Fable 3: Traitors Keep DLC villámteszt

  • Írta: Ca$h
  • 2011. március 9.
  • dlc, fable 3: traitors keep, teszt, xbox 360
Link másolása
A töméntelen mennyiségű ruha, fegyver, kutya, a pimaszul rövid és egyszerű Understone kiegészítő után máris itt van nekünk a legújabb DLC, a Traitors Keep. A kérdés már csak az, hogy ennyi csalódás után tud-e valami újat mutatni, ami miatt érdemes lenne belefektetni nehezen megkeresett pénzünket?!

A válasz egyértelműen egy nagybetűs IGEN. Az árulók erődje ugyanis a régvonalas Fable II letölthető tartalmainak nagysikerű receptjét követve tartalmazza mindazt, amit egy kiegészítő csomagtól elvárhatunk. Ugyanis saját kis története van, több küldetést is tartalmaz, pár acsival is gazdagabbak lehetünk a végére, és ami a legfontosabb, jóval több mint egy óra szórakozást ígér.
 

Albion új uralkodója éppen unalmas hétköznapjait tengeti trónszékében ülve, a régi szép időkről álmodozva, amikor még harcolnia kellett a gonosz ellen és a két kezével tett rendet királyságában. Ekkor hirtelen egy magasan képzett bérgyilkos mészárolja halomra embereit és pár perc leforgása alatt már a saját életét fenyegeti veszély. Rögtön a lecsó közepébe csapva egy meglepően nehéz és változatos csatajelenetbe keveredünk, ahol a cél az életben maradás. Sokaknak – többek között nekem is – az volt egyik legnagyobb gondom a Fable III-mal, hogy túlságosan könnyű. Ebben a kis csomagban azonban bebizonyítják nekünk, hogy még a legtáposabb szereplővel is rendesen meg kell izzadnunk az életünkért vívott csatákban. Ha nem lett volna éppen a zsebemben olyan 60-70 gyógyító ital, biztosan elvéreztem volna, mire a csomag végére érek.
 

A történetet nagyon kellemesen kitalálták, rengeteg apró poénnal fogunk találkozni, könyvek formájában akadnak bőven gyűjtögetnivalók is, és természetesen a jól megszokott minőségi magyar felirattal élvezhetjük mindezt. Több új helyszínt is felvonultat a DLC, melyeket a küldetés után érdemes újra meglátogatni, hiszen minimum plusz egy küldetés még várakozni fog ránk. Kapunk egy új démonkaput is, melyet akkor tudunk kinyitni, ha sikerült összeszedni a hozzá szükséges raböltözéket. Illetve ezzel együtt bekerült egy új acsi is, amihez az összes Albionban lévő kaput ki kell nyitnunk.
 

A Traitor’s Keep egy nagyon tartalmas és élvezetes kis csomag, bőven megéri az árát. Minden kedves rajongónak kötelező darab, már csak azért is, hogy nehogy már véletlenül elfelejtsük, melyik volt tavaly az egyik kedvenc játékunk…

Kapcsolódó cikkek

18.
18.
kissdé
én szerintem jo ez a játék mert én végig vittem szerintem fasza
17.
17.
Ca$h
#15: Nem tudom sajnos a PC-s megjelenéseket ... :( De a játék adatlapján átnézegetve a híreket tutira fogsz találni valami infót! ;)

Itt is van:
http://www.gamekapocs.hu/hir/22072/majusban_erkezik_a_pc_s_fable_3
16.
16.
drat576
#15: én május 17 ről tudok, de ha mellélőttem volna akkor is biztos hogy május :)
15.
15.
nero66
#8: Ca$h, nincs még dátum? nagyon várom,mert az 1 az nagyon jó volt a 2 sajna kimaradt de a 3-al már nagyon tolnám!!!! :D
12.
12.
Razielhu
#11: ez nem Epic, ez Lionhead, ami a Microsoft Game Studios szárnyai alatt van, akik tudtommal nem mondták, h kizárólag exkluzív játékokat csinálnak. És én is úgy hallottam, hogy lesz PC-re csak késik. Arról is hallottam, hogy a DLC-k is benne lesznek, de ebben csak 60%-ig vagyok biztos :D
Csiki1128: sztem nem lehet összehasonlítani velük. A WoW egy MMORPG, az Oblivion pedig egy másik fajtája az RPG-knek. Ez a Fable, nincs nagyon hozzá hasonló :P Ha többet akarsz tudni, akk nézz youtube-on gameplay vidiket.
11.
11.
Vendu
#8: Akkor már ez sem lesz exklúzív. Most nem azért, de nem azt nyilatkozta az Epic games is, hogy nem készít több játékot PC-re és a Bulletstorm meg PC-re is van tudtommal.
9.
9.
myrte
le kell tölteni :D játszani akaroook :D
8.
8.
Ca$h
#7: Még nem jelent meg, de már készül teljes gőzerővel... kitartás!
7.
7.
Vendu
#6: Van Fable 3 PC-re? Én nem tudok róla.
6.
6.
adikas
Pc-ben ez is benne lesz nem?
2.
2.
Yami
Had segítsek neked!
http://tinyurl.com/6xx4rof
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...