TrackMania 2: Canyon teszt

Van, amikor fittyet hányunk a fizikára, s csupán a sebesség, a minél hihetetlenebb kaszkadőrmutatványok és a legjobb időeredmény elérése a cél. A TrackMania pont ezt kínálja évek óta, több mellékutat bejárva már, de az igazi folytatás most érkezett meg digitális formában, csak PC-re. S még mindig olyan, mint a drog.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#16
tjamesModerátor
SOHA nem vettem még játékot PC-re! Nem játszom PC-n.... Igaz mostanában boxon se nagyon :(
De ezt mindjárt megveszem, itt dögöljek meg!
#15
#14: Egyáltalán nem csak dombornyomott kártyával lehet fizetni, enyém sem olyan. Ha a hivatalos oldalon nem megy akkor próbáld meg a UbiStore-ból megvenni http://shop.ubi.com
#14
#13: De Paypalnál is dombornyomott kártyát kell beregelni úgy hitelesítheted magad.Dobozos változat meg gondolom nem lesz.
#13
#12: Paypal-al is fizethetsz
#12
Én gondolkodom rajta,hogy megvegyem de dombornyomott kártyával lehet csak fizetni a hivatalos oldalon.Van esetleg más lehetőség is?
#11
Törölt felhasználó
#9: Én törésre még mindig nem emlékszem, de biztos hülye vagyok, hagyjuk. Viszont attól, hogy a magyar szerverek milyen szinten vannak, nem süllyed le a játék. De ahogy Vincenzo is írta, nagyon jó külföldi szerókat találni. (Bár szerintem azért néhány magyar is elég igényes volt, attól függetlenül, hogy sok állat járt oda.)
#10
#9: Megoldás: ne magyar szerveren játsz. TMNF ben sem játszottam sose magyar szerveren az általad említett dolgok miatt, a legjobbak a német szerók, TMUF ben és most TM2 ben is német szervereken játszok, jó pályák vannak, normális játékosok és élvezetes versenyek.

Amúgy szerintem nagyon jó kis játék lett, hozza az elvárhatót, igazi TM feeling, már most tele van a net jobbnál jobb user created pályákkal és ennél csak jobb lesz. A pályaszerkesztőtől meg szerintem senki ne féljen, csak ki kell kísérletezni és hamar bele lehet tanulni, én is így csináltam anno, mindenféle leírás és egyéb help nélkül. Simán megéri a pénzét.
#9
#6: akkor nem tudom hogy bírtam az ajtot kinyitni vezetés közbe úgy hogy csak a falnak mentem neki..
a szintet meg ugy érterm hogy a magyar szerverek szinvonala valami eszméletlen kritikán aluli(és még nagyon de nagyon szépen fogalmaztam) a játékosokrol meg hagy ne beszéljek mert szinte a barmok miat nincs kedvem felrakni a TMUF et mert csak idiotákal bírok találkozni(a kedvenc szervereim meg szünek megfele/nincs ember mert túl nehéz a pályák 90%)
#8
azt lehet tudni, hogy jön-e steamre valamikor?
#7
Jó lett szerintem is, csak az a baj hogy főleg az idióta time attackos szerverek vannak tele a normális körversenyeseken alig találni valakit még. Remélem előbb utóbb ez változni fog.
#6
Törölt felhasználó
#4: Na akkor... attól hogy a környezet barna és homokos, attól még a desertnek és a canyonnak szinte köze nincs egymáshoz. De tényleg. A kocsi most törik először, és hogy a TMNF szintje alatt mit értesz, azt nem tudom. :)

Jó lett a cikk, én egy hete vettem meg és azóta se tudom letenni, de nem is akarom még egy jó ideig. :D Egyébként nem tudom mennyi alapja van, de egy szerveren azt mondták, hogy ha minden igaz, 9 havonta lesz egy új környezet. Hát majd kiderül.

Mellesleg jöhetne sok magyar, elég messze vagyunk még az első helytől... :)
#5
#1: Mert ott egy szar lenne: csak extra pályák,se kocsi skin vagy texture pack. Magyarul a trackmania a modderek köré épül(ezér nincs könnyebb pályakészítö.
#4
csak pár hiba amit észre vettem:
-a sivatag nem nagyon új mivel az első TM be is az volt
-a kocsi az első tm be tört a többibe nem
ja meg még anyi hogy remélem nem fog a tm nations forever szintjére lejutni a játék...
#3
Azért mert ez .... Trackmania :D , most jól megmondtam . :)
#2
mert túl jól fogyna XD
#1
Istenem miért nem jön ps3 ra vagy box360 ra ?????????????????????