Heavy Rain

Emlékeztek még a Fahrenheitre, más néven az Indigo Prophecyre? Arra, hogy mennyire forradalmi volt a játék szinte minden szempontból, legyen szó akár a történetről, az irányításról, vagy éppenséggel a karakterábrázolásról? Akik emlékeznek, nagyon várták már a Heavy Raint, azt a játékot, mely a korábbi sikereket hivatott új generációra vinni, és még forradalmibbá tenni. Lássuk sikerült-e neki!
  • Írta: Ca$h

Kommentek

#263
Ma fogom újra elővenni és összehasonlítani a Detroit-tal, ami nekem a megjelenése óta a legerősebb story-s és atmoszférás game. Remélem észrevehető lesz a fejlődés a kettő között :D
#262
9
Ev után it van komment ..;)
#261
De jó, 6 évvel a megjelenés után is vannak kommentek. Ma A bunker című játéknak utánaolvasva láttam, hogy dîcsérte egy német srác ezt a játékot. Gondoltam, elolvasom a tesztet. Most már jó olcsó, lehet, hogy beszerzem :)
#260
NorbiiiModerátor
#259: De még mennyire üt, nagy játék! :)
#259
#258: Befejezve... Hát ez valami fenomenális.

"A PS3 ismételten bebizonyította, hogy exkluzív címeivel nem lehet versenyezni."

PS4-en is üt!!
#258
Kicsit körülményes lett az irányítás PS4-re így 2016-ban, de a játék éppoly zseniális, mint eddig!
#257
NorbiiiModerátor
#256: Nekem is ennyi volt, csak ps3-ra! Egyébként szerintem a világ egyik legjobb játéka, nekem az egyik kedvencem lett. A Beyond szintén ütős lett, ez a két játék egyszerűen fenomenális! :)
#256
Gondoltam szólok, hogy PS4-re a játék most 3090 Ft.-ért előrendelhető a PSN-en!!! Március 2 van egyébként megjelenési dátumként feltüntetve.

3090 Ft.-! Alig hiszem el.
#255
NorbiiiModerátor
Ma édesanyám meglepett a játékkal, és bár csak nemrég kezdtem el játszani vele, de már most piszkosul megfogott, nagyon tetszik! :)
#254
Lenne egy kérdésem. Ha újra akarom játszani a különböző endingek miatt (és ezek különféle trófeákkal is járnak, ha minden igaz), akkor elég csak a chapter selectből kiválasztani valamelyik részt, és onnan befejezni az adott, másféle végigjátszással, vagy New story-val kell végigmenni, hogy külön végigjátszásnak számítson?
köszi
#253
ISZONYAT JÓ, különleges, semmihez nem hasonlítható! Sokszor nekiállok játszani vele, 20 perc játék után ràmtelepszik az az érzelmekkel teli hangulat ami áthatja és végigkíséri a gammát, tudjátok, leginkább ahhoz tudom hasonlítani mikor egy jó könyvet olvas az ember..HIHETETLEN, FANTASZTIKUS HANGULATA VAN!
#252
Valaki nem tudja mért áll meg a csávó a 6-dik pályánál, mikor felveszi azt a szemüveget?Crime Scene <---- ez az a pálya.
Előre is köszi ha valaki tudja
#251
én tizest adnék rá
#250
Őszinte leszek: ezt a játékot eléggé kerültem, amíg egyszercsak rám nem jött,h ok, ha ennyire mondja mindenki,h ilyen olyan jó akkor megveszem max túladok rajta.
Ez a játék életem egyik legnagyobb meglepetése, az egyik legjobb sztorival amit valaha láttam, végig csúcson tartott izgalommal (gyakorlatilag az elejétől a végéig csak erre tudtam gondolni, még ha nem játszottam akkor is), a gyomrom a torkomban még most is.
Ez a játék maga a tökéletesség minden téren. örökre emlékezni fogok minden pillanatára, akarom látni minden végkifejletét és már most el is kezdem elölről.
Aki kihagyja, élete egyik legnagyobb hibáját követi el...
#249
Van vmi hír a mozi filmről?
#248
Klassz játék
#247
K&H
#240: Szerintem 100%-ig igazad van. Ha filmet akarok nézni filmet veszek nem játékot...
#246
K&H
megnéztem benne egy két vidit de nem igazán fogott meg, mert jaj nyomd meg a gombot nyomd meg a gombot, olyan mintha nem is te irányítanád de persze ez csak az én véleményem
#245
Eszméletlen ez a játék. Az első percétől az utolsóig élveztem. Annyira magávalragadt a story hogy nem bírtam letenni a controllert. 1 nap kellett a végigjátszáshoz. Hihetetlen interaktivitás van a játékban, s télleg beleélheted magad az emberek helyzetébe. Pl ha izgalmas rész volt én is izgultam,hogy na most ebből mi lessz. Nah de a legjobb hogy többször ki lehet tolni hiszen 1-2 gombot jól vagy éppen rosszul nyomsz, vagy akár több mindent megcsinálsz a gameban akár az egész story jövőjét is megváltoztatahtod.

A cikk nagyon jó volt gg hozzá a Sony-nak és a többieknek meg sok sikert. Ilyen játékok kellenek az embereknek. (Uncahrted 2 , God of War 1-3, Metal Gear Solid, HEAVY RAIN)
#244
#243:

SPOILER ALERT

- Shelby NEM saját maga ellen nyomozott, hanem azokat a nyomokat gyűjtötte össze, amiket a szülőknek küldött el. Ugyanis megtalálta Ethant, a "tökéletes apát", akire ő vágyott, és szeretne lezárni mindent életében, ezért gyújtott föl mindent ami emlékeztette őt erre.
- Ethan Blackoutjai azért voltak, mert mikor elütötte az autó a fiút, Ethant is elütötte, és kómában volt fél évig. A pszichiáter mondta, hogy a kómának lehetnek bizonyos mellékhatásai, egyik volt a kihagyás, a másik pedig a tömegtől való iszony (ami az egyik okozója hogy nem találta meg időben Jasont)
- Az origami Ethan kezében viszont nincs ilyen egyértelműen megmagyarázva, csak utalások vannak rá. Mégpedig Scott mondta, hogy már figyelte Ethant egy ideje, és lehet hogy követte a kihagyásoknál, és a kezébe nyomott egy origamit, vagy esetleg ő találta meg azt valahol.

SPOILER ALERT vége

Nekem volt szerencsém kipróbálni, kétszer végigvittem, egy fantasztikus játék, aminek a története nagyon jól sikerült, talán az egyik legjobb. S bár vannak benne bakik, szerintem egy maradandó élmény azoknak akik játszottak vele. A karakterek pedig mind szerethetőek, még a mellékszereplők is kidolgozottak.