Jövőbe tekintő sorozat 26. rész: A játékipar 10 legszexibb nője

  • Írta: Daks
  • 2010. július 23.
Link másolása
Újságírók, műsorvezetők, neves game designerek és igazi geek topmodellek. Összegyűjtöttük nektek a játékipar 10 legszexibb nőjét, a felsorolásból pedig nem hagytuk ki a magyar neveket sem.
10. Amber MacArthur
A sort egy igazi kockával kezdjük. Amber teljes karrierje a kütyük körül forog, ő készíti a CommandN című video podcast sorozatot, a Net@Night társvezetője, és a kanadai G4TV-ben is szerepel, mint a Torrent és a Gadgets and Gizmos állandó bemondója. A most 34 éves újságíró legújabb műsora az Xbox rajongóknak szóló Girls Go Geek, melyben a főszerepet mi más is kaphatta volna, mint a női nem, és a technika.


Amber a szakma minden ágazatában kipróbálta már magát, dolgozott a CBC Television és a Discovery Channel csatornáknak, volt már webdesigner, rendszeresen blogol, van saját könyve, aktív a közösségi oldalakon, a The Calgary Sun Urbane Magazine hasábjaira pedig máig rendszeresen ír a legújabb internetes trendekről. Imádja a kördiagramokat, a gyors Wi-Fi elérést, és a svéd dolgokat.




9. Becky "Aktrez" Young

A Girls Entertainment Network első embere, Becky Young gyerekkora óta gamer. Négyévesen kapta meg az első, bátyjával közös Atari játékgépét, az American Musical and Dramatic Academy elvégzését követően pedig főállású gamer lett. A Mythic Entertainment marketing koordinátoraként részt vett a Dark Age of Camelot népszerűsítésében, majd community menedzserként folytatta a munkát, mígnem 2005-ben átigazolt a Video Games Live című koncertsorozat szervezőihez.


Saját játékmagazinjának szerkesztése mellett a kisasszony jelenleg műsort vezet a Maxim Rádióban, irányítja a The Next Level adásait, illetve vendégsztárként sűrűn feltűnik a G4TV adásaiban is. A kedvenc mangája a Dramacon, a filmek közül a Csillagport, a Star Warst, az Indiana Jonest és a Keresztapát szereti, játékokból pedig a GTA 4, a Rock Band, a WoW, a Bioshock, az Uncharted, a Heavenly Sword, a Boogie Bunnies, a Boom Boom Rockets és a The Movies címekért rajong.




8. Morgan Webb

Morgan Webb a játékújságírás nagyasszonya. 2001-ben kezdte pályafutását a TechTV-ben, majd az FHM Tips From The Gaming Goddess című rovatát vezette évekig. Valamikor ezekben az időkben került a G4TV-hez is, ahol az X-Play című videomagazin arca lett, tavaly pedig elindította saját blogját, a WebbAlertet, illetve egy új, hetente jelentkező magazinműsorban, a G4 Undergroundban is szerepet vállalt.


A most 32 éves Morgan korábban gyerekszínészként is megcsillogtatta már tudását, szerepelt többek közt a Gerber bébiétel amerikai kampányában, illetve a McDonald’s is reklámozott vele. Első játékkonzolja egy Atari volt, kedvence a Combat, de a Phantasy Start és a The Legend of Zeldát is imádja.




7. Kristin Holt

Az American Idol első évadjának döntőse, Kristin Holt kis híján műsorvezető lett a FOX-nál, ám a csatorna vezetősége egy nappal a debütálása előtt meggondolta magát. Az 1981-es születésű texasi farmerlány azonban nem adta fel, és meghódította a médiát, elsőként egy kereskedelmi rádió reggeli műsorát vezette, majd a G4TV-hez került, ahol legtöbbet a Cheat című műsorban láthattuk.


