Left 4 Dead 2 Gamekapocs TV videoteszt

  • Írta: InGen
  • 2009. november 30.
Link másolása
Megszámlálhatatlan mennyiségű elfogyasztott sör után, két átszinkronizálást és három újravágást követően, tizenkét eltört billentyűzet és négy falhoz vágott egér árán, egy idegszanatóriumban kikötött vágóval (thx Tyr), végül is elkészült a világ legelső Gamekapocs videótesztje!
Gamekapocs TV videoteszt:



Kemény? Persze! Durva? Naná, hiszen mi csináltuk. Obszcén és illetlen? Nyilván, hiszen javarészt az én fejemből pattant ki! De akárhogy is, elemi mértékben cool, angolosan vicces, és ami a legfontosabb: köröket büntet minden más hazai próbálkozásra!
216.
216.
szanszi
A játék nagyon jó, de van egy két komoly hibája.
Meglátásaim csakis Realizmus/szakértő módra érvényesek. A többi játékmód és nehézségi fokozat nagyon könnyű, csak csecsemőknek és óvodásoknak való.

Botok. Itt vérzik el a játék. A botok ugyanis hihetetlen kretének. Csak botokkal játszani nagyon nehéz, fináléig eljutni éppen el lehet, de azt befejezni már nagyon sok türelmet követel. Pl.:

- ha valaki megfekszik, azonnal rohan oda az összes (!!!) bot segíteni, bele a savba, tűzbe, bosziba, mikor mi van előttük. Ha a tank lever egy játékost, a bot szépen odakocog és élesztgeti fel. Persze a tank agyonveri a játékost.

- felháborító, hogy a bot meggyógyítja magát már akkor, ha csak sárgában van az élete. Gyógyítja magát a horda roham kellős közepén, úgy hogy körülötte nyüzsögnek a fertőzöttek. A gyógyszert ellopja a játékos elől. Ha kiszagol egy gyógyszert, akkor savon, tűzön, boszorkányon át is meg akarja szerezni. No Mercy 1 pályájának a végén ahogy le érnek a menedékház elé, ész nélkül elkezdenek rohanni felé. Persze általában tele van zombival, olykor egy boszi is van ott, így sok esetben fekvés vagy halál lesz a vége.

- Nem tudják eldönteni hogy lőjék vagy üssék a különlegest. Hiába van 2 méterre, lőni próbálja pisztollyal, mire lelövi addigra már késő. Ha messzebb van, akkor meg odaszalad, pedig lőhetné is (ez akkor a még jobb ha még sánta is ). Fegyverválasztásuk szar. Elkap a rohanó, odaszalad és egy szem kis légpisztollyal puttyogtatja a dögöt, miközben ott lóg a vállán egy teljesen töltött Benelli.
- valamelyik hülye antijátékos a Valve-nál úgy írta meg nekik, hogy a játéknak a két leghasználhatatlanabb fegyverét vegyék fel. MINDIG snipert és légpisztolyt vesznek fel.
- Ha felriasztod a boszit és bemenekülsz egy szobába, akkor kinyitja neki az ajtót az meg megöl. Ha nem tudja már kinyitni, mert az odaért az ajtó elé, akkor beteleportálódik a szobába és úgy nyitja ki az ajtót (!).

Fegyverek: Sebzés olykor kiszámíthatatlan; van amikor egy magnum lövésbe beledöglik a különleges, máskor meg fél tárat is bele kell pumpálni. Sebzési rendszer régimódi, minden fegyvernek meg van írva hogy hány golyó kell egy fertőzöttnek. Mindegy hogy hol találod el, akkor is annyitól döglik meg amennyi elő van írva (Ak 3db, M-16 6db(!!!), pisztoly 6db(!!!) sniper 3db)
Kis pisztolynál és SMG-nél nincs fejlövés egyből, csak a második golyónál robban szét a feje. Abszolút hülyeség hogy az M-16 akkorát sebez mint a kis pisztoly!.
Gránátnál nincs gyorsbillentyű, szépen előveszed és dobod (jó lassú, ismét egy elavult elem).
Magnum pofátlanul erős. Nonszensz hogy a magnum egy lövésből akár kettő zombit is megöl. Ha a kis lábujját lövöd el akkor is meghal egy lövésből. Ha megfekszel akkor is ugyanolyan pontos és gyors mint rendesen, ellentétben a pisztollyal. Szerintem úgy lenne korrekt, ha mellkasra kettőtől döglene meg.

