Jövőbe tekintő sorozat 22. rész: A 10 legjobb videojáték szexjelenet

  • Írta: Daks
  • 2009. augusztus 5.
Link másolása
A 10 legrosszabb videojáték szexjeleneteket összegyűjtő listánk után úgy gondoltuk, hogy megnézzük, melyek azok a címek, amik a legjobb, és legerotikusabb együttléteket mutatják be. Hiszen nem vagyunk mi prűdök, nem szoktunk Jack Thompson módjára nekiesni mindennek, amiben szex van, viszont szeretjük az igényes és jó dolgokat, ez nyilván érhető is.
Következzen a toplista!

10. Clinton Fucker

A Monica Lewinsky botrány után rendesen beindult az amerikai ex-elnök lejáratókampánya. A netet a legkülönfélébb alkotások lepték el hirtelen, a digitális művészetek hódolói rajzokon, photoshop képeken, filmeken, animációkon és hasonló alkotásokon örökítették meg a kínos esetet.


Noha a Clinton Sex Videogame nem létezik, csak videó formában él, azért itt a helye a legjobb szexjeleneteket összegyűjtő listánkon, hiszen egy nagyon ötletes, és rendkívül poénos alkotásról van szó. A filmben az elnök egyedül marad az ovális irodában, majd bekapcsolva a számítógépét, nekiáll végigvinni a Clinton Fucker című játékot. Saját magát alakítja benne, és annyi nőt kell magáévá tennie a Fehér Házban, amennyit csak tud. Hatalmas!


9. Leather Goddesses of Phobos

1986-ot írtunk, mikor egy Leather Goddesses of Phobos nevű játék berobbant a köztudatba, meghódítva olyan nagy gépeket, mint az Amiga, az Apple II, az Atari ST, vagy a C64. Az erotikus sci-fi kalandjáték nem rendelkezett még grafikus megjelenítéssel, a képernyőt könyvhosszúságú szövegek foglalták el, és minden a játékos képzelőerejére volt bízva!


A történet szerint 1936-ban, az Ohio állambeli Upper Sanduskyban járunk. A Földet űrből érkezett gonosz istennők akarják meghódítani, az egyik akciójuk során pedig elrabolják az általunk alakított hőst is. A feladatunk megakadályozni a nudista hölgyeket az emberiség leigázásában, mert ha nem járunk sikerrel, akkor mindenkit a szexrabszolgájukká tesznek. Azt pedig ugye senki sem akarja? Gondolom ezek után felesleges is kedvenc jelenetet választani belőle...


8. Golgo 13: Top Secret Episode

Duke Togo kőkemény titkos ügynök, a fedőnevéről elkeresztelt 1988-as NES játékban, a Golgo 13-ban olyan dolgokat láthatunk, mint Nintendo konzolon eddig szinte még soha. A meglőtt emberekből piros vér fröcsög, a főhős pedig egyfolytában cigizik, és csajokat hódít meg, olykor egyszerre többet is!


A díjnyertes jelenet a következő: az egyik bevetés után egy hotelbe vezet minket a játék, ahol egy rövid beszélgetést követően a kamera kimegy a parkolóba, és onnan közvetíti tovább az eseményeket. Az ablakon át láthatjuk, ahogy a szerelmesek odalépnek az ágyhoz, majd némi fényjáték mellett egymáséi lesznek. Nem semmi egy Nintendo játéktól, ugye?


7. Duke Nukem 3D

Duke mindig is nagy nőfaló volt. Egy hölgy se tudott ellenállni neki, a játékaiban pedig mindig szinte csak úgy burjánzottak az erotikus jelenetek. A szőke macsó bárkit megkaphatna, és bár konkrét együttlét sosem történt, a Duke Nukem 3D-nek itt a helye a listánkon.


A játékban rengeteg szexuális jellegű jelenetnek lehetünk szemtanúi, vannak kukkoldák, pornó mozik, találkozhatunk vetkőzős lányokkal és rúdtáncosokkal, láthatunk mindenféle perverz pózokban megkötözött félmeztelen csajt, sőt még a pályán szétszórt poszterekről és újságokról is csak bikinis fiatalasszonyok mosolyognak vissza ránk. Egy álom az egész!


6. Dragon Age: Origins

Még meg sem jelent a Dragon Age: Origins, de egy Sex & Violence alcímet viselő trailernek köszönhetően már most biztosak lehetünk, hogy rengeteg igényes erotikus jelenet lesz benne.