Kristin korábban a Dallas Cowboys cheerleadere volt, de a Stranger Days nevű bandában is énekelt pár évig, mostanában pedig pókerközvetítésekkel foglalkozik. Kedvenc játéka a Mario Kart, és ha elkerülne egy lakatlan szigetre, ahova egyetlen dolgot vihetne csak, akkor az egy iPhone lenne.




6. Lola
Az Eurovíziós Dalfesztivál tinisztárjával, Lolával általában videoklipekben, koncerteken és televíziós műsorokban találkozhatunk, szerepelt már a Barátok köztben és a Szombat esti lázban is, azonban kevesen tudják róla, hogy játszani is szeret. Ő a The Sims 3 egyik hazai reklámarca, még saját, róla mintázott karaktert is kapott a játék, ha pedig valamilyen Electronic Arts rendezvényről hallunk, akkor nagy eséllyel ő is szóba kerül.


Lola 1988-ban született Hatvanban, a csillagjegye oroszlán, kedvenc filmje az Alkonyat, a Shrek és a Skarlát betű, oda van Antonio Banderasért, zenében pedig Jonas Brothers, Pink, Rihanna és Good Charlotte rajongóként tarthatjuk számon.




5. Jessica Chobot

Jessica Lynn Horn, avagy Jessica Chobot az IGN játékmagazin újságírója. Internetes pályafutását egy 2005-ös fotósorozatnak köszönheti, a kompromittáló pózokban történő PSP nyalogatás pedig annyira népszerű lett, hogy maga a Sony is felhasználta azt egy későbbi reklámban. A hölgy nem sokkal később már a G4TV-ben szerepelt, majd feltűnt a Fuel TV The Daily Habit című műsorában, és a Likesfool TV-n is, mint a Gamer’s Dojo háziasszonya.


A pályafutása persze nem merül ki ennyiből, blogol, dolgozik az FHM-nél és a Maximnál, és Steven Lisbergerrel közösen még egy sci-fi forgatókönyvet is írt. 2005-ben járt először az E3-on, rendszeresen World of Warcraftozik, korábban volt egy DS-e, melyet később PSP-re cserélt, és bár nem szereti a véres horrorfilmeket, a Resident Evil és a Silent Hill feldolgozások nagyon tetszettek neki.




4. Veronica Belmont

Veronica Belmont a legszexibb, és egyben legtermészetesebb gamer firkász, akit valaha láttunk. Jelenleg a Tekzilla című heti videómagazin társműsorvezetője, de ő csinálja a kizárólag amerikai Playstation Store rendszeren elérhető Qore csatornát is, melyben a menedzselésen kívül játéktesztelői, és újságírói feladatokat lát el.


A connecticuti Hartfordból származó, most 28 éves hölgy korábban a CNET Buzz Out Load és a Mahalo Daily podcastekkel szerzett hírnevet, de írt cikkeket a Slate, a DoubleX, a MaximumPC és a PC Gamer Magazine hasábjaira is. Veronica igazi geek, nem untatja magánéletével az embereket, Facebookon mégis húszezer barátja van, a Twitteren pedig nem kevesebb, mint másfél millió követője. Imádjuk!




3. Jade Raymond

Van pár üresfejű cicababa a sorban, ám Jade Raymond nem a testével, hanem az eszével futott be. Diplomáját számítógépes tudományok szakon szerezte a McGill Egyetemen, majd a Sony Online kutatás és fejlesztői csapatánál helyezkedett el. Útja innen egyenesen az Electronic Artshoz vitte, ahol a The Sims Online producereként debütált, majd átpártolt a UbiSofthoz, és megalkotta az Assassins’s Creedet.


Jade jelenleg az új Splinter Cell játékon dolgozik, 1975-ös születésű, és máig eszméletlen gyönyörű. Származását tekintve negyedrészt kínai, negyedrészt ausztrál, és félig kanadai, kedvenc karaktere a Donkey Kong, megszállott Resident Evil rajongó, önmagát pedig mohó játékosnak tartja, máig sokat Everquestezik.




