Forza Motorsport 3

Szinte remeg a kezem, ahogy leírom a cikk címét: Forza Motosport 3. Bevezetőn gondolkozok, de nem megy. Lent a nappaliban parkol ugyanis egy vadi új BMW M5, most gurult ki a gyárból, kicsivel több mint 500 lóerős, s csak arra tudok gondolni, hogy visszaülhessek bele, odategyem a lábam a gázpedálra, és érezzem, ahogy két hátsó kerékre rászabadul a brutális, nyers erő. Szinte látom magam előtt, ahogy a csikorgó gumik hatalmas füstfelhőt eresztenek, az orromban érzem a megkínzott abroncs szagát, és a fekete szörnyeteg egy falbontó hangorkán közepette elrajtol. Csak ennyire szippantott magába a Forza Motorsport 3, s mindezt a Microsoft hazai Xbox csapatának köszönhetően több mint két héttel a bolti megjelenés előtt!
  • Írta: InGen

Kommentek

#97
#96: Érdekes, nekem a 2 jobban bejön mint a 3, a 4-et nemsokára kipróbálom, úgyhogy meglátjuk. :)
#96
#95: Szinte alig van játék, amiben nincs, ez nem érv véleményem szerint! A Forza 2 után viszont minőségi előrelépés volt, de a 4 rátett még egy lapáttal.
#95
A negatívok közül én csak a bénán belőtt nehézségi szinteket mondanám negatívnak, a többivel nincs bajom. :) Végre egy játék, ahol van belső nézet :)
#94
Még mindig a Forza a KIRÁLY! (Nem a GT5)
#93
az első 2 részt imádom BP gameshowon kipróbáltam és ok a grafikát nyilván nem néztem mert olyan közelről naná h szörnyű de az irányítás is elég érdekes volt...nem tudom h valami hülyeség volt beállítva és azért...de u elég sz*r volt
#92
geri1: A GT5 márciusban jelenik meg. Még nem tudjuk, milyen lesz, szóval...
#91
Videót a videóhoz
#90
ja én csak a GT 5höz hasonlítottam
#89
102-103 itt a vidin nem szép valóba de ugy látom élesbe még nem láttátok vagy csak irigykedtek mert még P2-őn nyomjátok :)
#88
102: Hát tényleg nem vmi kemény...
#86
bvb
Tiszta szemétség, hogy kivették belőle a VIP tagságit. Egyfelől jó a Microsoft képviselet mo-n (magyar nyelv, kellemes servíz), de hogy szivatnak minket a LIVE! tartalommal az szívás.
#85
nos megvan a játék. szép fizika,szépen kidolgozott kocsik,de vmi hiányzik belőle,túlságosan látszik rajta h játék,mert most a grafikát nem találták el :S az nfs shiftnek komolyan mondom szebb,összehasonlítottam a kettő játékot cska azért. nem tetszik h túl messze van a kamera. azért elég sok probléma van a játékkal,de nem rossz
#84
97:thx a válaszért:)
majd holnap megjon a teljes kiprobálom:)
#83
#96: hallod nekem az alap beállításon van ... a B vel fel váltasz az X el vissza mész két kört aztán utána belelehet szokni ... a lényeg hogy kapcsold ki a zenét vezetés közbe azt hang alapján válts ennyi k.rva jó így :) na remélem tudtam segíteni :)
#82
95:hogyan lehet kontrolerrel kézi váltással játszani?:Dmilyen gombokra érdemes beálitani,hogy kézre essenek?
#81
#90: Vezettél már életedben ? mert megnézném hogy te hogy veszel be egy olyan kanyart 40 nél többel :D:D:D !!! Amúgy szerintem meg a haverok szerint nagyon jó lett a játék .. kivan kapcsolva minden meg kézi váltó JOY - al nem kormánnyal és k.rva jól lehet vezetni a kocsikat.... a grafika gyönyörű az évad rendszer zseniális :)
#80
92:már egyre gyakoribbak a patch ek konzolra is:)szoval ha a fejlesztok is ugy gondolják hogy hiba van benn ill sok a panasz valamire valszeg lesz patch majd rá!
itt az élo példa!A FIFA 10 re is jon KONZOL EXKLUZIV PATCH!
#79
#91: Igen igazad van, nincs hdd a boxon, valszeg ezért nincs visszajátszás, akkor ez rendben van. Én összehasonlításra a Simbin-es termékeket veszem elő, mert szimulációban szerintem még mindig ők a legprofibbak. Azokhoz a játékokhoz képest (GTR sorozat) szinte csak drifteléssel lehet bevenni a kis kanyarokat, akkor viszont időt vesztek, illetve beérnek a többiek. De az is lehet, hogy pont a sebességérzet hiánya miatt látom úgy, hogy egyszerűen nem veszi a kanyarokat, közben ezerrel megyek bele... :) a gond, hogy itt nincs pach max két év múlva Forza4
#78
Notiz?
Miért hiányzik a replay funkció?Nekem mind a visszajátszás,mind pedig a verseny újrajátszása működik,bármelyikre is gondolsz a replay alatt.Lehet,hogy nincs HDD a gépeden?Akkor tényleg nem is fogja visszajátszani,ahogy egyik versenyjáték sem,mert azt ideiglenesen mindíg a vinyóra menti az x.
Az irányítás,szerintem elég jó lett(Több év GranTurismo 1-4 után mondom ezt).A kis kategóriás autók erő hiányában nem igazán alkalmasak a sodrós kanyarbevételre,a nagyobb kategóriások meg erőből megoldják,akár csúsztatni is lehet,csak a gázzal kell finoman bánni.A kézifék az elég használhatatlan számomra,nagyon belassul az autó amikor használom.(Ezek a személyes véleményeim és tapasztalatom...)
#77
A legnagyobb gáz, hogy nem kanyarodnak az autók! A kis visszafordítókat egyszerűen képtelenség bevenni, a kormányzás mértékét pedig egyáltalán nem lehet állítani. Ha bérlünk pilótát érdemes megnézni belső nézetben, hogy milyen apró mozgulatokkal irányítja autónkat, a bevehetetlen kanyarokat pedig fél kormányfordulattal beveszi, jelezném ugyanazzal az autóval! A cikkben felsorolt jogos hibákon kívül hiányzik a replay funkció is.