-gránátvető gagyi. Ha mászik fel egy zombi a falon és te ellősz felette 1 méterrel, akkor is elműködteti a gránátot("hitbox"; jobb esetben "csak" lesebzi a társakat, rosszabb esetben felgyújtja a benzines kannát...). Ha viszont az egyik kolegát elkapja a smoker és te rálősz, akkor csak menjen mellé 10 cm -t, akkor sem működteti el...

-boomer epe bombára nem reagálnak a sárga mellényes zombik, de az igazi hányásra igen. A gránátok egyébként jól használhatóak, hatékonyak.

Fertőzöttek: A fertőzötteknek és a különlegeseknek nagyon jó az MI-jüj, bár pofátlanul csalnak. Itt a játék második legnagyobb hibája, ugyanis mocskosul csal. Eszméletlenül csaló. Pl.:
- eléd ugrik a földre vagy 3 méterre, de a földön rád mászik
-függőlegesen felugrik a magasba, majd hátulról ugrik rád
-hiába állsz a létra tetején, a jockey valahogy csak rá ugrik a fejedre (felmászik a lábadon vagy nem tudom...)
- puskatussal való leütésnek az időzítése teljesen rossz. Nagyon nehéz az ugró jockeyt vagy vadászt leütni. Nem ping függő, mert 20-40-es pingnél is nehéz. Hamarabb kell ütni mint kellene igazából, el van rontva. Nekem hiába nagyon jó a ritmusérzékem, a játék ezen része kissé rossz. (nem is FPS baj van , az fix 60-80)

-Sárga láthatósági mellényes, bohóc és a vegyvédelmi ruhás fertőzöttbe dupla annyi golyó kell! (sárga mellényes a legkutyább)

-hiába bújok el a fal mögött, a jockey akkor is a fejemre ugrik ("U" alakú ívben ugrik, ügyesen manőverezik ugrás után a levegőben..)

Játék, játékmenet:
A rendezőnek olykor van egy kis agymenése, például van amikor 2 lőszerhalmot tesz közvetlen egymás mellé. máskor meg sokáig nem ad lőszert. Tankot előszeretettel ad MÖGÉNK (Carnival)
Hordát spawnol a szemem láttára, rosszabb esetben bele az arcomba, vagy közvetlen mögém. Különlegest spawnol a fejem tetejére. Különlegeseknek sokszor nincs hangjuk (tanknak is!), a jockey t hang alapján nehéz betájolni (távolság, irány).
Vannak a játékban javítatlan bugok (ennyi év után is!). Szellőző járat nyílásában és a csővezeték alatt lévő zombit nem lehet leütni, csak lőni. Általánosságban ha szintkülönbség van a zombi és a játékos között (ládán, korláton, lépcsőn stb állva) akkor nem lehet ütni a zombit. Zombi beszorul guggolva a teherautó platójának a sarkába, ütni nem lehet csak lőni. Tank sziklája célkövetős és előretartással dob. A játék keresője pontatlan, frissíteni nem lehet. Kiírja hogy ilyen és ilyen kampányhoz lehet csatlakozni, de mikor csatlakoznék akkor rövid gondolkodás után kiírja hogy nem található ilyen játék. Nem jelzi ki hogy éppen hol áll a kampány, milyen a ping, stb. Már megkezdett töltést nem lehet megszakítani. Ha a botok keresztül lőnek rajtam , akkor nagyon idegesítően rángatja a képet (főleg ha az miatt nem találom el a különlegest. ) Semmi értelme, célja, de nagyon zavaró.

