Call of Duty: Modern Warfare 2 Resurgence Package DLC

  • Írta: Ca$h
  • 2010. június 6.
Link másolása
A mapátia egy rendkívül súlyos betegség, okozója a Call of Duty: Modern Warfare 2 addiktív, többjátékos módjának a túladagolása. Tünetei: kedvtelenség, súlyos evés- és alvászavarok, illetve az életre való képesség teljes hiánya.
Szerencsére, mint minden jóravaló patika, az Infinity Ward is kiadja időnként a gyógyszert eme betegségre, persze méregdrága áron (1200 pontért, 15 dollárért), de ez minket egyáltalán nem zavar, mert szükségünk van az adagunkra. Aki esetlegesen a klinikai halál közelébe került - a súlyos elvonási tünetek miatt - annak itt van az új Resurgence (újjáéledés) csomag, a remény az életbemaradásra!
 

Akárcsak a Stimulus (az előző csomag) esetében, itt is három teljesen új illetve két régebbi, kissé átalakított CoD 4-es pályával örvendeztettek meg minket a készítők. Mondanom sem kell, hogy mindegyik térkép egytől egyig zseniálisan átgondolt, könnyen tanulható és sok-sok szép órát fog okozni nekünk, egymás kegyetlen mészárlásával, felrobbantásával és tarkón szúrásával.
 

Ahogyan az sejthető  volt, az Infinity Ward atomjaira bomlásának köszönhetően ezúttal nem készültek nekünk olyan reklámkampánnyal, mint pár hónappal ezelőtt, ami miatt kissé szomorú voltam, de erre számítani lehetett. Szerény hazánkban viszonylag későn lehetett elérni a csomagot, az amerikai accountokkal este nyolc körül, az angolokkal meg érthetetlen oknál fogva jóval este kilenc után. De megérkezett, itt van, és remélhetőleg mindenki elégedett lesz vele. Plusz örömhírként vélhette felfedezni a játékostábor, hogy az eredetileg bejelentett egymást követő kettő DXP (dupla tapasztalati pont) hétvége, egy teljes hétté bővült, úgyhogy prestige-re fel gyerekek, még tart a vadászidény!
 

A három új pálya a Fuel, a Trailer Park és a Carnivale. A Fuel egy rendkívül nagy placc, rengeteg lehetőséggel kecsegtet, legyél akár sniper, akár az a rohangálós, harcos fajta. Leginkább HQ-t (Headquarters) érdemes rajta tolni, ilyenkor őrületesen felpörögnek az események, még egy ilyen nagy pályán is. A Trailer Park leginkább a korábbi Favela pályára emlékeztet, a szorosan egymás mellett elhelyezkedő kis házakból villám gyorsan utoléri az embert a halál, itt leginkább S&D-t (Search & Destroy) érdemes játszani, a folyamatos izgalom garantált. Személyes kedvencem az új Carnivale, ami nem hasonlít egyik korábbi térképre se, hihetetlenül szépen kidolgozott, a mérete is ideális, és döbbenetesen jókat lehet rajta harcolni, legyen szó bármilyen játékszabályról.
 

A két régi klasszikus a Vacant és a Strike. Azoknak, akik korábban már több száz órát töltöttek el rajta a CoD 4-ben, fel fog tűnni, hogy ha minimálisan is, de átalakították őket, ezzel új stratégiai lehetőségeket csempészve a játékmenetbe. Ez legfőképpen a Strike-on fog feltűnni, ahol szinte már minden épületbe és azok második szintjére fel lehet menni, ezzel remek lehetőséget nyújtva a pulykavadászatra.
 

Akárcsak a Stimulusnál, sajnos itt is rákényszerítenek minket arra, hogy ha csak az új pályákon akarjuk tolni, akkor kénytelen vagyunk a véletlenszerűen kisorsolt játékszabályoknak kitenni magunkat, ami rengeteg ember számára frusztráló lesz. Ha nem vagyunk képesek ezzel megbirkózni, akkor természetesen a kedvenc játékunkat választva igencsak nagy esély van arra, hogy találkozni fogunk az új pályákkal is, de sajnos nem minden esetben.
 

Ha az IW készült volna nekünk egy hasonlóan zseniális kampánnyal, ahol esetlegesen a már megkedvelt szereplőkkel újra találkozhattunk volna, akkor igazán semmi kivetnivalónk nem lehetne az új csomagra. Mindegyik pálya fantasztikus és a régieket is nagyon ügyesen kiválasztották. Hogy lesz-e harmadik csomag? Az IW elmondása szerint ez csak rajtunk, a rajongókon múlik, ha elegendő eladást fognak produkálni, akkor lehet rá számítani. Én remélem, hogy ez így lesz, hiszen mi lesz majd velünk, mapátiában szenvedőkkel, ha nem jutunk hozzá az adagunkhoz. Messze van még a Black Ops, nem hiszem, hogy ki fogjuk bírni addig…

Kapcsolódó cikkek

118.
118.
dobidani
juhhuhú ! 10 -es prestige lv 38.!

