Mass Effect 2

Egy hónap telt el azóta, hogy Shepard döbbenetes bátorságot tanúsítva legyőzte Sarent, megállította a geth inváziót és ezzel elhalasztotta minden élet kipusztítását az univerzumban. De az ötvenezer évente felbukkanó reaperek még mindig hatalmas veszélyt jelentenek, és a gethnek is vannak még erőforrásai.
  • Írta: Ca$h

Kommentek

#322
#320: Szerintem szerencsés hogy mellőzték ezt a bolygó felderítést, teljesen fantáziátlan volt és fárasztó, ha nemtudnak mit kezdeni a lehetőségekkel inkább legyen lineárisabb de intenzívebb.
#320
#318: Nem értem az embereket. Nekem nagyon is tetszett a mako az elso részben. Jo volt hogy ledobott egy bolygon, és ha nem is tul nagyot, de egy részét bejárhattuk szabadon. A második részben valahogy mindig egy csoben kezdtem, és szinte alig láttam a bolygobol valamit, hacsak nem egy ablakon keresztul. Az sem tetszett, hogy míg az elso részben egy random bolygon azért legtobbszor viseltek sisakot, a másodikban viszont alig. Nem számított ha éppen akkora a gamma sugárzás a bolygon, hogy 1 perc alatt elrohadna az ember, bárki nyugodtan rohangált(az sem számított milyen fajba tartozik), mintha friss alpoki levegot szipkázna. Igaz, ez utobbi apro hiba, de egy picit élményrombolo.
Kicsit tul konnyunek is éreztem abbol a szempontbol a játékot, hogy fedezékben is mutatta a célkeresztet, így legtobb esetben elég volt fedezékbol becélozni az ellenfelet, majd kihajoláskor csak tuzelni.
Annyit elárulok, hogy a harmadik részben gyakran fogysz káromkodni amiatt, hogy fedezékbe bujás helyett, majd gurul egyet a karakter, viszont az utkozetek valami kurva élvezetesek voltak a 3.-ban.
További jo játékot hozzá :)
#319
#318: Kicsit irigyellek, egy hihetetlenül fantasztikus világ tárult fel előtted, és lesznek itt még csavarok meg meglepetések. :-)

Ha majd elkezded a 3-at, minden DLC-t szerezz be hozzá, ami csak létezik. Letaglózó lesz a komplexitása. És készülj fel rá, hogy az egyik legjobb multija van, noha bizonyos értelemben rá is leszel kényszerítve, ez kivételesen meg fogja hálálni magát.
#318
ez így ennyi év után biztos nagyon vicces lesz, de csak egy pár hete kezdtem játszani az ME-vel, és már a második rész közepén tartok

számomra MINDEN téren felülmúlta az első részt, amiben a harcot pl totál elbaszottnak tartottam, nem "bájosan hibásnak" :D miért kúszik ki a fedezékből? miért nem vették át as GoW (vagy még inkább a Kill.Switch rendszerét egy az egyben) itt már igen, itt lehet élvezni a küzdést

viszont engem épp az tett boldoggá, hogy nem kellett kajtassak a municióért, erre visszahozzák azt, a fegyverek túlmelegedése engem nem zavart az egyesben azt pedig nagyon nagy ötletnek tartottam, hogy univerzális ammo van, ami akár hónapokig is elég

azt már nem, hogy ilyen alapon miért kell négy különböző fegyver? miért nem egy ZF-1-es? :D ami bármi lehet, ami épp kell

a Makos részek hála a jó istennek kukára találtak, az 50. random bolygótól már agyfaszt kaptam, meg a fák, növényzet nélkül random elszórt majmoktól is, a története volt igazán király annak a résznek, és eddig (kb 40%-nál járok a kettesben, ez itt még nem olyan jó, de a hangulata máris űbereli, meg sokkal többet lehet röhögni, és az Asds Effect is jobb :D)
#317
heló, bocs, ugye a játék cdkulcsával tudom elvileg a cerberus hálózatot aktiválni? mert nekem ez negy megy, amikor beírom, azt írja, h a kulcs már használatban van pls segítsetek!
#316
Sziasztok!
Lenne 1-2 kérdésem...:
1. Ha veszek Bioware pontot és letöltöm az Overlord-ot akkor az magyar feliratos lesz?
2. Nekem a játék magyar és hogyha belerakom az Overlord-ot akkor az összes felirat stb. angol lesz? Vagy csak a DLC szövegei?
Köszi a válaszokat!
Hello
#315
Nem bírok várni... Egyszerűen olyan jó a Mass Effect hogy az nem igaz... De skacok föl a fejjel mindjárt 2012! :) Amint kijön magyarba meg is veszem :)
#314
#185: Ha nekem viselni kéne a következményeket 1 társam lenne .. :D Kijátszottam újra nem is olyan rég akkor 3 embert veszítettem. Most újra elkezdtem ... De érdekes aki a kapunál van azt szinte mindig lelövik... Én is Mordint jelöltem de nem jött be.. :( Nagybácsim is kivitte már a játékot és neki is csak Mordin halt meg... -.-
#313
ShadowBroker egy inoformációval kereskedő valaki, akinek a személye időröl időre változik, ja és rengeteg információ van a birtokában, sztem még valamien modon a politikába is beleavatkozik.. a valódi személyét csak nagyon kevesen ismerik, a 2. rész egyik dlc - je róla szol, itt kiderül h ki az aktuális shadowbroker,
spoiler!!