Egy szó mint száz, ezt a játékot nagyon szeretem, de vannak agyrobbantó hibái. Érdemes megnézni a képlopásaimat is, van képen is egy pár hülyeség.
Michael J. Caboose



215.
215.
crashpipi
Ma INGYENES a Steamen! ;)
214.
214.
DON GONDOCS
Land of the Dead – Road to Fiddler’s Green ever. Jó teszt
213.
213.
K2 The Highest
220: Köszi:) Majd megmondom InGen-nek, biztosan örülni fog:)
210.
210.
cghh
Petyka inkább örülj h csináltak tesztet a játékról és fikázd
209.
209.
Salamon&Ubul
#216: húúú k....va jó vagy meg k....va menőnek hiszed magad
208.
208.
Petyka
#215: sikerült elsütnöd a második legostobább dolgot, amivel egy fórumon érvelhetünk... Ezek után kíváncsi vagyok, mi van még a repertoárodban xD
207.
207.
Salamon&Ubul
ha te tudsz jobbat alkotni akk gyerünk
206.
206.
Petyka
#212: nem tetszik a hozzászólásom ne törődj vele, ilyen egyszerű... Egyébként meg ez a legostobább érvelés, amivel valaha találkoztam. Ecseteljem?



#213: Nem, a L4D nem vicces. Ez a videóteszt viszont az akar lenni. Vagy szerinted az is?

Uhhh...
205.
205.
Killió
#211: Szerinted a Left 4 Dead vicces?

Uhhh...
204.
204.
Salamon&Ubul
#211: nem tetszik ne nézd,ne törödj vele ilyen egyszerü
203.
203.
Petyka
Ez a videó nagyon gagyi. Se nem vicces, se nem ötletes, vagy jópofa... Inkább szánalmas próbálkozás. Kb. ilyen az, amikor az erőlködésnek beszarás a vége.



"Videoteszt", ami elve nem teljesíti be a nevében szereplő funkciót, ugyanis egy-két alapinformáción kívül (ami mondjuk egy, a játékról szóló reklámszövegből, vagy egy vonatkozó információs lapról egyébként is leolvasható) semmit nem tudunk meg...



ÖZ ÖGY NAGY NULLAAH höhöhöhö...
202.
202.
everlast
nem zombik hanem fertőzöttek:)zombi=élőhalott
200.
200.
adikas
Aki törten nyomja létszíves írjon rá hogy lehetne multyban tolni.
199.
199.
Gunner23
Lehet, hogy már írták előttem, de szerintem miközben a tesztelő beszél, mehetne halkan valami, a játékhoz illő zene.
197.
197.
dawe001
Remélem sok videoteszt lesz még.:)
196.
196.
Gillette
195.
195.
ThomasKoller
:D Megnéztem még egyszer a videót...

De most így odafigyelve,hát...

Nem mondanám épp tesztnek XD...

Nincs benne se bevezetés.se befejezés,ami azért nekem hiányzik...

Lehetne tényleg hosszabb és kevésbé felületes...

És a hang se legyen szerintem ilyen hangszínugrálós,vagy milyen:D!

De tényleg hajrá!
193.
193.
Bloodrose
#200: Ezt asszem már megbeszéltük...
192.
192.
Ingen_FAn
Kezdésnek szerintem pont jó...Innen már csak felfele vezet az út:D

Amugy meg az oltsa a videót,aki tud jobbat csinálni elsőre.
191.
191.
Pestoo91
Nem lesz rossz ez a videóteszt, csak így tovább :) ettől függetlenül egy-két dolgot máshogy kéne :/ elsősorban egy kicsit komolyabban venni... ennyi poén felesleges bele, és ez a Left 4 Dead 2 kőkemény hangon dolog sztem erőltetett volt, + ez a Marika nénis is... Marikanéniféle poénok + végképp nem kellenek bele...:DDD + egy kicsit hosszabban kérjük :) De: Első videónak sztem jó, + ezt egy tesztnek is felfoghatjuk, h mit kíván inkább a közönség :) én személy szerint ezeket kérném, és nem tudom h mennyien vannak még így vele... Ugyh, meg fogja érni még a többi billentyűzet- és egéráldozat :)
190.
190.
markus3
en inkabb a GK tv hive lennek de ..sokan a cikekert rajongnak ....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...