, hogy kéne már egy box....
#10
7:Nem Ca$h,félreértettél.Nem a technikai limitációkról,vagy az effajta dolgokról beszélek.A játék is biztosan fantasztikus lehet,hisz látszik hogy élvezetes.Sőt,nekem is tetszik.
Csak a szavatosság miatt nem hinném hogy jobb lenne a StarCraftnál.Tíz év elteltével még több millióan játszanak a játékkal,és még mindíg jönnek hozzá a patchek,még most 2009-ben is.Hol lesz szegény Xbox360 már 11 év múlva.Halo Wars III-IV szerintem akkor éppen aktuális téma lesz. :)
#8
Hallod Ca$h nem kicsit jár egy rugóra az agyunk. Pontosan ugyan ennyire értékeltem én is a játékot! :) Habár nálam mások a negatívumok és pozitívumok. Remek cikk lett grat!
#7
Crysis: izlések és pofonok... =)

Chavez: www.uberkonzol.hu itt nagyon olcsón találsz X360-at és még mindenképpen érdemes venni, sokára jön a nextgen. Az MS pont Microsoft pontot jelent, amit amolyan feltöltőkártyaként lehet megvenni és mindenféle tartalmat tudsz érte venni, képeket, témákat, DLC-ket.

he7edik: nem a játékmenet egyszerű, hanem az irányítás! Szánalmas? Nem erős ez egy picit ide barátom?!
#5
Ezt a konzolos cikket kivételesen elolvastam, grat érte.
mennyibe fáj egy xbox360? vagy már nem érdemes 360-at venni? ja és 70 k-ból ki jönne egy ilyen xbox360?
Mi az az MS pont, pl sok híreknél olvasom azt, 1600 MS pontba kerül a letöltése a LIve-on. Ms pontokat "acsikból" nyerünk? vagy hogy kapjuk ezeket a pontokat??
pl nekem is van live accountom, és a nevem alatt 40 szerepel, holott 0 volt. Mert GTA 4-eztem, és ahogy csináltam küldiket úgy ment feljebb aeza pont.
#4
3:Minden tiszteletem a tiéd,de ez lol.
#3
Hat igen. A Starcraftel vetekszik egyedul, de a Halo megalapozta, hogy egy picivel jobb legyennala, legalabbisszerintem! =]
#2
kijátszottam ... eszméletlen de lehetne hosszabb :)....konzolra jobb rts még nem készült
#1
KD
egyetértek a cikkel. ez egy zseniális játék! bár még csak a demót nyomtam de az is naon állat