Killzone 3 teszt

Emlékszem, végtelenségnek tűnő ideig kellett várni a második részre, s amilyen sokáig azt tartott, olyan hirtelen röppentek fel a hírek a sorozatot trilógiává avanzsáló harmadik epizódról. Két év nem kevés idő, mégis valahogy olyan hamar elrepült, de nem is ez a lényeg hiszen most boldogok vagyunk, itt van nekünk egy újabb Killzone…
  • Írta: Ca$h

Kommentek

#104
Sziasztok
Hatalmas egy game, gyönyörű grafika, az avatar filmszerű pályák néhol, meg a gears of war-hoz játékhoz hasonlít szerintem, bár nem fedezékes rendszerű, de a futás , fegyverválasztás , ruha stb. nagyon hasonló. Bazi jó , szerintem 10/10 nálam.
Köszönöm
#103
nekem nem teszik
#102
KD
megrendelhetné má fater
#101
Ja amúgy szarabb értékelést kapott mint a Kz2 pedig ebbe több a pozitívum és nem "szemtelenül rövid kampány" . :(
#100
most komolyan csak a co-op miat huztátok le igy az értékelést
#99
Őszintén szólva azt hittem hogy elrontják de mikor a legelső trailert megláttam tudtam hogy ez már rossz nem lehet. A grafika a story meg minden eszméletlen jó. Megérte a pénzt. Időm még nem volt rá de most már a multit is ki fogom próbálni mert egyrészt mindenképpen ki akarom pörgetni platinumra másrészt a még nem toltam játékot multin ez lesz az első.
A vége viszont érdekes. Nem akarok lelőni semmit annak akinek még nem volt szerencséje hozzá de lehet ezt még folytatni, egyértelműen, amit várok azért mert eddig az összes részt szerettem és király volt viszont amennyi pénzt már belefeccoltam már nincs kedvem újra meg újra spórolni rá :P :D
#98
Nekem tetszik! Nagyon. A singli mód tökéletes, változatos, és brutál szép! Végre már a csapattárs is vissza tud éleszteni. Cooposan biztos könyebb, mert a gépi segítők csinálnak meggondolatlan dolgokat. A multit csak kipróbáltam, túlságosan utállatos hogy sok játékos elfoglal egy helyet, és addíg vár míg arra nem vetődik valaki hogy lelőhesse. Ez szánalmas.
Egyébként perfect game, méltó folytatása a 2-nek!
#97
Tökéletes:D
#96
#95: Osztott képernyős tehát egy gépen.
#95
Hallom van benne co-op. A kérdésem az lenne hogy 2 gép kell-e a co-op-hoz, vagy lehet 1 gépen is játszani?

Számomra ezen áll vagy bukik a játék megvétele! :S Sajnos a verekedős játékokon kívül nem nagyon lehet ketten játszani 1 gépen....
#94
#93: Átvezető animációkkal együtt, kényelmesen haladva olyan 6-8 óra.
#93
kb. milyen hosszu egy átlag játékosnak??
#92
Most már játszom vele egy ideje így tudok konkrétan véleményt mondani a fejlődésről a második részhez képest. Eleinte nem tűnt részletesebbnek a grafika de minél tovább jutok a kampányban annál jobban esik le az állam. A játékmenet sokkal dinamikusabb lett elődjéhez képest. A fedezékrendszer remekül szuperál és a kampány normál fokozaton épp kellőképpen nehéz. A story is sokkal jobban át lett gondolva. Most már csak nem az jár az agyamban hogy hol látok még helghast-ot hogy kinyirhassam hanem végre érdekel bajtársaim sorsa is. Csak ajánlani tudom.
#91
#89: www.uberkonzol.hu
#90
#89: ha a játékra gondolsz akkor azt jó pár konzolosbolt árulja már
#89
#83: hol vetted????????????
#88
#85: Statisztika szerint.
Gép elött ülve, videókat megnézve kijön 7-8 órára (normálon ne állj neki manapság,mert az casual fok már).
Második nekifutásra ez lerövidül persze 4 órára.
Na de ezt a harcot nem lehet élvezni tovább sztem. Addigra már csömöre lenne az embernek. Rövid, de velős. Na és egy codnál azért még így is hosszabb:)
Ja és ott a multi. Sztori után mindneki megy multizni. Ps2-n ez a rövid sztori baromi kevés lett volna, de most már a multi hozzá van csapva így ezzel sztem pont elég.
#87
#81: gyerecske a utube on van egy fullos video bemutat mindent amit tudni szeretnel a move rol meg a KZ3 rol
#86
#77: jaaa ok kosz jo tudni :) gondoltam ha mar megveszem akko menni is fog en naiv hahaha najo persze csak megin huzzzzlak titeket ;)
#85
Nagyon rövid lett..ismerős mondta hogy nehéz fokozaton volt 4 és fél óra. :S