Halo: Reach Defiant Map Pack villámteszt

  • Írta: Ca$h
  • 2011. március 19.
  • defiant map pack, dlc, halo reach, xbox360
Link másolása
A Bungie utolsó munkássága a Halo-univerzumban a Noble Map Pack volt, mely a megszokottól eltérően nem ért el túl nagy sikereket a játékosok körében. Nem kellett hozzá sok idő azonban, hogy megérkezzen az új csomag, amit ezúttal már a világ legnagyobb Halo-rajongóiból verbuválódott 343 Industries készített…

Jómagam ritka nagy szerelmese vagyok a sorozatnak, és mint valami rossz drogos újra és újra visszatérek a multiplayerhez. De elég csupán pár órát eltöltenem vele ahhoz, hogy tudjam, ezt a fajta többjátékos élményt nem nekem találták ki. De ez legyen csak az én problémám és ezt a csomagot semmiképpen sem minősíti. A Defiant map pack két új pályát és egy ropogósan friss Firefight területet is tartogat a vásárlóknak, természetesen a kötelező extra acsikkal egyetemben.



A Condemned a Reach bolygó ostroma alatt játszódik, azon belül is egy űrállomáson. Érdemes néha megállni egy pillanatra és kinézni az ablakon, hogy átérezzük azt a döbbenetes hangulatot, amiben éppen benne vagyunk. Mérete szerint eléggé kicsi és klasszikusan körkörös alakú, aminek természetesen van egy középpontja, ahol a legforróbb szituációk szoktak kialakulni. Ezt a forróságot ezúttal még nulla gravitációval is fokozták nekünk a készítők… kellemes darab.



A Highlands egy korábbi spartan kiképzőközponton játszódik, ebből adódóan hatalmas a pálya, számtalan apróbb búvóhellyel egyetemben, és bőséges teret nyújt a járművekkel való közlekedéshez. Ez már egy jóval lassabb ütemű pálya, de természetesen itt is ki tudnak alakulni pokoli nagy csaták, ha éppen mindenki egy helyre tömörül. Érdemes alaposan felfedezni, hiszen a sziklafalak rejtett folyosókat tartogatnak a számunkra.



Mint mindenki tudja, a Reach-multi legnagyobb erőssége a Firefightban rejlik; amit annak idején az Epic a hordával kitalált, azt sikerült a teljes tökélyre fejleszteni. Még azoknak is hatalmas élményeket tartogat, akik alapból nem bírják elviselni a Halo multiját. Az Unearthted egy bányász-létesítményen játszódik, nem messze egy hatalmas meteor becsapódási pontjától. Ez talán a legnagyobb pálya mindközül, és ritka nagy élményeket tartogat a számunkra. Aki valami borzalmas balesetnek köszönhetően nem tett még próbát a Firefighttal, az most semmiképpen se hagyja ki, mert egyszerűen zseniális ez az egész.



Folyamatos aggodalom van bennem amiatt, hogy a Bungie elhagyta a franchise-t. Tisztában vagyok vele, hogy a 343 Industriesnál jobb kezekbe nem is kerülhetett volna a cím, elnézve ezt a tartalmas csomagot már egy kicsivel közelebb kerültem a megoldáshoz. Ugyanis hatalmas törődés és szeretet érződik belőle, olyasfajta szakértelem, amire csak egy fanatikus rajongó képes szert tenni. Remélem, minimum ezt fogom majd érezni a közelgő Halo 4 esetében is. En bizakodó vagyok...

Kapcsolódó cikkek

17.
17.
Apostol360
#16: jaja a régi lanozások :) bár mi még cs 1.6 függők voltunk :D...meg néha diablo 2őt nyomtuk :):):)
16.
16.
Berencsit
régen sokszor rendeztünk haveri körben Lan partikat, és sokat nyomtuk az Unreál tournament több részét is. valahogy nekem a Halorol mindig ez jut eszembe.... :))

12. Miért zavar? mert vannak itt olyan emberek is akiket érdekelnek.... :)
13.
13.
NinjaNorb
#10: 2en Legendaryn kell azt:D először lehetetlenek tűnik de ha sikerül annál nagyobb élmény nincs na meg haverral 2en azon a módon lehet a legtöbbet röhögnixD
egyedül már idegölő lehet úgy már trükközni kell de vicces az is
egyébként reachben utolsó pályán vagyok legendaryn a hunteres rész után de gondolom a legvége úgy már nagyon durva lesz mert odáig eljutni se volt könnyűxD a pálya végét soloban valaki csinálta már? jöhetne pár tippxD
11.
11.
Dark_Temptation
#4: valahogy én is így vagyok :) nem jött át az egész játék a kis bugyuta ufo ellenfelek meg röhejesek voltak :) na meg a lézerfegyverek meg a hangok se tetszettek annyira (remélem nem köveztek meg )
10.
10.
shooter1234
Hát igen, én is csak ezért a gammáért vennék Boxot, de őszintén, így több év kimaradás után inkább várok egy újabb konzora. Amúgy én nagyon nem bírom a sci -fi játékokat, de a Halo engemet is rohadtúl megfogott, és a szomszédomat is. Anno 1 csomó 7végét töltöttünk el multival, vagy szimplán azzal, hogy váltva nyomuk a kampányt külömböző nehézségeken, és természetesen mindketten végigtoltu Heroichon. kár hogy PC -re a 2 volt az utolsó, persze azt is nagyon szerettük.
9.
9.
vytros
Hatalmas game, gyakorlatilag az egyik ok amiért megvettem a boxom :D

Amúgy ha vki akar multizni akkor az megtalál a WarDog22 gamertag-gel :)
7.
7.
SütiMester00
#5: Ízlések és pofonok haver :D
ettől függetlenül (ezt már nem neked írom ötöske) ha lesz fölös 800 ms pontom tuti vétel :D
de kiadhatnának végre egy story kiegészítőt is amiben pl. kiderülne hogy mi történt Jun-nal. de lehet hogy ezt a halo 4-re tartogatják.(de gondolom ez az ötlet nagyon sok embernek nem tetszene)
4.
4.
Csoola
én soha nem szerettem, pedig FPS és sci-fi fan is vagyok, a legteljesebb mértékben, de nekem valahogy soha nem jött be
az elsövel még pc-n játszottam, aztán 360-on kölcsönkaptam a 3-at, de hamar visszaadtam, nekem nem jött át a hangulata
2.
2.
tommy93
Na ez az egyik játék amiért Xbox-ot vennék. :( Apropó mennyi pontba kerül ez a DLC?
1.
1.
Berencsit
a Halo k*rva jó game! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...