Assassins Creed: Brotherhood bétateszt

Manapság nagyon divatosnak számít olyan játékokba rakni többjátékos módot, amiknek -legalábbis első ránézésre- az égvilágon semmi köze nincsen ehhez a műfajhoz. Az új Assassin’s Creed multiplayer bétáját tesztelve azonban úgy látszik, a fejlesztők erőfeszítései megtérülnek, rögtön kiderül miért. Maradjatok velünk.
  • Írta: Ca$h

Kommentek

#49
én már játszottam a kettővel is, és az is nagyon jó volt, ezt pedig fél éve várom, és KIBASZOTTUL felbassza az agyamat, hogy elméletben már ma játszhatnék vele, de nem mert el kellett halasztani csak a PC-t 3 hónappal ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
#48
EZ VAMI KUVA JÓ JÁTÉK NAGYON JÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#47
sztem nem lesz rossz nagyon várom
#46
#45: ja most már rájöttem public match-re nyomsz és ott lehet választani módot
#45
#43: Azt még én sem tom pontosan.Engemet is randomra ad be.
#44
Huhúúú :O Ez tetszik. :D
#43
hogy kell különböző map-on és game modon játszani mert csak az az opció van hogy play now és akkor vagy Rome vagy a Castle jön be wanted-ben :S és ki szeretnem próbálni a többi game módot is bocs ha hülyeséget kérdeztem
#42
#39: Ez érdekes kérdés hát majd kiderül én soha nem fogok plus venni csak nehogy a PSN is fizetős legyen mint a XboxLive.
#41
Rettenetesen tetszett a videó és a cikk is..várós game!
#40
Pöpec cikk, a videó pedig ízlésesen lett összerakva. Ez megéri majd a zsetont.
#39
Nekem nagyon bejön a multi is.Pozitivan csalodtam benne :)
Amugy már nrm muszály PS Plusos tag legyél(de én az vagyok XD),annélkül is tod jáccani.mugy ami levelt itt megyek a bétában vajon az eredeti géme ha meglecc a mentést a multihoz vajon onnan fogja kezdeni?vagyis a level színtem megmarad?Vagy minden az elejétől kell kezdeni?
#38
16: NE JAMES!!!!! HOLVAN DUSTY?( aza szakállas tag, lehet nem így hívjákxD)
Amúgy lesz nyílt béta ? XBL-n!
#37
Nem akarok hülyeséget kérdezni, de most ebben van single mod is? És esetleg lehet ketten játszani egy gépen? ez lehet még hülyébb kérdés de ezekben a multis dolgokban elég tájékozatlan vagyok!
#36
#35: csak rendeld elo a play.com-rol es aztan mond le mikor megkapod a kodot
#34
zaz
Volt elérhetőségem a multi bétához, de le sem töltöttem.
Ennek a játéknak CSAK a single része érdekel, de az nagyon.
#33
Én is a single miatt vártam a stuffot, de örömmel kellett csalódnom a kellemes és szórakoztató multiban. Kipróbálni mindenképpen érdemes, aztán ki-ki eldönti maga hogyan tovább! :)
#32
#30: Hát ez max akkor zavarna ha direkt a multi miatt venném meg de mivel nem amiatt veszem meg ezért nem különösebben zavar :)
#31
ScooModerátor
#30: Ezért jók néha a béták. Ha a fejlesztők akarják akkor még van rá lehetőségük, hogy elmozdítsák a játékot az általuk kívánt irányba. Ha nekik se tetszik, hogy mindenki rohangál, akkor lehet fognak majd lépéseket tenni.
#30
#28: Ez pontosan így van, ha feltűnés nélkül hátulról őlsz, rengeteg pontot kapsz, de így sokkal kevesebb kill fér bele abba a 10 percbe, ezért rohangál inkább mindenki és a sok kicsi sokra megy alapon nyerik meg a meccset... :(