A videóban több pillanatképet is megmutatnak a készítők, a spoilerekkel teli összeállításban van tábortüzes, összeölelkezős, és hálószobai jelenet is, az pedig, hogy a hősnő a végén elfújja a gyertyát, arra enged következtetni, hogy semmi szemérmetlen dolognak nem lehetünk a szemtanúi. A játéknak tehát már így előzetesen is helye van az összeállításban, és reméljük rá is szolgál majd a bizalmunkra!


5. God of War: Chains of Olympus

Kratos kalandjainak PSP-s verziójában igen érdekes dolgot találhatnak azok, akik egy kicsit odafigyelnek a végigjátszás alatt. Az egyik szobában ugyanis két hölgyemény igen kompromittáló pozícióban fekszik a földön, hősünk pedig levetkőzve gátlásait, még be is szállhat a hancúrozásba.


A gombnyomogatós energiaszerzéssel összekötött minijáték során nem láthatunk semmi konkrétat, az ott történt események a játékos fantáziájára vannak bízva, ám az biztos, hogy nincs olyan ember, aki ne ugrana be spártai hősünket helyettesíteni. Hasonló jelenet a többi God of Warban is megtalálható, a Chains of Olympusos páros viszont annyira vonzó, hogy arra szavakat se lehet találni.


4. Fear Effect 2: Retro Helix

Listánk ötödik helyén az Eidos képregényes akciójátéka áll. A Fear Effect 2: Retro Helix nem kifejezetten szerény játék, finoman szólva is bővelkedik kebelcsodákban, és a két főszereplő hölgy között is észrevehető némi titkolt vonzalom. Nincs olyan gamer, aki ne várná az érzelmek kiteljesedését a játék alatt, és lehet is nagyot nézni, mikor a liftes jelenetnél heves nyálcserék közepette elkezdi egymást vetkőztetni a két lédi.


A biztonságiak közben egy kamerán keresztül figyelik őket, Hana ezért a ruhadarabok lekerülése alatt letakarja a lencsét, hiszen mégiscsak privát dologról van szó. A jelenet után Rain megdicséri társát, hogy jó kis trükkel iktatta ki a kamerát, mehet tovább a bevetés, mire a barna hajú főszereplő meglepő választ ad: „Milyen taktika? Akár folytathatnánk is". Na ez derék - az egyetlen dolog, amiért nem kapott jobb helyet listánkon a játék, az a tény, hogy nem mutatták tovább az eseményeket, pedig biztos mindenkit érdekelne!


3. Grand Theft Auto IV

A GTA 4-ben sokféle módon el lehet múlatni az időt, és ebbe a csajozások is beletartoznak. Az utcán felszedhető, autóban dolgozó hölgyekről most nem ejtenénk szót, az enyhén szólva is gyomorforgató a játékban, ám a sztriptíz klubok kifejezetten igényesek lettek.


Egy ilyen bárba betérve bőven van mit látni, a rúdtáncosok teljes beleéléssel végzik a dolgukat, ha pedig egy kis magánelőadásra vágyik az ember, akkor az is megoldható. Ilyenkor egy hátsó szobába elvonulva élvezhetjük a kiválasztott lány, vagy lányok műsorát, a program pedig bizony finoman szólva is ütős lett.


2. Mass Effect

A Bioware díjnyertes sci-fi RPG-jében maximálisan kiteljesíthetjük virtuális életünket, sőt nem egyszer túllépve a barátság határain, komolyabb kapcsolatokba is belebonyolódhatunk. A kitartó szerelmi ostrom pedig gyümölcsöző, ha ugyanis szívünk választottja kitárja előttünk hálószobájának ajtaját, akkor mi, játékosok is szemtanúi lehetünk egy rövid, ám annál erotikusabb ágyjelenetnek.


Az ezüstérmet pedig úgy érdemelte ki a Mass Effect, hogy olykor a nem heteró leány érzelmek is felszínre kerülnek a játékban, részeseivé téve minket ily módon egy kis leszbikus aktusnak, ami már csak akkor pikánsabb, ha a pár egyik tagja nem is humán eredetű lény!


1. Fahrenheit

Az amerikai Indigo Prophecyből kihagyták a szexjeleneteket, de az európai, Fahrenheit címet viselő, egyébként másban nem különböző kiadás már tartalmazta azt a nagyjából félperces erotikus együttlétet, ami a dobogó csúcsára tudta juttatni kicsiny listánkon a Quantic Dream 2005-ös kalandjátékát.