117.
117.
latyaa
Én sajna nem tom meg venni nincs rá cash :D de szivesen meg veném most prestigeltem és uncsi mindig azokon a pályákon menni igy prestig közbe kicsit fére tetem a gama-t igy most marad a red dead redemption
116.
116.
Ca$h
114.
114.
pier33
na most őszintén ez nagyon szar... :D

113.
113.
Ca$h
112.
112.
OLLiE
#111: PONTOSAN!!!Igazad van barátom...nagyszeruek a pályák, de itt nem nagyon az a téma...amúgy én a Stimulusra egy fillért sem koltottem :P..és biztosan a Resurgence is meglesz ingyen :P !!!!!
111.
111.
ZooLmt
Amikor megjelent a második map pack, tudtam előre, hogy mi lesz itt a kommentek nagy részében. Mindenki jön és fikázza az Activision-t, a dlc árát, úgy nagyjából mindent, ami az MW2-vel és készítőivel kapcsolatos. Tehát ugyanazt elismétli, amit már az első pályacsomag megjelenésekor leírt. De kérdem én: muszáj ezt? Miért nem szól senki arról, hogy mennyire jók az új pályák? Hogy mindegyik egy kis mestermű a maga nemében - a felépítésével, a távolságokkal, az egyediségükkel, a játszhatóságukkal. Senki sem szereti itt ezt a játékot, barátaim? Vagy épp ellenkezőleg. Nagyon sokan szeretitek és pont emiatt kritizáljátok? Aki szereti, az úgyis megveszi az összes megjelent és jövőben megjelenő kiegészítést, nem húzza a száját az ára miatt, mert pontosan tudja, hogy mekkora élmény vár rá, amikor először (és aztán ezredjére) leül játszani az MW2-vel. Aki TÉNYLEG szereti. Aki viszont nem, az egyszerűen ne vegye meg és kész - ahogy ezt már leírtátok többen is. Viszont ennek a végeláthatatlanul áradó fikatengernek nem látom semmi értelmét.
109.
109.
Ca$h
#108: Ez is egy vélemény! De konzolon nem rak be olyan szobába amilyen mappa neked nincsen meg...
108.
108.
Shotgun Blues
Cash: Értem én az álláspontod, hogy fizessenek a PC-sek is, de nem gondolod, hogy épp elég szopás volt, hogy butított Codot kaptunk?

Persze, nem kötelező megvenni a DLC-ket, de ha tegyük fel meg akarnám mindkettőt, az kb 9000ft. 10ezezért vettem az MW2-őt... Azért ez valahol tényleg nem kóser, és bár nem vagyok játékfejlesztő, de pár mapot összedobni biztos nem nagy munka, főleg, hogy a 10-ből 4 db régi, és mindössze annyi a változás, hogy több a cserép a falon.

Plusz elvileg játék közben, ha nincs DLC megvéve, és épp egy ilyen map jönne, levág minket a francba, ami a két pakkal együtt plusz 10 map, tehát nagyjából 50%-ban le fog engem dobni az IWNET.



Ne szépítsünk, ahogy lejjebb is írták, ez bizony gerinctelenség és igénytelenség.



A kihajolást is inkább kivették, ahelyett, hogy megoldották volna normálisan.
107.
107.
tjames
#106: semmisemmi.... :)
106.
106.
CJgabor
#105: igen! mert mit gondoltál??
105.
105.
tjames
#104: Mit csináljanak, válaszoljanak a 10 üzenettel korábbira?

:))))))))
104.
104.
M3rcy
basszus, mért van az, hogy mindig az előző üzenetre válszoltok. így, hogy megértsek vmit mindeig 4 oldallal kell visszanéznem :DD
103.
103.
Ca$h
#102: Ó te jó ég! No comment...
101.
101.
tjames
100.
100.
Ca$h
#99: Nincsen még PC-re jó ideig, úgyhogy jöhetsz nyugodtan! ;)
98.
98.
tjames
#96: Tán az ágy ingyé van?????

Ami megspórolunk Ca$h fekhelyén azt elköltjük a fogyasztásán.

Nálad meg fordítva :)

MUHAHAHAAAAa
97.
97.
Ca$h
#96: Na ne csóróskodjuk itt el a dolgot... ez az összeg igencsak korrekt!
95.
95.
tjames
#94: Ki itt a sztárvendég norb? Mindenki ugyanúgy tejel!

még a féllábúak is :)
93.
93.
Ca$h
#90: te az ecseri piacon szoktál vásárolni? OK! Nincs több kérdésem! :) A lét délelőtt utaltam a GK talira... ;)
92.
92.
hakydakillah
90. vagy most van akcióban pár arcade játék, pl:

Worms 2: Armageddon - 400 pont

Battlefield 1943 - 800 pont

Call of Duty - 800 pont



Szóval 5pálya helyett 2teljes játékot lehet venni, vagy GK talira elmenni :-)

91.
91.
tjames
#90: Ahogy mondod! 15$-ért inkább GK2.0 mint MW2 DLC2

:) :D :) :D :)
89.
89.
tjames
#88: Beszélsz itten mellé.... Azt mondta norb, hogy HOZZ SÖRT A TALIRA ! ! !

Ez volt a lényeg....

Bár sört azt veszünk mi,,,úgyhogy RÖVIDET HOZZ ! :K)
88.
88.
Ca$h
#87: Hát köszönöm a sajátos dícséretet... ;)



Peccskért pénzt kérni szerintem egy harmadik világháborút kirobbantó ok lenne, de persze ez sincsen kizárva! :)



Én már régóta úgy vagyok vele, hogy a munkáért nem sajnálok pénzt kiadni, egy-egy ilyen csomagban rengeteg munka van, amin emberek dolgoztak, nem is akármilyen tehetséggel és képesítéssel megáldottak! Ezen gondolkozz el egy kicsit! ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...