2. Koller Katalin

Jó érzés, hogy nem csak az amerikaiaknak, de nekünk is van egy felsőkategóriás gamer szépségünk. Koller Katalin közgazdász, három évvel ezelőtt lett Miss Hungary, de a szépségverseny döntője után azonnal visszavonult. A 27 éves szentendrei lány jelenleg BadSector legújabb, angol nyelvű játékmagazinjának és aukciós portájának, a Gladrielnek az újságírója, műsorvezetője.


Katalin nickje Gladriel.Cat, az új magazinban pedig már tesztelte is az Alan Wake, a Modnation Racers, az Alpha Protocol, a Red Dead Redemption, a Super Mario Galaxy 2, a Singularity és a LEGO Harry Potter játékokat.




1. Jo Garcia

Jo Garcia, háromszoros Cyber Girl nyertes címlaplány a Playboy magazin The Gamer Next Door rovatának szerzője. New Yorkban lakik, idén lesz 30 éves, és játékfüggő. Imád minden RPG-t, kedvence a Radiata Stories és a Xenosaga trilógia, testét Wii Fittel tartja edzésben, de a Final Fantasy XIII-ba is beleölt már több mint 100 órát.


A kisasszony szuper-szexi, varázslatos személyiség, és bizony nem ijed meg attól sem, ha le kell dobnia a ruhát. Los Angelesben rúd-, és sztriptíz táncos iskolát végzett, 2001-ben Playmate lett, és azóta is rendszeresen fotózzák, hol fehérneműben, hol teljesen fedetlenül. Érdemes ráguglizni, bizony lesz pár finomság a találatok között!


A tízes toplista végére érve nem maradt más hátra, mint kikérjük a véleményeteket. Egyetértetek a listával? Jó a sorrend, vagy ti mást raknátok előre? Melyik lány tetszett a legjobban? S ki az, akit hanyag módon kihagytunk a felsorolásból? Várjuk a véleményeket!

Kapcsolódó cikkek

120.
120.
Giggsy
#112: Igazából még igazad is lehetne, de a cikk címe, hogy a játékipar 10 legszexibb nője. Lola nem része a játékiparnak. A többi mind műsorvezető, újságíró, fejlesztő. Lola "csak" egy gamer, így ha ő itt van, akkor itt lehetne pl Mila Kunis is, aki közismerten hatalmas WoW rajongó.
119.
119.
bifi
hm...nalunk szebbek a csajok Pozsonyban :)
118.
118.
bifi
hm...nalunk szebbek a csajok Pozsonyban :)
117.
117.
TheEndriify
Valóban Jo Garcia a legszebb:D Egy kört lenyomnék vele persze Fifa-ba vagy amin akar :D
116.
116.
Berencsit
Szerintem Jo Garcia, a legdögösebb :)
de látom mások is rá szavaznak. :)

de szerintem Lola is jó csaj. És attol hogy átlagos még baszott jó csaj:), szerintem ő a második legjobb a listán.
115.
115.
bledzer
116.

1 A helytelen írományokért a tanító néni 1-est ad, de neked nem sok közöd van hozza.

2 Az én képem ott a profilomon. Biiiibiiii

3 eben igazad van.

4 Jo garcia abban több Lolánál, hogy atom sexi, míg Lola olyan mint egy hamburgeren nevelt malacka aki nemes egyszerűséggel nem talál a legsexibbek sorai közé.
114.
114.
Leon
1. és 2. korrekt, a 3. és 4. mehetne hátrébb, a 7. és 8. mehetne a helyükre. De végül is teljesen mindegy.
113.
113.
CJgabor
nekem ez rendben van, lola mehetne hátrébb is. az első kettővel egyet értek :D a PSP nyalogatós csaj sem rossz de sokat nem látni belőle, az egyiken szop, amásik meg túl távoli :D
112.
112.
catilina
Drakecsaj, és a többiek! (Akinek nem inge, ne vegye magára!)