Lucas és Carla éppen a halálról és a világvégéről beszélget egy álmatlan éjszakán, mikor már nem képesek többé parancsolni az érzelmeinknek, és a játékosok nagy meglepetésére ledobva magukról a ruhát, egymásnak esnek. Feledhetetlen jelenet, megérdemli a Gamekapocs pornó Oscarját!

Kapcsolódó cikkek

47.
47.
herlius
49: Bizony van! Méghozzá nagyon igényesen megrendezve, még ha nem is látszik konkrétan semmi. Nekem is egyből beugrott a Mafia, hiányolom a listáról, bár lehet h azért maradt ki, mert nem a játékmenet szerves része, csak egy átvezető film részeként.
46.
46.
Jery
A Mafiaban is van sexjelenet ha jol emlekszem?!
45.
45.
Mgeri
Direkt ezt a megjegyzést tettem a végére.

Ugyanis nem azon van a hangsúly, Hogy a gyerekek is nézik, hanem azon hogy igazán lehetne több teszt játékokról mind hogy ilyeneket írtok. Mert szerintem elég kevés játéktesztet csináltok mostanság...



Ezzel nem akarok senkit sem megsérteni, csak elmondtam a véleményemet!
44.
44.
Optimus Prime
Daksnak igaza van, ízléses cikk, nincs benne semmi olyan, amit manapság egy 13 éves ne tudna. :) Szerintem még mindig jobb, ha az erotikát keresik/teszik a játékba, mint brutális vérfürdőket.



A Fahrenheittal egyébként pechem van. Anno próbáltam a demóját, de már az elején elakadok benne. :S
42.
42.
responze
Gamekapocs Pornó Oscar! háhh :)
41.
41.
Daks
42: inkabb ezt nezzek mint a maunika saut :). by the way, olvasd végig, nincs benne kifogasolhato fogalmazas, 12+ iranyelvekkel lett szerkesztve :)
40.
40.
drat576
Majd a Dragon Age megmutatja :)
39.
39.
Mgeri
Inkább teszteket kellene írnotok minthogy ilyen baromságokat irogatni.

És most nem kell azzal jönni hogy "nincs játék amit tesztelni tudnánk".

Mivan ha gyerekek is nézik az oldalt?
38.
38.
megalonagyix
Azt hiszem fel is rakom, halovány emlékeim vannak róla :P
37.
37.
megalonagyix
Igen.



Optimus, bármelyik olcsókereskedésben megveheted 2000-ért. Egy kellő hosszúságú kalandjáték, komoly sztorival, szép külcsínnel, és filmszerű jelenetekkel.
36.
36.
Daks
A fahrenheit nagyon nagyon jo game, az ujhullamos kalandjatekok kozul nalam a topon van, a still life-fal egyutt.
35.
35.
megalonagyix
34# a Topok közül a Fahrenheitet vedd meg ;) Ajánlom, durva sztorija van.
34.
34.
Daks
31.
31.
Optimus Prime
Jó cikk és nagyon informatív: most már tudom mely játékokat vegyem meg. :)

29.
29.
Daks
haha, van az a DS játék, nem jut eszembe a címe, valami Doctor, és úgy kell kielegiteni a kis tinilanyt, hogy tapizza meg csokolgatja a mellet, meg a combjat :). őrült japánok :)
28.
28.
zola2000
29: ja, akkor tévedtem, még az se japán, pedig csak azok tudnak jó jeleneteket belerakni játékba, és ott még bele is mennek a részletekbe, erre itt egy japán sincs.
27.
27.
NereusLaceee
Igen! A Fahrenheit jelenete :D

Nálam is maradandó volt, akár csak a játék maga!
26.
26.
InGen
A God of War amerikai fejlesztés.
25.
25.
zola2000
A legjobbak között nálam csak japán hentai játékok/visual novellek/dating simulatorok jelenetei állnak, itt meg a god of war 3mon kívül nincs egy játék sem japánból...
24.
24.
Neander
most nézem h Lula , Witcher meg Larry a legrosszabbak között van.

Lulából volt egy első is ami még nem 3d és larryból is jópár ami azért felülmúlja a LGoP meg a Clintont
23.
23.
Neander
Ez most vmi vicc?

Luna? Leisure Suit Larry? Witcher? Sims?
22.
22.
Daks
azt a legrosszabbak kozt kell keresni :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...