[ne spoilerkedjünk ha lehet, főleg ilyen durva dolgokat ne lőjünk le, úgyis mindenki elolvassa, mindegy, hogy kiírod a spolierveszélyt!!! - szerk.]
#312
#275: Én is a 2-vel kezdtem (mert a windows 7-en nem akart menni az 1 de ezt a problémát később megoldottam.) Amúgy értettem is majdnem az egészet... Ha meg nem értettem valamit megkérdeztem az egyik oszt. társamat ő meg már végig vitte az 1-et is meg a 2-t is. És akkor ó elmagyarázta. Nah most azért lenne egy kérdésem ki az vagy mi az a Shadow Broker (bocs ha nem jól írtam) ??? Sok helyen hallottam már róla de ezt sose értettem... :D
#311
#310: Hosszilag egyikkel sincs gond, ha nem vagy sijetős, hanem szépen mindig végignézed a párbeszédeket, átkötő vidiket, beszélgetsz a társaiddal, bejárod a terülteket, megcsinálod a mellékküldiket, akkor elleszel mindkettővel. A kérdés az, melyik stílus áll hozzád közelebb. A futurisztikus sci-fi, amiben az akció dominál az RPG elemekkel szemben, vagy egy 1200-as években játszódó fantasy, ahol több terepet kap az RPG. Bár kevesebb van benne, mint az első részben, de több, mint az ME2-ben. Karakterekben és történetben, nem beszélve az atmoszféráról, mindkettő zseniális, szóval nehéz döntés. De figy, a Mass Effect 2-őt 1990 pénzért dobják utánad bármelyik üzletben, így sztem ruházz be mindkettőre. Hidd el, megérik a pénzüket.
#310
help meh! melyiket vegyem meg, melyik a jobb, ez, v a wicser 2?! gondolok itt hangulatra, hosszra, nehézségre. előre is köszi
#309
Nah. Sikerült :) kész az öngyilkos küldi :) Igaz velem együtt 6an maradtunk meg de nekem így is jó :) (most különösen örülök mert már egyszer kitoltam csak akkor még nme fejlesztettem nagy fos voltam mindenki meghalt bele értve engem is és most... csoda :) )
#308
#303: A legjobban az zavart amikor találkozunk Kaidennel (vagy Ashely-vel ha férfivel tolod), és valahogy nem történik meg az a bizonyos csoda, amit monjduk az első részben érzel mikor monjduk kinveznek Spcetre-nek!
#307
Na végre le gyűrtem azta koptert huh nem volt könnyű mivel kifogyott begyűjtő részecske fújóm de sikerült :)
#306
#293: Vidd végig a játékot majd megtudod... Bár már én is nagyon kíváncsi vagyok a végére de már csak 1 embert kell beszereznem. :)
#305
#304: 1.azér nem mondanám h nincs csucsgéped:P
2. menj be a játék mappájába,ott a binaries,és ott van 1 masseffectconfig.exe fájl.ott asszem be tod állítani,meg az AA-n kívül minden mást beállítani
#304
Én régóta kerülgettem ezt a játékot, mivel alapvetően a középkori jellegű környezetben játszódó szerepjátékokat kedvelem (kivéve a Fallout 3 :P ). Végül elkezdtem játszani a gamával, és kb az első 5 perc után megfogott.

Eszméletlenül jó a játék, remekül ki van találva az univerzum.
Bár nem egy csúcsgépem van (2 magos AMD, 2 giga ram, 4870 Radeon), mégis simán bírja 1920 felbontáson 16X anizotróp filterrel. Egy dolog zavar, nem tudom a beállítás menüben állítani az élsimítást. Ebben kérném a segítségeteket. 40-45 FPS-em van és szeretnék szép éles széleket a játékban, ha már lúd legyen kövér. Radeon HD 4870-es karim van. Catalystban hiába állítok külön élsimítást, a játék felülírja a saját beállítását, magarán a nulla élsimítást. 2-4X már tűéles, és csipkementes képet adna ezen a felbontáson, de nem tudom hogy lehetne beállítani, mivel a beállítások menüből hiányzik sajnos.
#303
#299: de akkor írj már rá példát, hogy szerinted hol voltak ezek, mert hogy őszitne legyek, én egyszer sem éreztem így, és kívánxcsi vagyok h te hol érzékelted ezeket a le nem csapott labdákat :)