Fight Night Round 4 Demóteszt

A EA Sports hál' Isten nem csak Sims-eket, és NFS-eket tud gyártani futószalag rendszerben. Az utóbbi időben olyan egészen meglepő, újításokkal telepakolt minőségi játékokhoz is volt szerencsénk tőlük, mint a Dead Space, vagy a Mirror's Edge, ezeknek köszönhetően pedig mára már nem úgy gondolunk a kiadóra, mint aki csak a tucatjátékokat ontja magából.
  • Írta: tjames

Kommentek

#30
Ünnepélyesen visszavonom minden negatív megnyilvánulásomat a játékról: ma először nyomtuk ketten; RETTENETESEN DURVAAAA!
#29
tjamesModerátor
#34: Bárcsak lenne a fullverzióban rögzíthető visszajátszás!!!!
#28
Jó a cikk james! Légyszíves,ha meglesz Neked a full verzió a játékból ,zavarj le egy meccset norb ellen a Bagoly kocsma látogatása után és oszd meg velünk az élményeid másnap! ( Gondoltad,hogy ezt írom,igaz?:) Visszajátszás rögzítése rulez!)
#27
Sok Grat a cikedhez!-Ez más nem is irhatta volna rajtad kivül
Tényleg a legnagyobb fan a GK-n!
Én megvárommajd a eljes verziot, ugy is csak késön kesz a kezemben.
De mindenesetre várom a gamet, nagyon is!
#25
tjamesModerátor
#30: norb-al tegnap egymás ellen játszottunk. Így ember-ember ellen nagyon jó! Az irányítása az tőlem is nagggyon távol áll. De a fílingje már most érezhetően jobb mint a 3-nak. Az irányítást majd csak megszokom. Sokkal élethűbbek a meccsek. Kár hogy nem lehet a visszajátszásokat menteni...
Ja és amit még nagyon várok, az az hogy megalkossam saját képemre a saját karakterem! ÚÚÚÚ de szuper lesz!
#25
tjamesModerátor
Ha a szerkesztők is úgy gondolják, szívesen írnék bővebb cikket a teljes játékról is majd!
#24
visszakanyarodva a fn4 demohoz:)... tegnap megérkezettt hozzám is...hát mit is mondjak, ennyi várakozás, böngészés, utánaolvasás után már nagyon vártam hogy mikor próbálhatom ki.
aktív fn3 játékosként (épp most is a live-on büntetek frazier papával) vegyesek az érzelmeim de nagyon.
a grafika, a körítés és a fizika tényleg retteneteset dob a játékon, de valahogy a harcrendszernek még nem sikerült magát megszerettetnie a kezeimmel, pedig amióta az eszemet tudom CSAK és kizárólag analóggal nyomom ps2-b és xboxon is.
apróságokba bele tudnék még kötni( ha már fizika van akkor a ringbelépéskor miért nem csúszik le a felemelt karján a köpenye a boxolónak, stb) de nem teszem, mert összességében biztos remek lesz a játék és ezer százalék hogy megvásárlom ahogy kijön, de mint demo nekem sokkal többet adott a nagy "rivális" az UFC.
#23
Jó lett a cikk, csak a kérdés hogy a ps3-as demo mikor jön?
#21
jó lett a cikk, és tuti vétel lesz! granulálok!
#21
bocsi, gratulálok, ezt akartam irni! :)
#20
tjames: gratula, csak így tovább... (Y)

trekik: kanyarodjunk má' vissza a témához jóva' ?!? =)
#19
tjamesModerátor
#21: mivel még nem láttam azt az j feldolgozást, én nem is tudtam hogy rosszul fordították. Ez azért nagy gáz különben! kicsit jobban is odafigyelhettek volna!
#18
InGenModerátor
#17 szily3

"Hosszú és eredményes életet"

az eredeti idézet, ez volt 40 éven keresztül, csak most az új Star Trek magyar szinkronjában fordítotték félre, ami kurva gáz. Nem is tudom mi a gázabb, ez, vagy hogy te csak az új film alapján ismeres :(

;)
#17
DaksModerátor
nem a vulkáni köszönés?
#16
tjamesModerátor
:)
Köszi
#12: Abszolúte nincs írói vénám! Erről könnyű volt írnom, de amúgy nyúlfarknyi híreken kívül ilyenre eddig nem vállalkoztam. És nem is lesz rendszere szerintem. No nem at mondom hogy nem fogok még...de nem hinném hogy heti rendszerességgel :) Még talán csak havival sem :)
Köszi mégegyszer mindenkinek hogy velem örültök!
Az erő legyen veletek! :) Ja ez nem sztár trekk :)
#15
DaksModerátor
hahahahah a star trek buzik :D
#14
InGenModerátor
#12

Talán inkább:

"Hosszú és eredményes cikkeket"

:E
#12
Hello!

Tényleg nagyon jó lett a cikk a játékot meg márt nagyon várom.
"létezik azonban egy kiskapu, mely segítségével az élelmesebbje, mint pl. én, már kipróbálhatták a demót" Ez pontoson mit jelent? Torrent?
#12
Nagy grat james. Most erőle mondom hogy ne haragudjatok, de szerintem ez jobb teszt, mint más veterán cikkírók tesztjei. De azér nevet nem mondok... ;)
A rövidségről meg annyit, hogy van Extra cikk ami rövidebb ennél.
#11
tjamesModerátor
Üdv az oldalon veecore81!

InGen: :) Köszi, későbbiekben meg fogom fogadni! De ennél nem tudtam :)

...és mindenkinek köszi a gratulát, remélem tényleg jól sikerült!