1. Mielőtt bárkit is írásban fikáznál, tanuld meg az alapvető helyesírási szabályokat! (Még mindig nincs -al, -el rag, csak -val, -vel!)

2. Ne ítélj ránézésre! (Főleg úgy ne, hogy a te képed nincs itt)

3. A Sims is játék, nem értem, miért gondolod, hogy az UT különb nála. Engem speciel sosem érdekelt, mégis játékosnak tartom magam.

4. Nem tett le semmit az asztalra játékfejlesztés terén, de ő itthon a Sims arca (írták, akkor biztos az). A szerkesztők ezt valamiért idesorolták, hát most itt van. Jo Garcia pl. mit tett le az asztalra a pucér fenekén kívül? Ő miért kevésbé ciki, mint Lola? Kérdem én érdeklődve.



111.
111.
IceColdKillah
Én egy vmit megtanultam már: néha az akit jól ismersz, kiderül hogy nem is ismered annyira....



Pl.: Az egyik rokonomról megtudtam hogy 8 éve deszkázik. Én pedig kb 12 éve ismerem....



Szal Lola esetében van esély arra, hogy a látszat csal! XD

Viszont ha nem is UT-ben de Soul4-ben esélye se lenne...ellenem.
110.
110.
drakecsaj
#112: Nézz rá...annyi bőven elég hozzá xD
109.
109.
Jinbobo
Tény hogy Lola nem éppen ide való. Ő a kakukktojás!
107.
107.
HomoLudens
#110: Ez az drakecsajt a gamer csajok közé :D én addig nem is vagyok hajlandó szavazni :)
107.
107.
megalonagyix
106.
106.
drakecsaj
#109: Az még hagyj ám hogy igaz a kijelentésed. De Lola gamer világban mit tett le az asztalra? SEMMIT! Szeret játszani a Sims-el. (Ennyi erővel én is bekerülhetnék a listába, hisz én is szeretek játszani, bár nem a Sims-el -__-" )

Meg a Sims reklámarca...nah bumm. (Simán kinézem belőle hogy csak a hírnév miatt vállalta) De ha mondjuk kihívnád UT2004 meccsre, akkor ott helyben elvérezne XD
105.
105.
bledzer
107... a cikk címe, hogy legszexibb... és ahogy mondod Lola áltagos (gyenge átlagos XD ). Átlagos - legszexibb, nem igazán fér össze
104.
104.
IceColdKillah
#107: Átlagosan igazad van! XD
103.
103.
catilina
Nem értem, mi bajotok Lolával. Átlagos tinicsaj. Szerintem abszolút nem néz ki rosszul, és nem is hülyébb a többi tininél. Hogy Magyarországon vannak ilyenek? Az miért gáz? Minden országban vannak átlagtinik, és bizony, az átlagtiniknek átlagízlésük van. Hogy az átlagtinilány egy átlagromantikus átlagvámpírfilmért rajong, az tökéletesen normális, hogy mást ne mondjak: átlagos. Átlagízlés, nemcsak Magyarországon, hanem másutt is. Az átlagízlés pedig azoknak az átlagembereknek, akik nem vallják be maguknak, hogy átlagosak, cikinek számít. Átlagcikinek.
102.
102.
IceColdKillah
#96: A legtöbb gamer önmegvalósításból csinál ilyen/olyan nemű karaktereket, ÉN NEM! :P Sőt sztem te sem....



#103: Daks + Dance = EPIC FAIL XD
101.
101.
Dr_Syrex
jó kis lista, jöhet hozzám bármelyik :)
100.
100.
Zoli_47
#103: Jó pénzért bármit mi?:D
99.
99.
Daks
Hogy én táncoljak? :) Pár yager és nincs lehetetlen!
98.
98.
Beau
#99: Szóljatok hogy mikor és megyek.
97.
97.
adamka96
Lola meg Jo Garcoa jöhet :PPP
96.
96.
tjames
#98: Beszállok én is és akkor már csak egy kell....

:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...